مزدک گرامی رفتم خرید دیدم استیک گوزن گذاشته ! خریدم با روش شما میپزم نتیجه را میگویم

ببینیم دست آخر از ما استیک پز بیرون می آید یا باید برویم همان قرمه سبزی درست کنیم

sonixax نوشته: مزدک گرامی رفتم خرید دیدم استیک گوزن گذاشته ! خریدم با روش شما میپزم نتیجه را میگویم 
ببینیم دست آخر از ما استیک پز بیرون می آید یا باید برویم همان قرمه سبزی درست کنیم 
من که تا کنون استیک گوزن خودم نپخته ام. استیک شتر مرغ پخته ام که چندان
خوشمزه نیست و مزه جگر گاو و گوسپند میدهد. دستکم برای من. استیک گاو
بهترین هاست و چیزی روی دستش نیست. گوشت گوزن هم چون کم چربی است،
استیک خوبی نمیشود بدرد قیمه (گولاش) و خورشت میخورد ان هم با آلو بخارا
و زرد آلوی نیمه خشک به همراه با نان باگت فرانسوی ...
•
پارسیگر
مزدك بامداد نوشته: من که تا کنون استیک گوزن خودم نپخته ام. استیک شتر مرغ پخته ام که چندان
خوشمزه نیست و مزه جگر گاو و گوسپند میدهد. دستکم برای من. استیک گاو
بهترین هاست و چیزی روی دستش نیست. گوشت گوزن هم چون کم چربی است،
استیک خوبی نمیشود بدرد قیمه (گولاش) و خورشت میخورد ان هم با آلو بخارا
و زرد آلوی نیمه خشک به همراه با نان باگت فرانسوی ...
حالا درست میکنم امیدوارم که خوب بشود .
به هر حال به جز خوک و گوزن و مرغ و گوشت چرخ کرده چیز دیگری نداشت . همه را برده بودند ! من هم آخر وقت رفته بودم .
ولی کبابیش نباید بد بشه !
sonixax نوشته: حالا درست میکنم امیدوارم که خوب بشود .
به هر حال به جز خوک و گوزن و مرغ و گوشت چرخ کرده چیز دیگری نداشت . همه را برده بودند ! من هم آخر وقت رفته بودم .
ولی کبابیش نباید بد بشه !
خوک برای کباب (گریل) بازهم بهتر از گوزن است. گوزن و بوقلمون و اینها تنها "نام"
دارند که میگفتن یارو بوقلمون میخورد از بس پولدار است! ولی از پرندگان، همان جوجه
یا ماکیان /مرغ از همه نازک تر و خوشمزه تر و در دامها گاو و گوسپند ( اگر به بوی
چربی اش بدسهشی نداشته باشید ) از هم بهتر هستند.
ولی خب شاید هم پسند فرهنگی است!
•
پارسیگر
توی ایران گوشت خوک پیدا میشه؟
Theodor Herzl نوشته: توی ایران گوشت خوک پیدا میشه؟
بله. در تهران توی محله مجیدیه آشنا داشته باشید میتونید بخرید ازش. کالباسشم هست.
مزدك بامداد نوشته: خوک برای کباب (گریل) بازهم بهتر از گوزن است. گوزن و بوقلمون و اینها تنها "نام"
دارند که میگفتن یارو بوقلمون میخورد از بس پولدار است! ولی از پرندگان، همان جوجه
یا ماکیان /مرغ از همه نازک تر و خوشمزه تر و در دامها گاو و گوسپند ( اگر به بوی
چربی اش بدسهشی نداشته باشید ) از هم بهتر هستند.
ولی خب شاید هم پسند فرهنگی است!
میگویند وقتی کاری رو بلد نیستی یا انجام نده ! یا همون طوری که کار بلدین میگن انجام بده .
از دیشبی بهتر بود خیلی هم بهتر بود از نظر مزه ، ولی سفت شده بود و دلیلش همانیست که شما گفتید . گوشتش اصلن چرب نبود .
باید با همان گوشت گاو باشد! با گوشت گوزن و ... نمیشود .
اینجا ولی گوشت گوزن از گاو و گوسفند ارزان تر است ! همچنین بوقلمون از مرغ .
ولی حالا که حرفش شد یک بار خورش بادنجان را با Putenkeule درست کنید خیلی باحال میشود .
با این قسمت بالایی اش :
[ATTACH=CONFIG]2953[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]2954[/ATTACH]
SAMKING نوشته: نه!! کاریست بس نا درست...
امروز 6 ِ من شد 10 صبح... امتحان هم پَرررررر... چقدر خوندیم و خوندیم...
اگه شب بیدار میمونی به نگر من نخوابی بهتره... ریسکش خیلی بالاست...
بیدار شدما... گفتم 5 دقیقه دیگه هم چشمو رو هم بزارم...5 دقیقه همان و ...
خیلی زد حال هست
عزیز من موبایل را کوک میکردی بعد میخوابیدی!
این را هم باید میگفتم؟
وقتی یک شبانه روز درس بخوانی و قرار باشد فقط 2 ساعت بخوابی باید حتما آلارم موبایل را فعال کنی و ترجیحا 2 متر آنورتر بگذاری که وقتی زنگ خورد مجبور باشی از جایت بلند بشی و آلارمش را خاموش کنی.
وقتی از سر جایت بلند بشی و زنگ را خاموش کنی به هوش میای و خواب از سرت هم میپرد.
این کارها را من خودم قبلا بارها انجام داده ام و سالم ترین شیوه ی بالا بردن راندمان در شب های امتحانات دشوار است.
اما مقداری هم نظم و دیسیپلین میخواهد

sonixax نوشته: میگویند وقتی کاری رو بلد نیستی یا انجام نده ! یا همون طوری که کار بلدین میگن انجام بده .
از دیشبی بهتر بود خیلی هم بهتر بود از نظر مزه ، ولی سفت شده بود و دلیلش همانیست که شما گفتید . گوشتش اصلن چرب نبود .
باید با همان گوشت گاو باشد! با گوشت گوزن و ... نمیشود .
اینجا ولی گوشت گوزن از گاو و گوسفند ارزان تر است ! همچنین بوقلمون از مرغ .
ولی حالا که حرفش شد یک بار خورش بادنجان را با Putenkeule درست کنید خیلی باحال میشود .
با این قسمت بالایی اش :
[ATTACH=CONFIG]2953[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]2954[/ATTACH]
آنهم خوردم. ولی ران بوقلمون بوی چربی بدی میدهد و از همه بدتر بخش پایی آن است
که شما میگویید Unterkeule. ولی شگفت آور است که گوزن از گاو ارزان تر باشد!
+++
تنها سینه ی بوقلمون برای درست کردن کباب انار زده یا کباب حسینی بدر میخورد.
•
پارسیگر
مزدك بامداد نوشته: خوک برای کباب (گریل) بازهم بهتر از گوزن است
اینکه خوک هر چیزی را می خورد تاثیری بر گوشت او ندارد؟(کار به حرام بودنش نزد اسلام ندارم)