من یک مساله که بهش برخورد کردم که برایم جالب بود این هست که زنانی که همجنس گرا یا ۲ جنس گرا نیستند و دگر جنس گرای کامل هستند نیز گاهی تمایل به همجنس گرایی دارند ، مثلا بارها شده است که دوستان female من وقتی یک زن زیبای دیگر دیدند گفته اند که حتما اگر میشد با آن زن میخوابیدند یا مثلا مشکلی ندارند که با یک زن دیگر make out کنند. ولی در مردها ندیدم که اینگونه باشد ، من هرچقدر هم که یک مرد زیبا باشد احساس جنسی به او پیدا نمیکنم و دلم نمیخواهد که با او make out کنم!
یک نکته بسیار جالب در تمام گفته های مخالفان همجنسگرایی وجود دارد و آن اینکه به همجنسگرایی به چشم یک گرایش و یک تفاوت طبیعی در انسان نگریسته نشده. مخالفان همجسگرایی به صرف اینکه خود این گرایش را احساس نمی کنند، آن را نقد و حتی مستوجب مجازات می دانند.
در دوران قرون وسطا همین تصور در مورد چپ دستان هم وجود داشت و آنان را پیروان شیطان می دانستند. در حالی که چپ دست بودن درست مانند همجنسگرا بودن، یک تفاوت ذاتی در فرد است.
پس بهتر است به تفاوت احترام بگذاریم
گویا امروز روز دگرباشان ایران بوده، گرامی میداریم...
دومین سالگرد روز همجنس گرایان، دوجنس گرایان و تراجنسی های ایران
دو سال پیش در یکم مرداد ماه عده ای از همجنس گرایان دوجنس گرایان و تراجنسی های ایران در پی سابقه ای که در زمینه تلاش برای برگزاری چنین روزی در دهه گذشته وجود داشت سرانجام به صورت موفقیت آمیز توانستند مراسمی برای معرفی این مناسبت برگذار کنند. خوشبختانه این اقدام با بازتاب رسانه ای قابل توجهی حتی در رسانه های داخل ایران همراه بود.امروز پس از دو سال این مناسبت تبدیل به بهانه ای برای فعالیت و پویایی همجنس گرایان، دوجنس گرایان و تراجنسی های ایران شده. این فرصتی است برای ما تا با فریاد زدن وجودمان زنجیر هایی را که زور گویان بر وجود ما، بر زندگی ما، بر فکر ما، بر احساس ما، بر زبان ما و بر حضور ما بسته اند پاره کنیم.همان گونه که در طول این دو سال این مناسبت تلنگری برای حرکت رو به جلوی اقلیت های جنسی بوده امیدوار هستم در آینده نیز بتوانیم کارهای بزرگ تر و عمیق تر برای بهبود زندگی اقلیت های جنسی انجام دهیم.
http://www.hamjensgera.com/article/a-38.html
دگرباشان معترض در میدان تقسیم
(۰۳ تیر ۱۳۹۲)
پرچمهای رنگین کمان در میان تظاهرات ضد دولتی روز ۲۳ ژوئن در میدان تقسیم شهر استانبول، دیده میشوند.
تحصنی که ابتدا در مخالفت به تخریب پارک گزی و ساختن یک مرکز خرید به جای آن آغاز شد، اکنون تبدیل به موجی از نارضایتیهای افراد حاشیهای جامعه ترکیه شده است. گروههای دگرباشان جنسی به دولت رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه معترضند و معتقدند که این دولت محافظه کار، حقوق مدنی آنها را به رسمیت نمیشناسد.
سازمان عفو بینالملل نیز در سال ۲۰۱۱ ترکیه را برای نادیده گرفتن حقوق دگرباشان جنسی، خشونت و تبعیض سیستمی به همجنسگرایان، دوجنسگرایان و تراجنسیها محکوم کرد.
[ATTACH=CONFIG]2187[/ATTACH]
ممنوعیت سفر چهار هلندی به روسیه به اتهام “تبلیغ همجنسگرایی”
پس از تصویب قانون “ممنوعیت تبلیغ همجنسگرایی برای نوباوگان” در روسیه برای نخستین بار مقامات روسی این قانون را در مورد چهار شهروند هلندی به مورد اجرا گذاشتند.
به گزارش خبرگزاری اینترفاکس روسیه یک سخنگوی اداره مهاجرت روسیه گفته است دو مرد و دو زن هلندی به دلیل مصاحبه با یک دختر لزبین سه سال اجازه ندارند به روسیه سفر کنند.
قانون “ممنوعیت تبلیغ همجنسگرایی برای نوباوگان” در ماه ژوئن گذشته در روسیه به تصویب رسید و کسانی که آن را رعایت نکنند به جریمه مالی محکوم میشوند.
این چهار هلندی در چارچوب یک برنامه مبادله فرهنگی با روسیه به این کشور سفر کرده بودند و قصد داشتند فیلم مستندی از وضعیت همجنسگرایان تهیه کنند.
سرگئی آلکسینکو، مسئول این برنامه چنین اتهامی را “مزخرف” توصیف کرد و گفت دختری که با این چهار هلندی گفتوگو کرده نوباوه نبوده است.
(۰۲ مرداد ۱۳۹۲)
ممنوعیت سفر چهار هلندی به روسیه به اتهام “تبلیغ همجنسگرایی”
محاکمهی یک کاردینال در اسپانیا به جرم «همجنسگرا ستیزی»
این «بد» است!
جنایت فکری، محدود کردن آزادی بیان، تلاش برای خفه کردن مخالفان.. بازخورد اجتماعی بسیار منفی در انتظار چنین حرکتهاییست که دود آنهم در چشم همجنسگرایان خواهد رفت. پیرمرد ۸۴ ساله حتی اگر کاردینال هم نبود توقع پذیرش همجنسگرایان از او بیجا و نامتناسب بود، او محصول یک جامعه، فرهنگ و چه بسی «جهان» دیگر است. این از آن سوی بام افتادن است.
من به آزادی بیان به اندازه متمم اول قانون اساسی آمریکا معتقد هستم. تا جایی که کسی تشویق به آزار فیزیکی و کشتار نکرده باید سخن گفتن او آزاد باشد!