دفترچه

نسخه‌ی کامل: وقایع، اخبار و اطلاعات انتخابات ریاست‌جمهوری 92
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55
http://www.digarban.com/node/12854

سناریویی که در جمهوری اسلامی دنبال می‌شود:



[h=1]افزایش مشارکت در انتخابات با ایجاد ترس٬ تشویق و هشدار[/h]۱۸ خرداد ۱۳۹۲[عکس: 13920317172954427647084.jpg]


سایت محافظه‌کار «دانا» از انتشار پیامک گسترده‌ای در برخی استان‌ها و شهر‌های ایران با این عنوان که «مهم نیست چه کسی رئیس جمهور می‌شود٬ فقط جلیلی نباید رای بیاورد» خبر داد.
این سایت روز جمعه (۱۷ خرداد) نوشته در این پیامک از مردم ایران خواسته شده تلاش کنند سعید جلیلی به هیچ عنوان رای نیاورد.
آن طور که این سایت محافظه‌کار گزارش کرده در این پیامک به مردم هشدار داده شده انتخاب جلیلی به عنوان رئیس جمهوری آینده ایران یک «فاجعه» خواهد بود.
از آقای جلیلی به عنوان یکی از نامزد‌های مورد نظر علی خامنه‌ای در یازدهمین دور انتخابات ریاست جمهوری نام برده می‌شود.
سعید جلیلی در دو هفته گذشته چنان مواضع تندی در حوزه‌های سیاسی٬ اجتماعی٬ اقتصادی و فرهنگی اتخاذ کرده که باعث بروز برخی نگرانی‌ها در میان مردم ایران شده است.
در محافل خصوصی و عمومی بسیاری از کسانی که پیش‌تر انتخابات را تحریم کرده بودند٬ از بیم به قدرت رسیدن جلیلی می‌گویند تنها به خاطر اینکه وی در انتخابات پیروز نشود٬ در این دوره از انتخابات شرکت خواهند کرد.
روحانیون و نظامیان حاکم بر ایران با استفاده از این حربه تلاش می‌کنند مردم را نسبت به عواقب تحریم انتخابات و نتایج به قدرت رسیدن جلیلی بترسانند.
این سناریو در شرایطی به اجرا گذاشته شده که گزارش‌ها از سرد بودن فضای انتخاباتی جامعه ایران و نرخ پائین مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری آینده حکایت دارد.
احمد علم‌الهدی٬ امام جمعه موقت مشهد نیز در این رابطه به تحریم کنندگان انتخابات هشدار داده چنانچه رای ندهند به طور قطع یقین جای آن‌ها در «جهنم» خواهد بود.
آقای علم‌الهدی به آن‌دسته از «دین‌دارانی» که انتخابات را تحریم کرده‌اند گفته که اقدام آن‌ها مثل تنها گذاشتن «امام حسین» در شب عاشورا است.
در کنار سناریوی «وحشت افکنی» بین مردم نسبت به قدرت‌گیری سعید جلیلی و همچنین عواقب تحریم انتخابات برای دینداران٬ جمهوری اسلامی از ابزار «تشویق» و «امید» نیز بهره می‌برد.
در روز‌های اخیر برخی سایت‌های محافظه‌کار با انتشار نظرسنجی‌های جهت‌دار ادعا کرده‌اند دو نامزد نزدیک به اصلاح‌طلبان از شانس بیشتری برای پیروزی در انتخابات برخوردارند.
در یکی از این نظرسنجی‌ها از حسن روحانی به عنوان برنده انتخابات ریاست جمهوری آینده نام برده شده است.
به نظر می‌رسد انتشار نتایج این نظرسنجی‌ها تلاش برای ترغیب جمعیت قابل توجهی از مردم باشد که این دوره از انتخابات را تحریم کرده‌اند.
از مجموع سخنان٬ موضع‌گیری‌ها و هشدار‌های رسانه‌ها٬ روحانیون و نظامیان چنین بر می‌آید که آن‌ها به شدت نگران نرخ مشارکت پائین مردم در این دوره از انتخابات هستند.
خبرگزاری فارس هم در این زمینه به نقل از تلویزیون رسمی جمهوری اسلامی از احتمال برگزاری دور چهارم مناظره میان هشت نامزد انتخابات خبر داده است.
آن‌طور که گزارش شده است سه مناظره این نامزد‌ها نه‌ تنها باعث گرم شدن تنور انتخابات نشده٬ بلکه موقعیت برخی نامزد‌های محافظه‌کار در افکار عمومی را نیز متزلزل کرده است.


Anarchy نوشته: به کی رای میدی بی باک جان؟
به عارف. البته احتمالا با روحانی ائتلاف کنه. اون موقع به هر کدومشون که باقی مونده بود رای میدم. البته مشکلی که هست میترسم تقلب بشه همه بهم بخندن که چرا رفتم رای دادم. شاید به همین خاطر رای ندادم. :))) اصلا نمیدونم روز انتخابات بتونم به خودم اجازه بدم بلند شم برم به کاندید جمهوری اسلامی رای بدم. حکومتی که من رو اصلا در قانون اساسی به اندازه یه تیکه آشغال هم به رسمیت نشناخته. این تصمیم من به رای دادن مثل دست و پا زدن یک نفر موقع حلق آویز شدنه یعنی انقدر وضع مملکت به گا رفته که دوست ندارم بشینم گوشه خونه و هیچکاری نکنم. ولی بخصوص پست آندد نایت رو که دیدم به نظر واقع بینانه میاد و همینطور نظرات شما که هیچکدوم طرفدار رای دادن نیستید ظاهرا. شاید هم رای ندادم.
undead_knight نوشته: خب الان و بعد از مشخص شدن کاندیدا ها باز هم نظرم رو میگم که شرکت در سیرک انتخابات جمهوری اسلامی فقط زمانی فایده داره که منجر به محدود شدن حکومت و امتیاز گرفتن برای مردم یا ایجاد بحران و دردسر برای حکومت بشه و چون هیچگونه شواهدی از اینها در این دوره دیده نمیشه من رای دادن رو نه به خاطر مفید بودن تحریم بلکه به خاطر بی تاثیر بودن رای دادن مردود میدونم.
Anarchy نوشته: http://www.digarban.com/node/12854سناریویی که در جمهوری اسلامی دنبال می‌شود:[h=1]افزایش مشارکت در انتخابات با ایجاد ترس٬ تشویق و هشدار[/h]۱۸ خرداد ۱۳۹۲[عکس: <a href=www.daftarche.com]" class="mycode_img" />سایت محافظه‌کار «دانا» از انتشار پیامک گسترده‌ای در برخی استان‌ها و شهر‌های ایران با این عنوان که «مهم نیست چه کسی رئیس جمهور می‌شود٬ فقط جلیلی نباید رای بیاورد» خبر داد.این سایت روز جمعه (۱۷ خرداد) نوشته در این پیامک از مردم ایران خواسته شده تلاش کنند سعید جلیلی به هیچ عنوان رای نیاورد.آن طور که این سایت محافظه‌کار گزارش کرده در این پیامک به مردم هشدار داده شده انتخاب جلیلی به عنوان رئیس جمهوری آینده ایران یک «فاجعه» خواهد بود.از آقای جلیلی به عنوان یکی از نامزد‌های مورد نظر علی خامنه‌ای در یازدهمین دور انتخابات ریاست جمهوری نام برده می‌شود.سعید جلیلی در دو هفته گذشته چنان مواضع تندی در حوزه‌های سیاسی٬ اجتماعی٬ اقتصادی و فرهنگی اتخاذ کرده که باعث بروز برخی نگرانی‌ها در میان مردم ایران شده است.در محافل خصوصی و عمومی بسیاری از کسانی که پیش‌تر انتخابات را تحریم کرده بودند٬ از بیم به قدرت رسیدن جلیلی می‌گویند تنها به خاطر اینکه وی در انتخابات پیروز نشود٬ در این دوره از انتخابات شرکت خواهند کرد.روحانیون و نظامیان حاکم بر ایران با استفاده از این حربه تلاش می‌کنند مردم را نسبت به عواقب تحریم انتخابات و نتایج به قدرت رسیدن جلیلی بترسانند.این سناریو در شرایطی به اجرا گذاشته شده که گزارش‌ها از سرد بودن فضای انتخاباتی جامعه ایران و نرخ پائین مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری آینده حکایت دارد.احمد علم‌الهدی٬ امام جمعه موقت مشهد نیز در این رابطه به تحریم کنندگان انتخابات هشدار داده چنانچه رای ندهند به طور قطع یقین جای آن‌ها در «جهنم» خواهد بود.آقای علم‌الهدی به آن‌دسته از «دین‌دارانی» که انتخابات را تحریم کرده‌اند گفته که اقدام آن‌ها مثل تنها گذاشتن «امام حسین» در شب عاشورا است.در کنار سناریوی «وحشت افکنی» بین مردم نسبت به قدرت‌گیری سعید جلیلی و همچنین عواقب تحریم انتخابات برای دینداران٬ جمهوری اسلامی از ابزار «تشویق» و «امید» نیز بهره می‌برد.در روز‌های اخیر برخی سایت‌های محافظه‌کار با انتشار نظرسنجی‌های جهت‌دار ادعا کرده‌اند دو نامزد نزدیک به اصلاح‌طلبان از شانس بیشتری برای پیروزی در انتخابات برخوردارند.در یکی از این نظرسنجی‌ها از حسن روحانی به عنوان برنده انتخابات ریاست جمهوری آینده نام برده شده است.به نظر می‌رسد انتشار نتایج این نظرسنجی‌ها تلاش برای ترغیب جمعیت قابل توجهی از مردم باشد که این دوره از انتخابات را تحریم کرده‌اند.از مجموع سخنان٬ موضع‌گیری‌ها و هشدار‌های رسانه‌ها٬ روحانیون و نظامیان چنین بر می‌آید که آن‌ها به شدت نگران نرخ مشارکت پائین مردم در این دوره از انتخابات هستند.خبرگزاری فارس هم در این زمینه به نقل از تلویزیون رسمی جمهوری اسلامی از احتمال برگزاری دور چهارم مناظره میان هشت نامزد انتخابات خبر داده است.آن‌طور که گزارش شده است سه مناظره این نامزد‌ها نه‌ تنها باعث گرم شدن تنور انتخابات نشده٬ بلکه موقعیت برخی نامزد‌های محافظه‌کار در افکار عمومی را نیز متزلزل کرده است.
خییییلی جالبه. دقیقا وصف حال من هست. من هم میترسم جلیلی یا قالیباف رییس جمهور بشه.:'(
یکی برای من توضیح بدهد این دیگر چه جور ائتلاف است که در آن عارف حتی نامی از روحانی نمی‌آورد؟! ائتلاف در جهان متمدن یعنی یک نماینده «به سود» یک نماینده‌ی دیگر کنار می‌رود و مشروط بر پیروزی او بخشی از قدرت را در اختیار می‌گیرد(مثلا چند وزارت‌خانه، نهاد اجرایی و ...). به این می‌گویند ائتلاف. اینکه نامه‌ی فدایت شوم برای خاتمی بنویسید و بروید پی کارتان بی‌آنکه مشخص باشد در مقابل چه گرفته‌اید، و اساسا صراحتا بگویید که بخاطر کدامیک از نمایندگان خارج شده‌اید و ... می‌شود کناره‌گیری به سبک اسلامی-ایرانی، نه ائتلاف. کسی بخاطر رای آوردن طرف مقابل کناره‌گیری نمی‌کند ! اسم این ائتلاف نیست، شما اگر به نفع کسی از رقابت خارج می‌شود در مقابل علنا درخواست شراکت به میزان نقشی که ایفا کرده‌اید در دولت بعدی را خواهید داشت، مگر آنکه از آغاز بخاطر شعبده بازی و خیمه‌شب بازی و فریب مردم وارد کارزار شده باشید. چنانکه «من هرچه این نمی‌تواند بگوید را می‌گویم و با ایستادن جلوی این و آن برای خودم میزانی رای درست می‌کنم، سپس به سود او کنار می‌روم و بخشی از جامعه که هرگز به روحانی رای نمی‌دادند را مجاب به این کار می‌کنم».
داستان این سایت چیه؟:) شما از بین این کاندایدها کدوم رو انتخاب می کنید؟ البته به گمانم بعضیهاشون سیاستمدار نیستند!! :| // We Choose | Candidates کاسپاروف قهرمان سابق شطرنج دنیا وب‌سایتی را راه اندازی کرده برای اینکه مردم ایران بتوانند بصورت اینترنتی در انتخاباتی به گفته او "امن، عادلانه و آزاد" شرکت کنند و به یکی از بیست نامزدی که در این وب سایت معرفی شده‌اند رای بدهند. در میان این نامزدها علاوه بر هشت نامزدی که تایید صلاحیت شده اند، افرادی مثل محمد خاتمی، میرحسین موسوی، مهدی کروبی، هاشمی رفسنجانی، مصطفی تاجزاده، احمدزیدآبادی، جعفر پناهی، رضا پهلوی و مریم رجوی دیده می شود. // ‮ایران‬ - ‭BBC ‮فارسی‬ - ‮حضور گری کاسپاروف در شطرنج انتخابات ایران‬
کاسپاروف آدم بسیار رذل و فرصت‌طلبی‌ست(هم در شترنگ و هم در سیاست)، غرب او را مهم‌ترین اپوزیسیون پوتین می‌داند اما در واقعیت چیزی‌ست شبیه به هخا!
احتمالا این بازی را برای دهن‌کجی به دولت پوتین براه انداخته. نظر من اینست که شرکت نکنید.
Ouroboros نوشته: کاسپاروف آدم بسیار رذل و فرصت‌طلبی‌ست(هم در شترنگ و هم در سیاست)، غرب او را مهم‌ترین اپوزیسیون پوتین می‌داند اما در واقعیت چیزی‌ست شبیه به هخا!
احتمالا این بازی را برای دهن‌کجی به دولت پوتین براه انداخته. نظر من اینست که شرکت نکنید.
آری؛ یکبارهم دیدم از مجاهدین خلق حمایت کرده بود و آنها را نماینده‌های راستین مردمِ ایران خوانده بود!
Ouroboros نوشته: یکی برای من توضیح بدهد این دیگر چه جور ائتلاف است که در آن عارف حتی نامی از روحانی نمی‌آورد؟! ائتلاف در جهان متمدن یعنی یک نماینده «به سود» یک نماینده‌ی دیگر کنار می‌رود و مشروط بر پیروزی او بخشی از قدرت را در اختیار می‌گیرد(مثلا چند وزارت‌خانه، نهاد اجرایی و ...). به این می‌گویند ائتلاف. اینکه نامه‌ی فدایت شوم برای خاتمی بنویسید و بروید پی کارتان بی‌آنکه مشخص باشد در مقابل چه گرفته‌اید، و اساسا صراحتا بگویید که بخاطر کدامیک از نمایندگان خارج شده‌اید و ... می‌شود کناره‌گیری به سبک اسلامی-ایرانی، نه ائتلاف. کسی بخاطر رای آوردن طرف مقابل کناره‌گیری نمی‌کند ! اسم این ائتلاف نیست، شما اگر به نفع کسی از رقابت خارج می‌شود در مقابل علنا درخواست شراکت به میزان نقشی که ایفا کرده‌اید در دولت بعدی را خواهید داشت، مگر آنکه از آغاز بخاطر شعبده بازی و خیمه‌شب بازی و فریب مردم وارد کارزار شده باشید. چنانکه «من هرچه این نمی‌تواند بگوید را می‌گویم و با ایستادن جلوی این و آن برای خودم میزانی رای درست می‌کنم، سپس به سود او کنار می‌روم و بخشی از جامعه که هرگز به روحانی رای نمی‌دادند را مجاب به این کار می‌کنم».

برداشت من این هست که عارف رو در واقع به اجبار و بدون میل خودش مجبور کردن کناره گیری کنه...چون هم قبلا خودش گفته بود تا آخرش هست هم نوع بیانیه ای که داده این عدم رضایت رو نشون میده !! بیچاره مردمی که دوباره روی یه نفر حساب باز کردن...
Ouroboros نوشته: کاسپاروف آدم بسیار رذل و فرصت‌طلبی‌ست(هم در شترنگ و هم در سیاست)، غرب او را مهم‌ترین اپوزیسیون پوتین می‌داند اما در واقعیت چیزی‌ست شبیه به هخا! احتمالا این بازی را برای دهن‌کجی به دولت پوتین براه انداخته. نظر من اینست که شرکت نکنید.
:| که اینطور. آخه کاندیداها هم عجیب غریب بود یکم، یعنی میل چندانی بهشون نداشتم. فکر میکردم کاسپاروف یه آدم درست حسابیه و مثلا میخواد روسیه رو از چنگ استبداد پوتین دربیاره!! خب برام جالبه یکم در مورد این رذالت ها و فرصت طلبیها بدونم. چرا از شترنگ هم نام بردید؟ منظورتان فرصت طلبی بود؟ بخصوص در مورد شترنگش کمی توضیح بدید که از کجا به این نتیجه رسیدید؟:)))
Bibak نوشته: داستان این سایت چیه؟:) شما از بین این کاندایدها کدوم رو انتخاب می کنید؟ البته به گمانم بعضیهاشون سیاستمدار نیستند!! :| // We Choose | Candidates کاسپاروف قهرمان سابق شطرنج دنیا وب‌سایتی را راه اندازی کرده برای اینکه مردم ایران بتوانند بصورت اینترنتی در انتخاباتی به گفته او "امن، عادلانه و آزاد" شرکت کنند و به یکی از بیست نامزدی که در این وب سایت معرفی شده‌اند رای بدهند. در میان این نامزدها علاوه بر هشت نامزدی که تایید صلاحیت شده اند، افرادی مثل محمد خاتمی، میرحسین موسوی، مهدی کروبی، هاشمی رفسنجانی، مصطفی تاجزاده، احمدزیدآبادی، جعفر پناهی، رضا پهلوی و مریم رجوی دیده می شود. // ‮ایران‬ - ‭BBC ‮فارسی‬ - ‮حضور گری کاسپاروف در شطرنج انتخابات ایران
Ouroboros نوشته: کاسپاروف آدم بسیار رذل و فرصت‌طلبی‌ست(هم در شترنگ و هم در سیاست)، غرب او را مهم‌ترین اپوزیسیون پوتین می‌داند اما در واقعیت چیزی‌ست شبیه به هخا!
احتمالا این بازی را برای دهن‌کجی به دولت پوتین براه انداخته. نظر من اینست که شرکت نکنید.
Dariush نوشته: آری؛ یکبارهم دیدم از مجاهدین خلق حمایت کرده بود و آنها را نماینده‌های راستین مردمِ ایران خوانده بود!
Bibak نوشته: :| که اینطور. آخه کاندیداها هم عجیب غریب بود یکم، یعنی میل چندانی بهشون نداشتم. فکر میکردم کاسپاروف یه آدم درست حسابیه و مثلا میخواد روسیه رو از چنگ استبداد پوتین دربیاره!! خب برام جالبه یکم در مورد این رذالت ها و فرصت طلبیها بدونم. چرا از شترنگ هم نام بردید؟ منظورتان فرصت طلبی بود؟ بخصوص در مورد شترنگش کمی توضیح بدید که از کجا به این نتیجه رسیدید؟:)))
گری کاسپاروف؟Whyاسپاگتیا بازم یه یهودی.
خب راستشو بخوای از وقتی به Deep Blue یه Deep BlowQq_60Qq_63 حسابی داده دیگه هیشکی تحویلش نمیگیره.
برا همینه که اینقد Attention wh*re بازی درمیاره.:e408:
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55