[ATTACH=CONFIG]2749[/ATTACH]
این دوستانی که انقدر از پول و سرمایه بدشان میآید اگر ۱ میلیون دلار به آنها بدهند ، آیا آن را به صورت مساوی میان فقرای محله خرج کرده یا با آن خانه و ماشین میخرند؟ وقتی ما از ارزش کالا = کاری که برای آن رفته است صحبت میکنیم ، این شامل intellectual property نیز میشود ، مثلا من ۱۵ سال درس خواندم دکترای مهندسی گرفتم و یک چیزی اختراع کردم و patent آن را ثبت کردم ، حالا من که دهانم سرویس شده این همه درس خوندم با یک کسی که دیپلم است و میآید در کارخانه من کار میکند باید حقوق برابر بگیرم؟ اگر اینگونه است دیگر چه انگیزهای برای پیشرفت میماند؟ در یک کشور سوسیال دموکراسی که مورد علاقه من هست کارگران کارخانه حقوق خوب میگیرند ، بیمه دارند ، در سود نیز شریک میشوند. همچنین کارخانه مالیات مناسب برای تامین هزینههای عمومی میدهد ، تفاوت این سیستم با کاپیتالیسم آمریکایی این هست که اینها اختلاف بین موسس و کارگر عادلانه است ، یک چیزی مثلا ۸ به ۱ باشد ، مشکل این هست که در آمریکا ۱۰۰۰۰ به ۱ است و آن بهره کشی است.
SAMKING نوشته: در تغییر دولت از سرمایه داری به کومونیستی چه چیزهایی دولتی میشن؟
بستگی دارد ، کدام نوع کمونیسم یا سوسیالیسم مورد نظر شما باشد. در نوع سوسیالیسم مورد نظر من منابع طبیعی کشور از جمله ، نفت گاز و معادن و غیره متعلق به همه مردم است و باید سود آن خرج عموم شود ، کارخانه هیچ کس نیز به زور از دست او گرفته نمیشود ، ولی با قانون گذاری در مورد درجه تفاوت میان کارگر و کارفرما ، کارگران حق خود را میگیرند ، بقیه چیزها نیز خصوصی میماند . خدمات دولتی انتخاب اول من نیست مثل بیمههای سوسیالیستی ، ولی با اوضاع اقتصادی اکنون انتخاب بهتری است ، اما زمانی که مردم آن قدر پول در بیاورند که بتوانند خودشان بیمه بخرند ، این بسیار از اینکه از دولت بیمه بگیرید بهتر است.
SAMKING نوشته: یک پرسش:
در تغییر دولت از سرمایه داری به کومونیستی چه چیزهایی دولتی میشن؟
یعنی اگر میگیم بهره کشی انسان از انسان قراره با گرفتن ابزار تولید از سرمایه دار و دادن اونها به کارگر از بین بره، همه کارخونه ها باید خصوصی باشن دیگه؟ درسته؟... یا اینکه دولت همه رو کنترل میکنه و سود همون کارخونه رو بین کارگراش تقسیم میکنه؟ کدوم شکلش رو مناسبتر میدونید؟
دیگه اینکه آیا دولت به همه کارگرا (مثلن همه پیچ سفت کن ها در کشور!) یک مقدار حقوق میده یا بسته به سود همون کارخونه ای که توش کار میکنه ممکنه حقوق (پیچ سفت کن ها) متفاوت باشه؟
دولت در نظام کمونیستی تمام سود کارخانه و تولیدات و معادن و منابع کشور را به جیب میزند و در حد بخور و نمیر به کارگران و مردم میدهد ! یعنی صد رحمت به بهره کشی .
مابقی پول خرج ساخت چرنوبیل و ماهواره ای که فقط برای 22 روز تونست اطلاعات به زمین بفرسته و آدم هوا کردن جهت رقابت با سرمایه داری میشه که بگن ما هم بلدیم و میبینیم که در همون هم به معنای واقعی کلمه *
ریدن
وگرنه شما در نظام کمونیستی در بخشهایی که نیازی به رقابت با جهان سرمایه داری جهت جور کردن خوراک برای پروپاگاندا نیست همان پیشرفت چُسکی به درد نخور را هم نمیبینید !
تمام گند و کثافت و بی لیاقتی و ضعف و ترکمال سیستمشان را هم مینویسند به نام سرمایه داران ! درست مثل جمهوری اسلامی که تمام گه مالیهایش را میندازد گردن تحریم و غرب و امپرایلیسم و شرقی و غربی
Theodor Herzl نوشته: ولی با قانون گذاری در مورد درجه تفاوت میان کارگر و کارفرما ، کارگران حق خود را میگیرند ،
پس چه چیزی سرمایه گذار رو ترغیب میکنه که سرمایش رو در یک کشور سوسیالیستی نگه داره تا کارخونه بسازه؟
چون میتونه بره تو کشورهایی با اقتصاد سرمایه داری و با پرداخت حقوق کمتر سود بیشتری ببره. و گرنه در چرخه رقابت با سرمایه دار های دیگه دیر یا زود حذف میشه.
پس درسته اگر بگیم یک همبود سوسیالیستی به تدریج همه چیزش دولتی میشه؟
SAMKING نوشته: پس چه چیزی سرمایه گذار رو ترغیب میکنه که سرمایش رو در یک کشور سوسیالیستی نگه داره تا کارخونه بسازه؟
چون میتونه بره تو کشورهایی با اقتصاد سرمایه داری و با پرداخت حقوق کمتر سود بیشتری ببره. و گرنه در چرخه رقابت با سرمایه دار های دیگه دیر یا زود حذف میشه.
حمایت از تولید داخلی ، پایین آوردن مالیات در صورتی که کارگران حقوق مناسب بگیرند. یعنی وقتی یک شخصی تصمیم میگیرد که بجای تولید در چین در فرانسه مثلا کارخانه بزند و تولید کند ، از مالیات او کسر میشود تا این پول به جیب کارگران و سرمایه گذاران برود. همچنین تصویب قانونهای برای جلوگیری از انتقال سرمایه که در همه کشورها با درجه بلا و پایین هست. در جهت حمایت از کارگرها و امنیت شغلی ، کارفرما نمیتواند همینطوری سرمایه را به جای دیگر منتقل کند. در ضمن خیلی از کارخانهها هم هستند که امکان انتقال ندارند و باید محلی تولید بشوند ، مثلا کارخانه جات تولید اتومبیل ، چون هزینه انتقال ماشین مثلا از چین به آمریکا انقدر سرسام آور است که سودی ندارد در چین ماشین تولید بشود.
SAMKING نوشته: پس درسته اگر بگیم یک همبود سوسیالیستی به تدریج همه چیزش دولتی میشه؟
خیر ، در یک سیستم سوسیالیستی واقعی دولت به تدریج از بین میرود و کمتر میشود ، این نقطه مشترک libertarianism و anarcho-syndicalism است.
SAMKING نوشته: پس درسته اگر بگیم یک همبود سوسیالیستی به تدریج همه چیزش دولتی میشه؟
و در این سیستم میل به رقابت و درست کار کردن از بین میرود و با حذف رقابتی شدن بازار پیشرفت هم از میان میرود و نتیجه میشود کره شمالی !
کما اینکه شما در همان شوروی که به قول مزک گرامی ابر کشور بود!! تنها در زمینه هایی چُس مثقال نوآوری و خلاقیت میبینید که نیاز به رقابت با جهان سرمایه داری وجود داشت ولی در بقیه موارد آفتابه هم تولید نمیشد و اگر هم میشد یا لوله نداشت یا تهش سوراخ بود یا دسته نداشت یا مواد به کار رفته درش سمی بود و کون مبارکِ امت کمونیست رو زخم میکرد یا وقتی توش آب میریختند به خاطر ترکیبات فلزی قلیایی زیاد منفجر میشد* :)))
*شوخی
چامسکی یکی از سوسیالیست - آنارشیستهای بزرگ دهههای اخیر و یکی از منتقدین سرسخت شوروی
[video=youtube;K4Tq4VE8eHQ]http://www.youtube.com/watch?v=K4Tq4VE8eHQ[/video]
Theodor Herzl نوشته: همچنین تصویب قانونهای برای جلوگیری از انتقال سرمایه که در همه کشورها با درجه بلا و پایین هست.
اگر میشه دوستان در مورد این قانون ها توضیح بدن برای نمونه توی ایران چطور هست؟
در یک حکومت کومونیست چگونه بوده و هست، در یک کشور سرمایه داری چگونه هست...
Theodor Herzl نوشته: حمایت از تولید داخلی ، پایین آوردن مالیات در صورتی که کارگران حقوق مناسب بگیرند. یعنی وقتی یک شخصی تصمیم میگیرد که بجای تولید در چین در فرانسه مثلا کارخانه بزند و تولید کند ، از مالیات او کسر میشود تا این پول به جیب کارگران و سرمایه گذاران برود.
هتا اگر خودش هم سرمایه را بیرون نبرد سرمایه داران خارجی و کالاهای وارداتیشان کم کم سرمایه را از چنگ آنها بیرون میکشند.
مگر اینکه سود آنها از راه کم شدن مالیات برابر شود با ضرری که با دادن حقوق بیشتر می بینند.
که در این صورت هم باز آش همان و کاسه همان میشود...
Theodor Herzl نوشته: خیر ، در یک سیستم سوسیالیستی واقعی دولت به تدریج از بین میرود و کمتر میشود ، این نقطه مشترک libertarianism و anarcho-syndicalism است.
بدون سرمایه و سرمایه دار چگونه قرار است به این هدف برسیم؟
برای نمونه مردم پول هایشان را روی هم بگذارند و کارخانه بسازند؟
چه کسی قرار است این مردم و سرمایه های اندکشان را هدفمند و همسو کند؟
دولت؟
sonixax نوشته: ماهواره ای که فقط برای 22 روز تونست اطلاعات به زمین بفرسته
یادتان نرود که بگویید که "اسپوتنیک" نخستین ماهواره ای بود که هومن به کیهان فرستاد
و کارش هم فرستادن "داده" ها نبوده! برای ازمون بوده و تنها خیزه های رادیویی به زمین
میفرستاده که دانسته شود کجاست! فراموش هم کردید که بگویید که برای فرستادن آن نیاز
به موشکی پیشرفته بود که نخستین بار شوروی ساخت و پس از ان ، آمریکا با همه ی پولهایش
به دست و پا افتاد که او هم بسازد! پس اینجا هم باز فرهود را به پای سرمایه داران ریختید!
•
[ATTACH=CONFIG]2754[/ATTACH]
پارسیگر
sonixax نوشته: کمونیسم در حقیقت ماحصل تفکر و تلاش کسانیست که سعی دارند مایملک همگان را به نام همگان ولی به کام خودشان بالا بکشند . همین و بس .
بیجاست دیگر، همه درگیری و تنباکویی که اینجا میسوزد، برای این است که
پایور شده است که این دارایی هایی سرمایه داران، همان نیروی کار دزدیده
شده ی کارگران میباشند و نه دارایی دادوندی که از کار خود بدست آمده باشد!
•
[ATTACH=CONFIG]2755[/ATTACH]
پارسیگر