دفترچه

نسخه‌ی کامل: آشنایی‌ با صهیونیسم و کشور اسرائیل
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
Ouroboros نوشته: یکی دیگر از آنها برانگیختن عواطف ملی‌گرایانه و تاکید به ملیت و هویت قومی با هدف بسیج کردن توده‌ها پشت اهداف سیاسی‌ست و ... از همه مهمتر اما کُل raison d'être حزب لیکود است که به تداوم دشمنی‌ها و تضادها و ستیزها وابسته است.
البته این که صحیح است ، اینها فقط احساسات ناسیونالیستی را تحریک میکنند ، ولی‌ وقتی‌ جایش می‌رسد که ناسیونالیست باشند و از کشور دفاع کنند تا کمر جلوی آمریکا خم میشوند.
در جشن‌های مثلا پیروزی حماس تا حالا ۱ نفر کشته و ۳ نفر زخمی شدندE404
واقعا همین تفاوت تعداد کشته های دو طرف، نشون میده که هر کدوم چقدر برای جون مردمشون ارزش قائل هستن!! برای من واقعا قابل تحسین هست که اسرائیل چقدر برای جون حتی یک اسرائیلی ارزش قائل هست...
این صحنه زیبایی‌ هست که ۲ بانوی یهودی آمریکایی مراسم pledge of allegiance را در کنگره حزب دمکرات آمریکا اجرا میکنند. آن شخصی‌ که صحبت کرد gabrielle giffords هست که سال پیش مورد سو قصد یک تندرو قرار گرفته بود ، او یک نماینده مجلس نمایندگان آمریکا از ایالت آریزونا بود.

[video=youtube;cbFMHZprAmA]http://www.youtube.com/watch?v=cbFMHZprAmA[/video]
من در این جستار به معرفی‌ شخصیت‌های مهم صهیونیست می‌پردازم که شاید به گوش کسی‌ اینجا نخورده باشه...


یکی‌ از این شخصیت‌ها اوزی نارکیس هست که فرمانده آزاد سازی اورشلیم بود ، اوزی نارکیس به عنوان یک قهرمان ملی‌ در اسرائیل شناخته میشود.

Uzi Narkiss - WiKi

[ATTACH=CONFIG]1013[/ATTACH]

[TABLE="width: 770"]
[TR]
[TD][TABLE="width: 100%, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]
هدف را گم نکنیم
حاصل یک هفته موشک پرانی
و بمباران میان اسرائیل و حماس

[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][TABLE="width: 100%, align: center"]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD="align: right"]حاصل و نتیجه آنچه که هفته گذشته در غزه آغاز شد و پایان یافت چه بود؟ این رویاروئی پیروزی هم داشت؟ شادی فلسطینی ها را برای آتش بسی که پس از 160 کشته ناشی از بمباران های اسرائیل بر جای ماند، واقعا می تواند شادی پیروزی قلمداد کرد؟ اسرائیل از موضع ضعف آتش بس را قبول کرد؟ اساسا این رویاروئی نظامی با چه هدفی شروع شد؟

سئوالات متعددی درباره جنگ هفته گذشته در غزه مطرح است که پرسش های بالا تنها بخشی از آنهاست. شلیک موشک از غزه به طرف اسرائیل زمانی آغاز شد که فرمانده نظامی حماس آشکارا توسط اسرائیل و از راه دور ترور شد. احمد الجعبری فرمانده گردان های نظامی حماس بود. این که سالها در سپاه پاسداران دوره نظامی و موشکی دیده بود و این که او را پدر موشکی غزه لقب داده بودند و یا هر حرف دقیق و یا نادقیقی که درباره او گفته باشند و یا بگویند، هیچکدام نمی تواند در تائید عملیات تروریست دولتی اسرائیل باشد.
منابع مترقی منطقه گفته اند که جنگ برای تصرف بخشی از غزه توسط اسرائیل برای انتقال نفتی است که اخیرا در مدیترانه کشف شده و اسرائیل دست گذاشته است روی آن. این خبر که در مطبوعات آلمان منتشر شد می تواند انگیزه مهمی برای یک هفته بمباران غزه توسط اسرائیل و شلیک موشک از غزه به طرف اسرائیل باشد، اما بموجب شواهدی که آشکاراست، همه مسئله نمی تواند این باشد.
بنظر می رسد که اسرائیل و امریکا و اروپا کار بشار اسد را تمام شده می پندارند. نه شبیه آن نتیجه که در لیبی شاهد بودیم، اما بشار اسد را رفتنی می دانند و هر دولت دیگری که جانشین او شود، دیگر مناسباتی را با جمهوری اسلامی دنبال نخواهد کرد که بشار اسد دنبال می کرد. رفتن اسد، حتی از زبان فرماندهان سپاه نیز بتدریج بیرون می آید. از جمله این گفته "ما در سوریه از دمکراسی و آزادی دفاع می کنیم"! در توجیه دخالت های سپاه در حمایت از بشار اسد در سوریه و رهنمودهائی که برای مقابله با اولین جرقه های جنبش به اسد داده شد و در واقع به این ترتیب آجر از زیر پای اسد کشیده شد نه آن که آجری مستحکم بشود.
بدین ترتیب، اسرائیل در پی خنثی سازی دومین خط مقدم برای حمله نظامی به ایران بود و هست. یعنی لبنان و غزه که بیشترین مناسبات نظامی را با سپاه پاسداران دارند و محموله های موشکی و نظامی در سالهای گذشته در اختیار آنها قرار گرفته است.
اسرائیل 3 هدف را، پس از ترور فرمانده نظامی حماس دنبال کرد.
1- آزمایش سیستم دفاع ضد موشکی خود
2- آگاهی از حجم و نوع موشکی که از ایران به غزه رسیده
3- نابودی پایگاه های پرتاب موشکی و کم شدن از شمار آنها
با تغییر رژیم در سوریه، امکان رساندن موشک به غزه و حماس بسیار محدود خواهد شد و اسرائیل و امریکا از هر راه ممکن تلاش خواهند کرد که دیگر محموله موشکی از ایران به غزه نرسد. بدین ترتیب، اسرائیل به سه هدفی که دربالا به آن اشاره شد تقریبا رسیده است و ادامه بمباران غزه دیگر به سودش نبود. به سودش نبود زیرا:
1- حمایت کشورهای عربی از اسرائیل در برابر جمهوری اسلامی زیر زیرعلامت سئوال می رفت.
2- تمرکز خبری روی سوریه کاهش می یافت و افکار عمومی متوجه غزه و تجاوز اسرائیل می شد.
با این محاسبه، می توان به این نتیجه رسید که اسرائیل برای ضربه نظامی به تاسیسات اتمی ایران فعلا دو مانع را اگر هم از سر راه برنداشته باشد، این دو مانع را بسیار ضعیف کرده است. سوریه و غزه. یعنی نزدیک ترین نقاط به اسرائیل برای تلافی در صورت حمله به ایران.
آنچه که ما از یک هفته بمباران و موشک پرانی در غزه درک می کنیم، در همین چند خط فشرده و خلاصه شده است و نتیجه ای که می گیریم آنست که خطر حمله نظامی به ایران همچنان به قوت خود باقی است و ماجرای غزه خود نشانه و تدارک آن می تواند باشد.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
بررسی اهداف نتانیاهو از جنگ غزه | رادیو زمانه |Radiozamaneh

پنجم- تجاوز نظامی به ایران و بمباران مراکز هسته‌ای‌ این کشور یکی از اهداف مهم نتانیاهو است. او با نقاشی بمب اتمی و تعیین "خط قرمز" برای ایران در مجمع عمومی سازمان ملل، بهار و تابستان آینده را زمانی قلمداد کرد که ایران به "توانایی لازم" برای ساخت سلاح هسته‌ای دست می‌یابد. او باید خیال خود را از واکنش متحدان منطقه‌ای ایران راحت سازد.

ابتدا کارخانه‌‌ای در سودان بمباران شد که به گفته‌ اسرائیل برای حماس سلاح می‌ساخت. در گام دوم به غزه حمله شد تا ذخایر موشکی حماس و جهاد اسلامی نابود شود. نتانیاهو در ماه مارس ۲۰۱۲ در کنست گفته بود:«دیر یا زود، پایگاه ترور ایران در غزه ریشه‌کن خواهد شد...غزه خط مقدم ایران است.» اسراییل در گام سوم ممکن است حزب‌الله لبنان را مورد تهاجم قرار دهد تا ذخایر موشکی آنان را هم نابود سازد. نابودی کشور سوریه- متحد ایران- نیز در حال انجام است. این موانع واکنش دهنده که بر طرف شوند، زمینه‌ تجاوز نظامی اسرائیل با حدود ۱۰۰ فروند جت اف-۱۶ و ۲۵ فروند جت اف-۱۵ به ایران مهیا می‌شود. هاآرتص نوشته است که حمله‌ به غزه باید "عملیات کوچک جنوبی ایران" به شمار رود که هدفش فلج کردن جبهه جنوبی ایران است، حمله‌ به لبنان نیز باید "عملیات کوچک شمالی ایران" به شمار رود که هدفش از میان بردن جبهه شمالی ایران خواهد بود.

اسرائیل در طی سه دهه‌ گذشته در تخریب روابط ایران و آمریکا نقش فعالی بازی کرد. اسرائیل به هیچ وجه نمی‌خواهد/نمی‌گذارد که میان ایران و آمریکا روابط دوستانه برقرار شود.
انتخابات پارلمانی اسرائیل این‌گونه هست که احزاب انتخابات داخلی‌ خودشون رو برگزار میکنند و لیست انتخاباتی به ترتیب تعداد رای‌ها میدهند ، و مردم به احزاب رأی میدهند ، و بر اساس درصد کلی‌ رأی به یک حزب تعداد صندلی‌ آن حزب در پارلمان مشخص میشود و رهبر حزبی که بیشترین صندلی‌ را دارد نخست وزیر میشود و با ائتلاف با احزاب هم عقیده دولت را تشکیل میدهد. انتخابات داخلی‌ لیکود برگزار شد این یکشنبه و دوشنبه و طیف ملی‌ گرا و دست راستی‌ لیکود برنده مطلق شدند ، در ۲۰ نفر اول لیست لیکود فقط ۲ نفر به تشکیل کشور فلسطین اعتقاد دارند که یکی‌ خود نتانیاهو و یک نفر دیگر است.
Family says woman murdered by Muslim neighbors in Isfahan, Iran - UPI.com

یک زن یهودی با ضربات چاقو در اصفهان به ‌قتل رسیده است ، چیزی که خانواده او یک ‌قتل منشأ گرفته از نفرت مذهبی‌ مسلمانان می‌دانند. جسد این زن نیز هنوز به خانواده تحویل داده نشده و دولت سعی‌ در لا پوشانی این قضیه داشته است.
سازمان ملل فلسطین رو به عنوان دولت غیر عضو به رسمیت شناخت . تازه کم کم این فلسطینی ها دارند میفهمند که راه مبارزه برای مطالبه ی خواسته ها ترور و موشک و سنگ پرانی و ... نیست .
امیدوارم طرف اسرائیلی هم رفته رفته بفهمه راه رسیدن به صلح استفاده از زور و نیروی نظامی و کشتار مردم بی دفاع نیست . کما اینکه خودشون قربانی نازیها بوده اند پیشتر از این .