دفترچه

نسخه‌ی کامل: آشنایی‌ با صهیونیسم و کشور اسرائیل
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
Theodor Herzl نوشته: یکی‌ از راکت‌هایی‌ که تازه امروز حماس شلیک کرده بوده به اون بیمارستان برخورد کرده
هیچ بعید نیست اون 100 راکتی که در خود غزه فرود اومده هم با عامدانه بوده باشه!
دست به دعا برمی داریم و از خدای تبارک و تعالی می خواهیم این رژیم گرگ صفت کودک کش را از روی زمین محو کند و تمام صهیونیستها به ذلت بی افتند و زنان و کودکانشان برده مسلمین و مردانشان به هلاکت افتند. ظهور آقایمان امام مهدی نزدیک است. تا نابودی اسرائیل یک یا حسین (ع) باقیست.
تونل های تروریستی حماس

[عکس: 10.jpg]

Hamas' priorities - tunnels vs. hospitals, schools


حماس یک شبکه گسترده و پردامنه از تونل هائی ساخته است که از نوار غزه تا قلمرو اسرائیل کشیده شده است. این تونل ها، برای عبور از مرز (از زیر زمین)، برای حمله، کشتار، و ربودن شهروندان اسرائیلی، مورد استفاده گروهی از تروریست ها، قرار می گیرند.

از شروع عملیات حفاظتی، نیروی دفاعی اسرائیل، بیست و سه تونل را کشف کرده است که راه خروجی بعضی از آنها، به داخل قلمرو اسرائیل، منتهی می گردد. باقی مانده تونل ها، برای سایر هدف های تروریستی، مورد استفاده قرار می گیرند.

تونل های ساخته شده برای توسل به حمله، در مناطق پنهانی، در داخل نوار غزه، و بیشترین آنها در زیر خانه ها و اماکن خصوصی، گلخانه ها، و یا ساختمان های عمومی، بنا شده اند. این تونل ها، تا حدود دو کیلومتر (نزدیک یک میل) در زیر زمین تا رسیدن به خاک اسرائیل، به پیش می روند.

در سال های اخیر، نوار غزه، مظهر رونق و رشد سریع در پروژه های ساختمانی بوده است. اما از آنجا که اکثر این پروژه ها، به صنعت تونل سازی و لوله کشی حماس، به منظور حمل قاچاق اسلحه، کالا و حتی قاچاق تروریست، به نوار غزه، و بیشتر آن از شبه جزیره سینا در مصر، اختصاص داشته است، چنین رونقی برای افراد معمولی، غیر ملموس و نامرئی، بوده است. اما، تونل های قاچاق، اکثرا توسط مصر، تعطیل و بسته شدند. اکنون، حماس و سایر سازمان های تروریستی در نوار غزه، فوت و فن شخصی و منابع خود را برای هدف های اهریمنی و شرارت: حملات تروریستی به قلمرو اسرائیل، بکار می برند.

تونل های ترور و وحشت، بسیار پیشرفته ترند. آنها، بس، طولانی تر، عمیق تر، و پیدا کردن و دست یافتن به آنها، بس، دشوارتر است. این تونل ها، به اغلب وسائل و ابزار پیشرفته الکتریکی و مخابراتی، مجهزند. ساختن تونل های وحشت و ترور، حدود یک سال و اندی، بطول می کشد، و نیازمند سرمایه گذاری های هنگفت، دانش فنی و مهندسی، نیروی انسانی و کالا، است (یک تونل، ممکن است به بالغ بر پانصد تن بتون (شن و ماسه)، نیاز داشته باشد).

تروریست های حماس، از طریق این تونل ها برای توسل به حملات مرگبار، و ربودن اسرائیلی ها، به داخل قلمرو اسرائیل نفوذ می کنند.

تروریست های حماس در طول عملیات حفاظتی چندین بار با هدف ربودن و به قتل رساندن، اسرائیلی ها، از طریق همین تونل ها به قلمرو اسرائیل نفوذ کرده اند. سلاح ها، دست بندهای پلاستیکی، و دارو های بیهوشی که پس از دستگیرشدن این عوامل نفوذی، بدست آمده است، نشانگر هدف های تروریستی آنها است:

1. اوایل صبحگاه هفدهم ژوئیه، سیزده تروریست حماس، از داخل تونلی به طول 1.5 کیلومتر (کمتر از نیم میل)، از «سوفا» ، یک مزرعه اشتراکی (روستای کشاورزی)، در نزدیکی مرز با نوار غزه، سر بر در آوردند. خوشبختانه، آنها پیش از آنکه بتوانند به آن روستا حمله ور شوند، توسط نیروی دفاعی اسرائیل، دیده شده، که در نتیجه بعضی از آنان، مجروح، و عده ای نیز موفق به فرار شدند. در آن رویداد، دو سرباز اسرائیلی به وسیله تروریست های بکلی مسلح حماس، به قتل رسیدند.

2. در نوزدهم ژوئیه، در تلاش دیگری برای آسیب رساندن به غیر نظامیان اسرائیلی، گروهی از تروریست های حماس، در 700 متری (765 یاردی)، مزرعه اشتراکی «عین هاشلوشا»، از زیر زمین از مرز اسرائیل گذشتند، ولی بار دیگر پیش از رساندن هر گونه گزندی، حمله آنها توسط نیروی دفاعی اسرائیل، خنثی گردید.

3. در بیستم ژوئیه، یک حمله گسترده از طریق تونل، در 170 متری (188 یاردی) در مزرعه اشتراکی «نتیو ها آسرا»، در داخل خاک اسرائیل، توسط سربازان نیروی دفاعی اسرائیل، بموقع کشف شد. ساکنین روستا، مجبور شدند تا زمانی که اعلام گردید که دیگر تروریستی در تونل، باقی نمانده است، در داخل خانه های خود باقی مانده، و درها و پنجره ها را بسته و قفل کنند.

4. در بیست و یکم ژوئیه، متجاوز از ده تروریست بکلی مسلح، از طریق یک تونل دیگری، به داخل قلمرو اسرائیل، رخنه کردند. آنها در نظر داشتند که به دو گروه تقسیم شوند: یکی، برای حمله به مزرعه اشتراکی «ارِز»، و دیگری برای حمله به مزرعه اشتراکی «نیر آم». تروریست ها، بمنظور فریب و گول زدن غیر نظامیان و نیروهای امنیتی، یونیفورم نیروی دفاعی اسرائیل را بر تن داشتند. ده تن از آن تروریست ها، بدست نیروی دفاعی اسرائیل کشته شدند. در طول این زد و خورد، چهار سرباز نیروی دفاعی اسرائیل نیز، به قتل رسیدند.

روز پیش از آغاز عملیات، و زمانی که یک تونل عظیم ترور، در نزدیکی مرز غزه، پیش از آنکه مورد استفاده قرار گیرد، کشف و منهدم گردید (هفتم ژوئیه)، فاجعه دیگری در شرف وقوع بود.

حماس، این روش را از اوایل سال 2006، آغاز کرد. این سازمان تروریستی، از تونل های زیر زمینی برای حمله مرزی به اسرائیل، به قتل رساندن دو سرباز نیروی دفاعی اسرائیل، و ربودن سرباز سوم، گیلعاد شالیط، که به مدت پنج سال در گروگان حماس بسر برد، استفاده کرد.

حماس همچنین، از این تونل ها برای دست زدن به حملات، از طریق تبدیل تونل به یک مین زمینی عظیم، استفاده کرده است. این روش، شامل نقب زدن تونلی است که تا زیر مناطق غیر نظامی، نظیر مزارع اشتراکی و یا روستاها، و یا پست و قرارگاه های نظامی، بدرازا کشیده می شود. مواد انفجاری در تونل ها بر روی هم انباشته شده و به موقع، منفجر می گردد. یک چنین تونلی، در نوامبر سال 2012، در نزدیکی مرز نوار غزه، منفجر گردید.

در اکتبر سال 2013، نیروی دفاعی اسرائیل گشوده شدن تونلی در مزرعه اشتراکی «عین هاشلوشا» را کشف کرد. آن تونل، که از طریق شهر «خان یونس» در غزه، به اسرائیل می رسید، حدود 1.7 کیلومتر (نزدیک یک میل)، طول، و 18 متر (59 فوت)، ارتفاع داشت، و به کابل برق و خطوط تلفن، مجهز بود. تکمیل یک چنین تونل و تجهیز آن با نیروی انسانی و ابزار و کالای مورد نیاز برای حماس، متجاوز از یک سال بطول انجامید.

حماس، با بر آورد موارد ترجیحی خود، بودجه هنگفتی را صرف بنای تونل و شبکه های زیر زمینی، بجای تهیه و تدارک نیازمندی های مردم نوار غزه کرد.

تونل های ساخته شده در غزه، چاله و گودال جاهلانه پول و اموال بوده است: یک محل و مکان دیو سیرتانه زیر زمینی، تنها و تنها برای هدف های تروریستی، و خالی کردن خزانه و بودجه از پیش تحلیل رفته مردم و ساکنین غزه، بوده است.

این تونل ها همچنین، نیازمند منابع ملموس و واقعی بسیار عظیم است. یک تونل به تنهائی، نیازمند مصرف پانصد تن شن و ماسه، و سیمان می باشد. اسرائیل، تخمین می زند که حماس، و دیگر سازمان های تروریستی در غزه، تا کنون ده ها تونل زیرمینی، بنا کرده اند.

با شن و ماسه ای که در این تونل ها بکار برده شده است، می شد، برای تعداد قابل ملاحظه ای از غیر نظامیان فلسطینی، پناهگاه های ضد بمب ساخت. حماس بجای آن، ترجیح می دهد که غیر نظامیان، در محل مسکونی خود و در مکان های محافظت نشده، باقی بمانند. روشن و واضح است که ارجحیت های حماس، کدامند: برای این سازمان تروریستی، کشتن و ربودن اسرائیلی ها بسیار بسیار مهمتر از حراست و حفاظت از غیرنظامیان خودی است.
کسرا پیداش نیست. لابد تور در منطقه کسرا هم دچار اختلال شدهE415
اگر این آتش بس ادامه پیدا کنه دوباره یک سال دیگه حماس راست میکنه سمت اسرائیل. باید تکلیف این حماس یکسره بشه یه جوری. با آتش بس فقط حماس به اهدافش میرسه. رسانه های ج.ا هم از الان خیز برداشتند برای اعلام پیروزی "مقاومت".
kourosh_bikhoda نوشته: کسرا پیداش نیست. لابد تور در منطقه کسرا هم دچار اختلال شده
بگمانم رفته باشد اسرائیل کمک :D
kourosh_bikhoda نوشته: اگر این آتش بس ادامه پیدا کنه دوباره یک سال دیگه حماس راست میکنه سمت اسرائیل. باید تکلیف این حماس یکسره بشه یه جوری. با آتش بس فقط حماس به اهدافش میرسه. رسانه های ج.ا هم از الان خیز برداشتند برای اعلام پیروزی "مقاومت".
این‌ها 6 سال زور زدند بروند کربلا دست آخر هم ظاهرا پیروز شدند، تازه امام حسین هم در کربلا پروز شده، اصلا این‌ها هیچگاه شکست نخورده‌اند حتی وقتی در همین جنگ اول جهانی خلافت منحوس اسلام بفنا رفت هم باز نصر من الله بوده !!

من نمیدانم چه قرار است بشود ولی بنظر من هم اسرائیل دوباره غزه را اشغال کند راحتتر باشد.
۱ ماه مرخصی گرفتم من اومدم اسرائیل ، اینجا ۱ هفته داخل پادگان بودم کار پشت جبهه volunteer بودم ، از ظرف شستن گرفته یا تمیز کردن تانک انجام دادم ، هیچ تلفن و لپ‌تاپ داخل پادگان کسی‌ اجازه نداره ببره. الان اومدم اروپا یه ۳-۴ روز اینجا کار دارم باز برمی‌گردم یه ۲ هفته دیگه کار volunteer انجام میدم.
kourosh_bikhoda نوشته: اگر این آتش بس ادامه پیدا کنه دوباره یک سال دیگه حماس راست میکنه سمت اسرائیل. باید تکلیف این حماس یکسره بشه یه جوری. با آتش بس فقط حماس به اهدافش میرسه. رسانه های ج.ا هم از الان خیز برداشتند برای اعلام پیروزی "مقاومت".
اسرائیل ۲ تا انتخاب داره اگه حماس رو براندازه ؛ یا اینکه خودش باید غزه رو کنترل کنه یا بده دست محمود عباس! الان اسرائیل تا یک اندازه ترور از غزه رو تحمل میکنه ولی‌ در عوضش به غرب میگه که ببینید اگه از کرانه غربی ما بکشیم بیرون اوضاع غزه اینجا تکرار می‌شه! یعنی‌ حماس خوب سر کار بمونه ، چون باعث جلوگیری از تشکیل کشور فلسطینی می‌شه!
Theodor Herzl نوشته: اسرائیل ۲ تا انتخاب داره اگه حماس رو براندازه ؛ یا اینکه خودش باید غزه رو کنترل کنه یا بده دست محمود عباس! الان اسرائیل تا یک اندازه ترور از غزه رو تحمل میکنه ولی‌ در عوضش به غرب میگه که ببینید اگه از کرانه غربی ما بکشیم بیرون اوضاع غزه اینجا تکرار می‌شه! یعنی‌ حماس خوب سر کار بمونه ، چون باعث جلوگیری از تشکیل کشور فلسطینی می‌شه!

فکر میکنی به معنای واقعی ، کسی تو دولت اسرائیل هست که دنبال تشکیل دولت فلسطینی و ختم این قائله 66 ساله باشه ؟
اخبـــار امــروز اســرائیل

1.
آتش بس ادامه دارد
2. شهروندان اسرائیلی از نتایج نبرد 28 روزه راضی نیستند
3. دیدار مقامات و شهروندان اسرائیلی از خانواده های جانباختگان
4. توقف آتش؛ فرصتی برای آماده سازی طرفین برای استقرار و تمرکز قوا
5. گزارشگران خارجی: حماس از اماکن عمومی و حتی هتل ها برای راکت پرانی استفاده می کرد
6. مذاکرات آتش بس در مصر ادامه دارد
7. دفتر نخست وزیری اسرائیل، خبر "قطع مکالمه کری - نتانیاهو" را تکذیب کرد
8. شناسایی و بازداشت یکی از ربایندگان نوجوانان اسرائیلی
9. تداوم تحرکات کور تروریستی در داخل اسرائیل از سوی برخی ستیزه جویان




[عکس: 16.jpg]

[TABLE]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]


آتش بس ادامه دارد

در دومین روز از آتش بس میان اسرائیل و ستیزه جویان نوار غزه، اوضاع همچنان آرام است و تنها پیش از ظهر روز چهارشنبه صدای آژیر خطر که حمله قریب الوقوع راکتی را خبر می دهد، در آبادی های اسرائیلی بسیار نزدیک به غزه به صدا درآمد، که بعد از دقایقی معلوم شد که ناشی از نقص فنی بوده و راکتی از غزه شلیک نشده است.

به گزارش رادیو اسرائیل، ارتش و ستاد پشت جبهه اسرائیل از شامگاه سه شنبه اعلام کردند که نظر به برقراری آتش بس، مدارس تابستانی و سایر مراکز دیگر در نزدیکی مرز غزه می توانند کار خود را از سر بگیرند. اما در شهرهای "اشکلون" و "اشدود" امروز کودکستان ها و مراکز نگاهداری اطفال شیرخوار همچنان بسته بود.

گزارش ها می گوید که زندگی در دو سوی مرز غزه اندک اندک به حالت عادی باز گشته و مردم در اسرائیل دوباره به کارهای عادی خود می پردازند.

لازم به ذکر است؛ با وجود تداوم آتش بس، صدها هزار نفر از اسرائیلی هایی که در شهرک ها و آبادی های بسیار نزدیک به غزه زندگی می کنند، می گویند نمی توانند چندان نسبت به امنیت خود مطمئن باشند.

بسیاری از خانواده های اسرائیلی پس از چهار هفته جنگ و تحمل هزاران راکت به محل زندگی خود باز می گردند، اما هنوز گروه چشمگیر دیگری از خانواده های اسرائیلی می گویند حتی اگر راکت اندازی ها قطع شده باشد، نظر به خطر جدیدی که از ناحیه تونل های تروریستی وحشت آفرین احساس می کنند، به آسانی حاضر به بازگشت به محل زندگی پیشین خود نیستند.

همزمان در طرف فلسطینی، بسیاری از مردم غیرنظامی که از بیم کشته شدن در نبردهای اخیر از خانه های خود رفته بودند، به محل زندگی خویش باز می گردند. آنها از گستردگی ویرانی های به بار آمده در بسیاری از محل های جنگی، شدیدا شگفت زده شده اند. ویرانی ها در محله هایی مانند "الشجاعیه"، "بیت حانون"، "جبالیا" و "الرفح" شدید و گسترده است. این محله ها شاهد درگیری های مسلحانه شدیدی میان تروریست ها و سربازان ارتش اسرائیل و نیز شاهد بمباران های وسیعی بوده است.

رییس صلیب سرخ جهانی که امروز از غزه دیدار کرد، گفت در تمامی عمر خویش، چنین ویرانی های گسترده ناشی از یک جنگ را به چشم ندیده بود.

منبع: رادیو اسرائیل


شهروندان اسرائیلی از نتایج نبرد 28 روزه راضی نیستند

با برقراری آتش بس میان اسرائیل و غزه، نتایج تازه ترین نظر سنجی های به عمل آمده در میان افکار عمومی اسرائیل نشان می دهد که اکثریت چشم گیری از مردم، از عملکرد بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و موشه یعلون وزیر دفاع راضی هستند اما چندان از نتایج جنگ چهار هفته ای در غزه احساس رضایت نمی کنند.

به گزارش رادیو اسرائیل، براساس دو نظرسنجی به عمل آمده از سوی روزنامه اسرائیلی "هاآرتص" و شبکه دوم تلویزیون اسرائیل، حدود 65 درصد از مردم اسرائیل از نحوه رهبری جنگ و تصمیمات گرفته شده از سوی نخست وزیر و وزیر دفاع احساس اطمینان کرده و آندو را رهبرانی لایق می دانند. اما زمانی که از آنها پرسیده شد نسبت به نتیجه به دست آمده چه احساسی دارند؟ 44 درصد گفته اند نتایج را در این مرحله چندان "پیروزی اسرائیل" نمی دانند در حالی که 42 درصد هم معتقدند که اسرائیل "پیروز شده" و دستآوردهای نظامی خوبی داشته است.

منبع: رادیو اسرائیل


دیدار مقامات و شهروندان اسرائیلی از خانواده های جانباختگان

در چهارمین هفته از بحران جدید منطقه، عیادت شخصیت های اسرائیلی و مردم عادی از خانواده های نظامیان کشته شده در عملیات جنگی چهار هفته اخیر همچنان ادامه دارد.

به گزارش رادیو اسرائیل، شیمعون پرس رییس جمهوری پیشین اسرائیل یکی از این شخصیت هاست که امروز از خانواده اورون شائول سربازی که در روز اول از مرحله عملیات زمینی ارتش در غزه کشته شد ولی جسد او ناپدید گردید و احتمالا از سوی تروریست ها ربوده شد، دیدار کرد.

آقای پرس به خانواده این سرباز فقید گفت در این نبردها نسلی از رزمندگان شجاع کشور که آماده هرگونه قهرمانی بودند، خود را نشان دادند و همه دستآوردها نتیجه رشادت متهورانه آنان است.

منبع: رادیو اسرائیل


توقف آتش؛ فرصتی برای آماده سازی طرفین برای استقرار و تمرکز قوا

در پی تداوم آتش بس، نیروهای ارتش اسرائیل یک روز پس از آغاز این آتش بس و خروج از غزه، روز چهارشنبه نیز به کار تمرکز و استقرار قوای خویش، در مرز غزه و اسرائیل مشغول بودند.

به گزارش رادیو اسرائیل، نیروهای پیاده نظام، زرهی و آتشباری، با وجود خروج از غزه، قوای خود را در مرز اسرائیل، در چند قدمی غزه تقویت کرده اند و همچنان در حال آماده باش خواهند بود تا با هر رویداد تروریستی احتمالی مقابله کنند یا اگر تونل های جدیدی را در مرز غزه و اسرائیل کشف کردند، آن ها را منهدم کنند.

ارتش دیروز اعلام کرد 32 تونل تروریستی را که برخی از آنها وحشت آفرین و در ابعاد هولناکی بود، در 18 روز از مرحله عملیات زمینی منهدم کرد.

همچنین این گزارش می گوید ارتشبد بنی گانتس، رییس ستاد کل ارتش اسرائیل گفت: «در دوره جدید، تنها به استراتژی به بازسازی توان باز دارنده خود اکتفا نمی کنیم، بلکه هوشیارتر بوده و هر احتمالی را برررسی می کنیم». ارتشبد گانتس همچنین گفت: «اسرائیل تدابیر لازم را برای گسترش کمک انسانی به غزه نیز مد نظر دارد».

منبع: رادیو اسرائیل


گزارشگران خارجی: حماس از اماکن عمومی و حتی هتل ها برای راکت پرانی استفاده می کرد

رسانه های جهانی که نمایندگان آنها در جریان جنگ غزه از مناطق درگیری گزارش های متعددی پخش کردند، اکنون که بحران به پایان خود رسیده است، گزارش می دهند که شاهد حملات راکتی بسیاری از درون ساختمان های دولتی، بیمارستان ها، مدارس، مساجد و حتی از کنار هتل های محل اقامت گزارشگران خارجی بوده اند.

به گزارش رادیو اسرائیل، آقای "نیک شیفرین" خبرنگار شبکه انگلیسی "الجزیره" گزارش داده است تروریست های حماس از کنار هتل محل اقامت او در غزه، دهها راکت به سوی اسرائیل شلیک کردند و اسرائیل آن ساختمان را که منبع راکت اندازی بود، بمباران کرد.

هنگامی که گزارشگران شبکه های تلویزیونی فنلاندی و "فرانس 24" از بیمارستان های غزه گزارش دادند، به ناگهان از همان بیمارستان به سوی اسرائیل راکت شلیک شد که موجب وحشت این خبرنگاران خارجی هم گردید.

گزارشگر شبکه تلویزیونی جهانی "بی.بی.سی" امروز در غزه گزارش داد که شاهد بوده است که حماس در میان مراکز جمعیتی غزه راکت اندازی های خود را مستقر کرده بود.

منبع: رادیو اسرائیل


مذاکرات آتش بس در مصر ادامه دارد

در ادامه آتش بس میان اسرائیل و سیتزه جویان مستقر در غزه، مذاکرات میان طرفین در مصر جریان دارد.

به گزارش رادیو اسرائیل، از سوی اسرائیل، دو مقام ارشد؛ ژنرال ذخیره عاموس گیلعاد رییس بخش سیاسی – امنیتی در وزارت دفاع اسرائیل و حقوقدان ارشد دفتر نخست وزیری آقای اسحاق مولخو در مذاکرات قاهره مشارکت دارند.

هیات اسرائیلی تاکید کرده است که حماس با ناکامی در مذاکرات قاهره شرکت کرده زیرا ناچار شده که از همه پیش شرط های قبلی خود عدول کند.

رسانه های آمریکایی و اسرائیلی امروز اعلام کردند از سوی دولت ایالت متحده نیز هیاتی در مذاکرات قاهره، با هدف مبدل کردن آتش بس موقت به آتش بسی پایدار مشارکت می کند.

این در حالی است که طرح سیاسی آقای جان کری، وزیر خارجه آمریکا، برای آتش بس، از سوی اسرائیل و فلسطینی ها رد شد و او موفقیت زیادی در این راه بدست نیآورد.

جان کری خود دیشب در یک مصاحبه تاکید کرد که حماس بانی و باعث بحران نظامی اخیر بود و مسئولیت ویرانی ها و کشته های این جنگ بر دوش سازمان تروریستی حماس است. وی تاکید کرد که ایالات متحده همچنان از حقانیت اسرائیل قاطعانه دفاع می کند زیرا با هزاران حمله راکتی و تونل های مرگ آفرین روبرو شده است. وی در مصاحبه با "بی.بی.سی" گفت: «هیچ کشوری نمی توانست بگذارد که مردمش زیر تهدید راکتی زندگی کنند». آقای کری گفت و گوهای آتش بس را "فرصتی برای از سرگیری مذاکرات، جهت صلح میان اسرائیل و فلسطینی ها، از طریق تقویت تشکیلات خودگردانی (فلسطینی) نامید".

منبع: رادیو اسرائیل


دفتر نخست وزیری اسرائیل، خبر "قطع مکالمه کری - نتانیاهو" را تکذیب کرد

در حالی که برخی از رسانه های اسرائیلی، از جمله وبسایت "وای.نت" و شبکه دوم تلویزیون اسرائیل دیروز گفته بودند که تازه ترین گفت و گوی تلفنی آقای بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل با جان کری، وزیر خارجه آمریکا برای گفت و گو درباره بحران غزه، به طرز ناگهانی قطع شد و دیگر مکالمه ای بین آن دو صورت نگرفت، یک مقام ارشد دفتر نخست وزیری اسرائیل در مصاحبه با وبسایت اسرائیلی "والا" این خبر را نادرست نامید و آن را رد کرد.

به گزارش رادیو اسرائیل، این مقام ارشد اسرائیلی گفت آن مکالمه ی روز یکشنبه، از اساس قرار بود تنها یک گفت و گوی بسیار کوتاه باشد، و آقای نتانیاهو سه شنبه شب بار دیگر با آقای کری گفت و گوی تلفنی داشته است.

بر اساس این گزارش، روزنامه "نیویورک تایمز"، روز گذشته نوشته بود مناسبات اسرائیل و آمریکا که در زمان نخست وزیری آقای نتانیاهو و ریاست جمهوری باراک اوباما با تنش های زیادی روبرو بوده است، بر سر عملکرد جان کری در قبال بحران غزه تیره تر شده است، به گونه ای که آقای دانیل کرتسر، یکی از سفیران پیشین اسرائیل در آمریکا، دوره کنونی مناسبات اورشلیم – واشنگتن را "بدترین" توصیف کرده است.

آقای نتانیاهو شنبه شب در گفت و گوی تلفنی با سفیر آمریکا در تل آویو به او گفت به روسایش بگوید که بروی حرف نخست وزیر اسرائیل در مورد ماهیت تروریستی حماس "اما و اگر" نیآورند.

منبع: رادیو اسرائیل


شناسایی و بازداشت یکی از ربایندگان نوجوانان اسرائیلی

"شباک"، سازمان امنیت اسرائیل اعلام کرد یکی از سه تروریست عامل ربودن سه نوجوان یهودی و کشتن آنها را دستگیر کرده است.

به گزارش رادیو اسرائیل،؛ وی «حسام القواسمه» نام داد که پیش از فرار از کرانه باختری به سوی اردن، دستگیر شد.

او در خانه یکی از بستگانش در محله «عنبطا» در نزدیکی اورشلیم دستگیر گردید.

در همین حال، «حسام القواسمه» نقش فرعی تری در مقایسه با دو تروریست اصلی در ماجرای ربودن سه نوجوان یهودی و کشتن آنها داشته است.

این دو تروریست که هنوز دستگیر نشده اند؛ «عمر ابوعایشه» و «مروان القواسمه» هستند، که تلاش های گسترده نیروهای امنیتی اسرائیل برای یافتن آنها ادامه دارد.

گفتنی است، ماجرای ربودن و کشتن سه نوجوان یهودی به دست این تروریست های عضو حماس، سرآغاز رخدادهای دیگری شد که به جنگ چهار هفته ای در غزه انجامید.

منبع: رادیو اسرائیل


تداوم تحرکات کور تروریستی در داخل اسرائیل از سوی برخی ستیزه جویان

ارتش اسرائیل روز چهارشنبه اعلام کرد نیروهای نظامی که در یک پست بازرسی در نزدیکی شهر عرب نشین "بقاع غربی" به کار عادی خود مشغول بودند، از سوی یک جوان 21 ساله عرب مورد حمله قرار گرفتند که در صدد برآمد اسلحه یکی از سربازان را برباید.

به گزارش رادیو اسرائیل، ارتش اعلام کرد این حادثه زمانی رخ داد که مانع از ورود چند عرب بدون مجوز اقامت قانونی به خاک اسرائیل شدند و یکی از آنها در صدد دزدیدن اسلحه سربازی از میان این جمع برآمد.

از دو روز پیش حوادث تروریستی از سوی فلسطینی های کرانه باختری علیه نیروهای اسرائیلی و نیز علیه مردم عادی اسرائیل شدت گرفته است.

گفتنی است؛ روز دوشنبه ابتدا راننده تروریست یک بیل مکانیکی عظیم در مرکز اورشلیم بیل خود را به میان عابران و سپس به یک اتوبوس کوبید و اندکی بعد، یک تروریست موتور سوار در نزدیکی دانشگاه عبری اورشلیم به سوی یک سرباز در یک ایستگاه اتوبوس اسلحه کشید و او را از ناحیه شکم شدیدا زخمی کرد.

روز سه شنبه نیز یک تروریست درصدد حمله به یک مرکز خرید در شهرک "معله ادومیم" در نزدیکی اورشلیم برآمد که چون ناکام شد، گریخت و با تاکسی به یک دهکده عربی همجوار فرار کرد.

سازمان امنیت داخلی اسرائیل اعلام کرد نیروهایش احتمالا این تروریست را دستگیر کردند. گفتنی است، فوزی برهوم، سخنگوی حماس، چند روز پیش از فلسطینی های کرانه باختری خواسته بود با خودروهای خود بروی مردم اسرائیلی در خیابان ها بروند و "ده تا ده تا از صهیونیست ها را بکشند" تا انتقام غزه را بگیرند.

بر اساس این گزارش، پلیس اسرائیل تاکید دارد که حوادث تروریستی خطرناکی نیز برای شهر تل آویو برنامه ریزی شده است. پلیس از مردم در مرکز کشور خواسته است به شدت محتاط و هوشیار باشند.

سازمان امنیت و پلیس اسرائیل هشدار داده اند، حال تروریست های فلسطینی در شرق اورشلیم و کرانه باختری می خواهند با حوادث تروریستی مانند سال های دور، مردم اسرائیل را دوباره در کوچه و خیابان ها و رستوران ها به قتل برسانند.

منبع: رادیو اسرائیل