sonixax نوشته: پیشتر استدلال خودم رو نوشتم ، شرکت در انتخابات هیچ نتیجه ای که به نفع مردم و به ضرر حاکمیت باشه نداره . نه در نتیجه انتخابات تاثیری داره و نه در انتخاب شخص دوم مملکت . فقط به پروپاگاندای جمهوری اسلامی کمک میکنه و قدرت مخالفین رو بیش از پیش کمتر و کمتر و کمتر میکنه و برندگی کلامشون رو نزد کشورهای جهان از بین میبره .
اما شما استدلالی نکردید آخر میلاد گرامی، تنها اینها را گفتهاید و از ما توقع دارید آنها را دربست بپذیریم. من با شما موافق نیستم، و حتی در خود جبههی اصولگرایان هم گمان میکنم میان سگ زرد و شغال تفاوت هست، و اگر یکی از سنتگرایان حاکم بشوند خیلی بهتری از این باند احمدینژاد و مشایی و ... عمل خواهند کرد، قطعا به سود ما نخواهد بود که خواستار سکولاریسم و دموکراسی هستیم اما بخشی از مشکلات مردم را برطرف خواهد کرد و به بهبود شرایط کشور در یکسری عرصهها خواهد انجامید. پس نفع برای مردم شاید داشته باشد(و این احتمالیست بسیار قوی)، ضرر هم برای حاکمیت میتواند داشته باشد(مثل وقایع پس از انتخابات که فارغ از ادعاهای عجیب شما میدانیم نظام را تا لب پرتگاه برد و هرگونه مشروعیت را از آن گرفت). حالا شما یک دلیل بیاورید و نشان بدهید که چرا تحت هیچ شرایطی ممکن نیست وضع مردم با آمدن کسی بجز باند احمدینژاد در راس قوهی مجریه بهتر بشود.
یه نفر نوشته: دوست عزیز، تجربه شخصی من هم دروغه؟؟! من که دیگه دروغ نمیگم!
من نه توی کاردانی و نه کارشناسی و نه ارشد، کپی صفحه مهر های انتخاباتم رو به دانشگاه ندادم!
دانشگاه هم تا حالا همچین چیزی از من و سایرین نخواسته..
شاید مقطع دکتری کمی اوضاع فرق کنه. ولی من تجربه ای ندارم...
خیر نیست ! ولی آن چیزی که پیشتر نوشتم بلایی بود که سر من آمد !
مصاحبه کنند : به چه ورزشی علاقه دارید ؟
من : مگر فرقی هم میکنه ؟
مصاحبه کننده : بله باید بدانیم .
من : فرض کنید بسکتبال
مصاحبه کننده : چه تیمی ؟
من : واقعن مهمه ؟
مصاحبه کننده : بله
من : وطنی نباشه ایرادی داره ؟
مصاحبه کننده : نه
من : شیکاگو
مصاحبه کننده : تا به حال در انتخابات شرکت کرده اید ؟
من : خیر
مصاحبه کننده : چرا ؟
من : فرصتش پیش نیامد !
مصاحبه کننده : این اصلن خوب نیست !
من : مگر میزان استعداد و دانش من به مهر انتخاباتی بستگی دارد ؟
مصاحبه کننده : خیر ولی دانستنش برای ما مهم است .
و ...
دست آخر : شما به اعتقاد عملی به جمهوری اسلامی ندارید و به همین دلیل صلاحیت ثبت نام در دانشگاه را ندارید !!!
این بخشی از مصاحبه من برای ورود به دانشگاه تهران بود . من نمیدانم شما چه دانشگاهی میروید و یا الان چه شرایطی برقرار هست - این بلایی بود که بر سر ما میاوردند .
یه نفر نوشته: من توی اداره مخابرات هم کار می کردم. کسی از من مهر انتخابات نخواست. از قضا مدتی هم مشغول کار در اداره کار شهرمون بودم که کسی نیز اونجا از من مهر انتخابات نخواست!
احتمالن شانس آورده اید !
در وزارت کار طرف موقع مصاحبه از من پرسید چرا صورتت رو تراشیدی !!! این کار مکروه است
:e530:
چنین جانورانی هستند اینها . بخواهم زیادی توضیح دهم که در ایران چه میکردم و چه نمیکردم بیش از حد وارد بحث اطلاعات شخصی میشوم .
Ouroboros نوشته: اما شما استدلالی نکردید آخر میلاد گرامی، تنها اینها را گفتهاید و از ما توقع دارید آنها را دربست بپذیریم.
نه ! من هیچ توقعی ندارم که شما بپذیرید - پیشتر هم گفته ام شاید اصلن من ک.ش بگویم .
من فقط دارم نظر خودم رو میگم و نه بیشتر .
Ouroboros نوشته: من با شما موافق نیستم، و حتی در خود جبههی اصولگرایان هم گمان میکنم میان سگ زرد و شغال تفاوت هست، و اگر یکی از سنتگرایان حاکم بشوند خیلی بهتری از این باند احمدینژاد و مشایی و ... عمل خواهند کرد
تجربه من این رو نمیگه . به هر حال من مدتی هر چند کوتاه با تنی چند از کله گنده های اصلاح طلبان رفت و آمد داشتم . فکر کنم در این حد بدانید که در دوران خاتمی به خاطر اینکه ما روابط خوبی باهاشون داشتیم و به قول دوستان پارتی کلفت داشتیم همین کوتوله آویزون شرکت ما بود برای تبلیغاتش کافیست . که قبول هم نکردیم .
Ouroboros نوشته: قطعا به سود ما نخواهد بود که خواستار سکولاریسم و دموکراسی هستیم اما بخشی از مشکلات مردم را برطرف خواهد کرد و به بهبود شرایط کشور در یکسری عرصهها خواهد انجامید. پس نفع برای مردم شاید داشته باشد(و این احتمالیست بسیار قوی)، ضرر هم برای حاکمیت میتواند داشته باشد(مثل وقایع پس از انتخابات که فارغ از ادعاهای عجیب شما میدانیم نظام را تا لب پرتگاه برد و هرگونه مشروعیت را از آن گرفت). حالا شما یک دلیل بیاورید و نشان بدهید که چرا تحت هیچ شرایطی ممکن نیست وضع مردم با آمدن کسی بجز باند احمدینژاد در راس قوهی مجریه بهتر بشود.
بهبود شرایط از نظر اقتصادی که رابطه مستقیم دارد با کاهش تحریمها - که کاهش تحریمها هم یعنی تعطیلی فردو و نطنز و بوشهر و تحویل تمام اورانیوم غنی شده به غرب که تازه معلوم نیست در صورت این کار هم غرب تحریمها را بر دارد . ریاست جمهوری هم در ایران از نظر قدرت سیاسی در حد و اندازه ای نیست که بخواهد سپاه را کنترل کند یا اصلن وارد بحث سازش هسته ای بشود.
میمونه مساله کمتر شدن فشارهای اجتماعی اون هم فقط در روابطی مثل پوشش و رابطه های دو جنس مخالف و ... که به نظر من در شرایط فعلی داشتن یا نداشتنشان فرقی نمیکند .
امیدوارم خلط/خلت مبحث نباشه. ولی خاطره شما مربوط به 20 سال پیشه بنظرم!! این روزها از خداشونه دانشجو بیاد ثبت نام کنه و پول بگیرن.. دیگه کسی به این چیزا اهمیت نمیده.. مثل این میمونه که هنوز حمل ویدیو جرم باشه! مثل اوایل انقلاب...! من دانشگاه پلی تکنیک بودم. پارسال تموم کردم. اصلا از این خبرا نبود...
فقط جایی که قرار هست پول بدهند ، هنوز سخت گیری میکنند.
یادمه یکی تعریف می کرد (همین 2سال پیش) واسه استخدامی شرکت نفت رفته بود چندتا کتاب فقه و اصول دین و نهج البلاغه و رساله و قرآن و ... خریده و خونده بود تا توی مصاحبه قبول بشه.
ازش چندتا سوال میپرسن. ایشون خیلی گیج میزنه. آخرش هم میپرسند اسم امام ها رو به ترتیب بنویس..
این بنده خدا 9تا اسم که یادش بوده می نویسه. بهش میگن این که 9تاست. باید 12 تا باشه..
ایشون هم 2تا تکراری مینویسه و اسم حضرت ابولفضل رو هم مینویسه :-)
خلاصه استخدام نشد. یه جای دیگه مشغول کار شد..
بلاخره توی شرایط کار اومده که علاوه بر سواد و علم کافی، باید التزام عملی داشته باشی. تو که نداری مجبور نیستی بری استخدام دولت بشی... :-) (( منظورم از تو، همه هست. نه شخص شما))
یه نفر نوشته: امیدوارم خلط/خلت مبحث نباشه. ولی خاطره شما مربوط به 20 سال پیشه بنظرم!! این روزها از خداشونه دانشجو بیاد ثبت نام کنه و پول بگیرن.. دیگه کسی به این چیزا اهمیت نمیده.. مثل این میمونه که هنوز حمل ویدیو جرم باشه! مثل اوایل انقلاب...! من دانشگاه پلی تکنیک بودم. پارسال تموم کردم. اصلا از این خبرا نبود...
20 سال پیش من زیر 10 سال سن داشتم
اینها مربوط به چند ماه قبل از مهاجرتم هستش .
یه نفر نوشته: فقط جایی که قرار هست پول بدهند ، هنوز سخت گیری میکنند.
توی جاهای خوب هنوز هم سخت گیری میکنند . مثل دانشگاه تهران . خانواده شهید و بسیج و ... که اصلن سهمیه دارند برای ورود حتا اگر کنکور نداده باشند یا کنکور رو گَند زده باشند .
یه نفر نوشته: یادمه یکی تعریف می کرد (همین 2سال پیش) واسه استخدامی شرکت نفت رفته بود چندتا کتاب فقه و اصول دین و نهج البلاغه و رساله و قرآن و ... خریده و خونده بود تا توی مصاحبه قبول بشه.
ازش چندتا سوال میپرسن. ایشون خیلی گیج میزنه. آخرش هم میپرسند اسم امام ها رو به ترتیب بنویس..
این بنده خدا 9تا اسم که یادش بوده می نویسه. بهش میگن این که 9تاست. باید 12 تا باشه..
ایشون هم 2تا تکراری مینویسه و اسم حضرت ابولفضل رو هم مینویسه :-)
خلاصه استخدام نشد. یه جای دیگه مشغول کار شد..
بلاخره توی شرایط کار اومده که علاوه بر سواد و علم کافی، باید التزام عملی داشته باشی. تو که نداری مجبور نیستی بری استخدام دولت بشی... :-) (( منظورم از تو، همه هست. نه شخص شما))
تازه باهاش خوب تا کردند !
من آخر سر بیخیال کار دولتی شدم رفتم یک شرکت زدم و چون پارتی گردن کلفت داشتم کارمون گرفت ولی با همه اینها تا یک جایی اجازه میدادند و بعدش میگفتند ترمز کار شما داره به تجارت فلان آغازاده آسیب میرسونه .
از طرفی هم هیچ وقت حاضر نشدم برای پیش برد کارم به کسی باج بدم حتا همون جناب آقای/آقایون پارتی برای همین اونها هم گفتند برو بابا ! شرکت تعطیل شد
منم دیگه حوصله کل کل کردن با این جماعت زبون نفهم رو نداشتم کاسبی و ... هم بلد نبودم یک مقداری هم به خاطر همون رابطه ها برام مشکل درست شده بود جمع کردم اومدم اینجا و دیگه هم بر نمیگردم حتا اگر ایران بهشت برین بشه .
ناخودآگاه یاد این جمله حضرت شیخ افتادم که می فرمایند:
پای در زنجیر پیش ِ دوستان . . . . . . . بــِه کـه با بیگانگان در بوستان
از دید من چیزی که باید بهش توجه کرد این هست که تحریم در شرایط فعلی نه روی رفتار جمهوری اسلامی تاثیر داره و نه اینکه به جامعه جهانی پیام خاصی رو میده.
دلیلش هم این هست که جمهوری اسلامی در این حد توانایی داره که حوزه های رای گیری رو شلوغ نشون و تا حدی هم رای ها رو جعل کنه.
با این حال من موافق تحریم انتخاباتم به این دلیل که جمهوری اسلامی بعد از قضیه جنبش سبز و انتخابات 88 آب از سرش گذشته،نه از سرکوب گسترده و تقلب میترسه و نه اینکه حاضر هست امتیازاتی به مردم بده و فضا رو باز تر بکنه بنابراین تحریم رو من میپذیریم نه به این خاطر که تاثیر گذاره بلکه به این خاطر که شرکت در انتخابات فعلی تلف کردن نیروی اجتماعی هست و باعث ناامید و سرخورده شدن هرچه بیشتر مردم میشه.
undead_knight نوشته: بنابراین تحریم رو من میپذیریم نه به این خاطر که تاثیر گذاره بلکه به این خاطر که شرکت در انتخابات فعلی تلف کردن نیروی اجتماعی هست و باعث ناامید و سرخورده شدن هرچه بیشتر مردم میشه.
اما هنوز که اوضاع دقیقا مشخص نیست و نمیتوان چنین داوری کرد. شاید نظام تصمیم بگیرد خود را از لب پرتگاه برهاند و به بخشی از مردم بازبگردد.. اجازه بدهید یک جور دیگر به ماجرا بنگریم: اگر مثلا موسوی دوباره کاندید بشود و تائید صلاحیت هم بشود به او رای میدهید؟
Ouroboros نوشته: اما هنوز که اوضاع دقیقا مشخص نیست و نمیتوان چنین داوری کرد. شاید نظام تصمیم بگیرد خود را از لب پرتگاه برهاند و به بخشی از مردم بازبگردد.. اجازه بدهید یک جور دیگر به ماجرا بنگریم: اگر مثلا موسوی دوباره کاندید بشود و تائید صلاحیت هم بشود به او رای میدهید؟
خب البته جمهوری اسلامی در زمینه پیشبینی ناپذیر بودن واقعا استثنایی هست:))ولی جمع بندی من این هست که میلی به تغییر در سیاست خارجی(و طبیعتا تحریم ها)دیده نمیشه،در مورد وضع داخل هم باید توجه کرد ریسک پذیریشون کمتر شده و حاضر نیستند اجازه شکل گیری جنبش های خیابانی رو بدند.
اگر موسوی آزاد بشه، آزاد شدن باقی زندانیان سیاسی هم دور از انتظار نیست و این یعنی میل به تغییر در جمهوری اسلامی که خب از دید من باید ازش استقبال بشه.با این حال هر قدرم خوشبینانه نگاه میکنم میبینم چنین چیزی احتمالش نزدیک صفره چون آزادکردن موسوی(و احتمالا کروبی و سایر زندانیان سیاسی)به معنای پذیرفتن ادعاشون در زمان انتخابات پیشین هست که اعتبار حکومت رو پیش حامیان خودش کمتر میکنه.
آهان یادم رفت،اگر شرایط مثبت به نظر برسه،آره رای میدم:)
Ouroboros نوشته: این نشانهی خوبی نیست، و یعنی کودتا و انتصاب و سرکوب جدیدی در راه است و تغییری حاصل نخواهد شد.
امیر جان باور کنید جمهوری اسلامی اصلاح پذیر نیست .
اگر شورشیان سال 57 یک دهم این همه انرژی که صرف اصلاح جمهوری اسلامی کرده اند را صرف اصلاح نظام پادشاهی ی سابقن حاکم بر ایران کرده بودند امروزه ما
دست کم کنار کره جنوبی و برزیل و ... بودیم .