دفترچه

نسخه‌ی کامل: کافه دومگو
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
Alice نوشته: نظرتان در مورد این گونه از جانوران چیست؟ :))
احتمالا از عوارض زیادی دور نگه داشتن گربه از گوشت باشد، وقتی در ابعاد کنونی آن تشدید و طولانی بشود جانور شروع می‌کند به پنجه کشیدن.
اینکه زنان تصمیم گرفته‌اند لباس تحریک کننده بپوشند و از امتیازات عنایت جنسی مردان (توجه بیشتر، احترام بیشتر، مقبولیت بیشتر و ...) بدون عوارض آن (سکس داشتن با او) بهره‌مند بشوند و شده «وظیفه‌ی مرد» که نگاه نکند نه وظیفه‌ی زن که با حجاب و لباس پوشیدن و .. خود را مراقبت بکند*، عواقب موقتی دارد که یکی از آنها تضاد موجود میان تربیت اجتماعی مرد و آنچه دارد با آن روبرو می‌شود است. یکی دو نسل زمان لازم است تا مردان اخته بشوند و یاد بگیرند تا وانمود بکنند آنچه دارد جلویشان رژه می‌رود کون و پستان نیست. شما و مرد مذکور هر دو قربانیان چینش جدید قدرت جنسی/جنسیتی در جامعه هستید، تا می‌توانید از وجود سراسر خستگی جنسی و عقده‌ی اینها استفاده بکنید، ایران هم در مسیر «اروپایی» شدن است و چند دهه دیگر از این مردانی که جرئت فرافکنی خستگی جنسی خودشان را دارند وجود نخواهد داشت.

* : توجه بکنید که به حال من فرقی نمی‌کند هیچکدام از این دو روش و درباره‌شان داوری نکرده‌ام، دارم وضع موجود را تشریح می‌کنم.
[ATTACH=CONFIG]2122[/ATTACH]
به نظرم من به خوبی تفاوت نژادپرستی و اسلام فوبیا رو توضیح داده:)
اسلام فوبیا همون اسلام هراسیه؟ خب این عملا میتونه به گسترش نفرت از مسلمانان کمک کنه. نه؟
Bibak نوشته: اسلام فوبیا همون اسلام هراسیه؟ خب این عملا میتونه به گسترش نفرت از مسلمانان کمک کنه. نه؟
اره،همون اسلام هراسیه.
خب بله ممکن هست ولی چند نکته اینجا وجود داره،اینکه اسلام یک باور هست ولی نژاد نه.اینکه هراس از چیز بد باعث میشه که ما از کسانی که بهش منسوب هستند هم نفرت یا هراس داشته باشیم که لزوما پیامد بدی نیست، یعنی مثلا آدم کشی چیز بدی هست حالا اگر عده ای منسوب به آدم کشی شدند این هراس لزوما اشتباه نیست(که البته قضیه مسلمانان تا حدی فرق میکنه)پس حتی اگر اسلام هراسی مستقیما باعث هراس از مسلمانان بشه باعث نمیشه نادرست یا بد باشه و این سفسطه توسل به پیامدهاست .
چیزی که اینجا مهمتر از همست اینه که اگر ما حق و حقوق مسلمان رو رعایت کنیم اسلام هراسی رو به مسلمان هراسی تبدیل نکنیم اون وقت بهترین راه حل رو پیدا کردیم(هرچند سخته ولی غیر ممکن نیست)
چند وقتیه بحث درست حسابی نکردیم با رفقا.اول اینکه دوستان این سریال The Wire رو از دست ندید، سریال اونقدر خوب هست که ادعای مکرر ِ «بهترین سریال تلویزیونی ساخته شده» بودنش اصلا جسورانه نظر نمیاد.در همین راستا دوستان در مورد «جنگ علیه مواد» چی فکر میکنید؟ بنظر من خیلی وقته که اصلا جنگ نمیاد و اگر جنگ هست یک شکست کامل هست و تنها راه بنظر میرسه از بین بردن سود مالی اون باشه.ولی چقدر ممکنه که راهکار عملی براش باشه؟
کسی فیلم تازه‌ی اصغر فرهادی را دیده است؟!
چطور فیلمی‌ست؟ ارزش تماشا کردن و پا نهادن به سینماهای آبکی ایران را دارد؟
Russell نوشته: چند وقتیه بحث درست حسابی نکردیم با رفقا.اول اینکه دوستان این سریال The Wire رو از دست ندید، سریال اونقدر خوب هست که ادعای مکرر ِ «بهترین سریال تلویزیونی ساخته شده» بودنش اصلا جسورانه نظر نمیاد.در همین راستا دوستان در مورد «جنگ علیه مواد» چی فکر میکنید؟ بنظر من خیلی وقته که اصلا جنگ نمیاد و اگر جنگ هست یک شکست کامل هست و تنها راه بنظر میرسه از بین بردن سود مالی اون باشه.ولی چقدر ممکنه که راهکار عملی براش باشه؟
راسل جان دلیل اصلی برای اینکه مواد مخدر اینچنین پرسود است، قاچاق بودن‌اش است که آنهم به گمانم بیشتر عمدی‌ست از سوی دولت‌ها و نهادهای قدرتمند تا همچنان پرسود بماند. همین الان هم، مثل برادران پاسدارِ خودمان، بزرگترین قاچاقچیانِ مواد مخدر نهادهای دولتی یا وابسته به دولت هستند. وگرنه از نظرِ من، جز مواد مخدر خطرناک، موادِ مخدری چون تریاک و ماری‌جوانا هیچ دلیلی ندارد که ممنوع باشد. واقعا کنترلش(از قبیل نفروختن به نابالغ‌ها...) خیلی دشوارتر از اسلحه و مشروباتِ الکلی است؟
Dariush نوشته: راسل جان دلیل اصلی برای اینکه مواد مخدر اینچنین پرسود است، قاچاق بودن‌اش است که آنهم به گمانم بیشتر عمدی‌ست از سوی دولت‌ها و نهادهای قدرتمند تا همچنان پرسود بماند. همین الان هم، مثل برادران پاسدارِ خودمان، بزرگترین قاچاقچیانِ مواد مخدر نهادهای دولتی یا وابسته به دولت هستند. وگرنه از نظرِ من، جز مواد مخدر خطرناک، موادِ مخدری چون تریاک و ماری‌جوانا هیچ دلیلی ندارد که ممنوع باشد. واقعا کنترلش(از قبیل نفروختن به نابالغ‌ها...) خیلی دشوارتر از اسلحه و مشروباتِ الکلی است؟
من فکر نمیکنم آنقدر عمدی باشد،بخشی از آن ممکن است لابی موادفروشان و کسانی که از آن سود میبرند باشند ولی میدانیم بخش زیادی از بودجه کشورها صرف این «جنگ علیه مواد» میشود و از نظر اقتصادی هم برای کل اقتصاد و... آنها کم ضرر ندارد.
بنظر میرسد بخشی از آن ترس از قبول شکست و قدرت محافظه‌کاران و این‌ها باشد.با قانونی شدن تجارت مواد منبع مالی شفافی که منبع بسیاری اعمال شرورانه دیگر است از بین میرود یا شفاف میشود و از همه مهمتر میشود برای آن قانونگذاری کرد و بخش بزرگی از خشونت و کشتار دلیل خود را از دست میدهند.
Russell نوشته: من فکر نمیکنم آنقدر عمدی باشد،بخشی از آن ممکن است لابی موادفروشان و کسانی که از آن سود میبرند باشند ولی میدانیم بخش زیادی از بودجه کشورها صرف این «جنگ علیه مواد» میشود و از نظر اقتصادی هم برای کل اقتصاد و... آنها کم ضرر ندارد.
بنظر میرسد بخشی از آن ترس از قبول شکست و قدرت محافظه‌کاران و این‌ها باشد.با قانونی شدن تجارت مواد منبع مالی شفافی که منبع بسیاری اعمال شرورانه دیگر است از بین میرود یا شفاف میشود و از همه مهمتر میشود برای آن قانونگذاری کرد و بخش بزرگی از خشونت و کشتار دلیل خود را از دست میدهند.
تجارتِ موادِ مخدر بیش از هفتاد میلیارد دلار است و پس از قاچاقِ اسلحه، بالاترین سهمِ بازارِ کالاهای قاچاق را دارد. مسلم است که چنین رقمی هر کس و دولتی را وسوسه خواهد کرد. مطمئمنا شما هم همچون من، دولت‌ها را به عنوانِ یک نهادِ یگانه نمی‌دانید و آن را متشکل از گروه‌ها یا احزابِ گوناگون می‌شناسید که نفوذِ باندهای مافیایی موادِ مخدر در آنها کم و بیش قابل تصور است. مثلا همین ایران از برجسته‌ترین کشورها در مبارزه با قاچاقچیانِ موادِ مخدر است و چندبار از طرف سازمان‌های بین المللی تقدیر هم شده در حالی که از آن سو سپاهِ پاسداران بزرگترین باند مافیایی قاچاقِ مواد در ایران است! یا در افغانستان بودجه‌ای عظیم برای مبارزه با تولیدِ تریاک، توسط دولت تخصیص داده شده اما از آن سو توسطِ خودِ نهادهای دولتی ابراز می‌شود که درونِ دولت باندهای مافیایی قاچاقِ موادِ مخدر رخنه‌ کرده‌اند! این موضوع شاید در دولت‌های غربی کمتر باشد، اما تصور نمی‌کنم به کل وجود نداشته باشد.

آن عاملی که می‌گویی راسل جان، از نگاهِ من هم درست است، اما عاملِ اصلی نیست به گمانم! تاکنون مواردِ بسیاری بوده که بالاخره دولت‌ها زیر بارشان رفته‌اند، از قبیلِ همجنس‌گرایی، آزادی مشروب‌های الکلی که در آمریکا ممنوع شده بود در دوره‌ای اما پس از اوج گرفتنِ بازارِ عظیمِ قاچاقِ مشروباتِ الکلی آن را ملغی کرد، خرید و فروشِ اسلحه یا سیگار، اما این را گویا نمی‌شود! من تصور می‌کنم به دلیلِ حساسیتی که جامعه در این مورد دارد، اینکه سناتوری بخواهد از فروشنده‌های موادِ مخدر علنا دفاع کند خیلی شگفت خواهد بود. در واقع اینجا یک دور بسیار مستحکم وجود دارد: تجارتِ موادِ مخدر بسیار سودآور است، این سود تنها زمانیکه تجارتِ آن قاچاق باشد تضمین می‌شود، هرچه قاچاق تر باشد هم پر سودتر است!

یک داستانِ شگفتی برایتان بگویم که یکی از آشنایانِ من که در نیروی انتظامی بود برایم تعرف کرده: می‌گوید در سالهای گذشته، یک تاریخِ یکماهه توسطِ نیروی انتظامی معین می‌شد برای جمع‌آوری فروشندگانِ موادِ مخدر(یک اسمی هم داشت که اکنون به خاطرم نیست). اما این در واقع حیله‌ای بود که نهادهای دولتی‌ای که بطورِ قاچاق مشروباتِ الکلی و موادِ مخدر وارد می‌کردند یا از قاچاقچیانِ مرزها آنها را می‌گرفتند، بتوانند به قیمتِ گزاف آنها را بفروشند(تریاکی‌ها معمولا در نبودِ تریاک خود را با الکل قدری آرام می‌کنند) و همچنین قیمتِ موادِ مخدر نیز افزایش یابد وگرنه پلیسِ کدام کشور را دیده‌اید که علنا اعلام کند ماه بعد می‌خواهیم فروشندگانِ موادِ مخدر را جمع‌آوری کنیم؟ تا آنجا که ما می‌دانیم این عملیات معمولا باید کاملا مخفیانه باشد. در واقع یک علامتی بود به فروشندگانِ مواد که خود را قائم کنند تا اینان بتوانند محموله‌های خود را به قیمتِ گزاف به راحتی بفروشند!
پاتریشیا :
آیا بین تمایلات جنسی و عشق تفاوتی وجود داره ؟


پارولسکو ( نویسنده ی رُمان ) :
نه ...
تفاوت محسوسی وجود نداره ...
تمایلات ِ جنسی ، حالتی از عشق و عشق حالتی از تمایلات جنسی است ...


خبرنگار :
آیا یک زن میتونه هم زمان عاشق ِ چند مرد باشه ؟؟ منظورم از لحاظ ِ فیزیکی هستش ...


پارولسکو ( نویسنده ی رُمان ) :
2 ، 5 ، 10 و خیلی بیشتر از اینها
دو چیز در زندگی انسانها مهم هستند
برای مردان ، زنان.
برای زنان ، پول .


نام فیلم : Breathless
سال تولید : 1960 میلادی
کارگردان : Jean-Luc Godard

[ATTACH=CONFIG]2193[/ATTACH]