Russell نوشته: چه ربطی به سبزاللهی و... دارد شهریار گرامی.من میگویم همه ما جمیعا ریدهایم جلوی آغا و باید خواب هر گونه تغییر (سکولاریسم و آزادی که سهل است،حتی توان چانه زنی اقتصادی) را باید ببینیم.شما گمان میکنید "امید" را بردهاید، من میگویم هرچه هم در خزانه بود باختهایم و باید جمع کنیم برویم پی کارمان یا برویم از اول در کلاس درس سیاست ورزی آغا نامنویسی کنیم که رابطه رابطهی ِ استاد و شاگردیست.
من هم می گویم که شما احتمالا دنیای سیاست را با منطق و ریاضیات و علم یکسان می دانید که یا باید آدمها سیاه باشند و یا سفید و همواره پر طرفدار ترین سناریو برایتان توهم توطئه است.اساسا جنبش اعتراضی ای نداشتیم و اگر همان نیم بند اعتراضات مردم هم نبود که بواسطه ی فرصت طلبی یا به قول شما دوستان حماقت مردم شکل نمی گرفت نمی دانم دیگر آیا می توانستم ادعا کنم که مردم ایران مخالفت حکومت جمهوری اسلامی هستند یا خیر.گویی این همه بحث ما آب در هاون کوبیدن است که شما همچنان از جایگاه عقل کل حکم برای مردم صادر می کنید و آن ها را گاگول می خوانید.بفرمایید گرامی."گر تو بهتر می زنی بستان بزن"بفرمایید یک راهکار حسابی ارائه کنید که ما چگونه با حکومتی چون جمهوری اسلامی مبارزه کنیم؟
این رو هم از دهان جناب داریوش سجادی بخونید که میدونید من ایشون رو یک دیوانه میدونم اما انصافا بعضی تحلیل هاش واقع گرایانه هست :
نقل قول:Dariush Sajjadi
پایان توهم یا بی پایانی توهم!؟
استری گرسنه را مُخیـّر بین دو علوفه در دو نقطه مختلف اصطبل کردند، زبان بسته به سنت همیشگی که برخوردار از یک طعام بود این بار نتوانست از عهده انتخاب برآید و از گرسنگی مُرد!
پنج سال پیش ذیل مقاله ای تصریح کردم «اصلاح طلبان سیاست ورزی بلد نیستند»
سخن: ناتوانی اصلاح طلبان در سیاست ورزی
اکنون نیز شواهد موید آن است که مرغ یک پا دارد و تا اطلاع ثانوی عنصر سیاست ورزی نزد ایشان تعطیل است. نمونه بارز آن نامه بی موقع و شتابزده محمدرضا خاتمی در فردای اعلام پیروزی حسن روحانی بود!
این در حالی است که چه موافق اکبر هاشمی رفسنجانی باشیم یا مخالفش لیکن نمی توان توانائی های سیایت ورزی ایشان را منکر شد.
قبلاً در «گامبیه هاشمی» به این نکته اشاره کرده بودم:
سُخن: گامبیه هاشمی!
رفتار هاشمی درس بزرگی برای اصلاح طلبان بویژه رهبران جنبش سبز بود! هاشمی بعد از رد صلاحیتش می توانست رفتاری قهرآمیز پیشه کند و ضمن استعفا از ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام خود را مبدل به یک چهره اپوزیسیونی کرده و با دست خود اسباب پابان خود در عرصه سیاست شود.
اما نه تنها این کار را نکرد بلکه با ماندن در صحنه و ادامه بازی سیاست ورزانه و هوشمندانه از طریق سرمایه گذاری بر روی «حسن روحانی» بازی باخته را مبدل به بُرد کرد (ولو بُرد نسبی) و اکنون محق است تا خنده پیروزی کند و با گردنی افراشته در مراسم تحلیف و تنفیذ روحانی شرکت کرده و اقتدار و زیرکی خود را به رخ حریفانش بکشد.
حال این را مقایسه کنید با رفتار بی معنا و نابخردانه میر حسین موسوی در انتخابات سال 88!
در حالی که موسوی می توانست با شیوه امروز هاشمی ضمن اجتناب از شهرآشوبی و لشکرکشی خیابانی بدون آنکه خود و جایگاه خود را بسوزاند و گوشه نشین کوچه اختر شود با لحاظ اصل سیاست ورزی و تکیه بر آرای مکتسبه اش در سال 88 و برسمیت شناختن نتیجه آن انتخابات، اکنون و به اعتبار وزن و شان موجه اش و کارنامه ضعیف جبهه مقابل با بالاترین میزان پیروز انتخابات سال 92 باشد.
نابلدی اصلاح طلبان در عرصه سیاست منجر وهمی اندیشی و حذف طبیعی ایشان از عرصه سیاست شد.
در غیر این صورت اگر ایشان با قواعد دنیای سیاست آشنائی داشتند حتی اگر اصرار بر مبارزه با نظام هم داشتند نمی بایست به این راحتی تن به حصر خود می دادند و حتی نیم کلمه هم در مورد شرکت یا عدم شرکت در انتخابات سال 92 حرف نزنند!؟
سکوت و تن دادن ایشان به حصرشان معنای بسیار روشنی دارد و آن پذیرش این امر است که تند رفتند و سناریوی تقلب را بد و احساسی بازی کردند!!!
sonixax نوشته: از 88 مایه نذارید ! از همین امسال مایه بذارید . اگر شما مرا ارجاع میدهید به مبارک بن علی نوبت سید علی من هم شما را ارجاع میدهم به سید علی تشکر تشکر مردم بعد از انتخابات امسال .
سال 88 همه بر این باور بودند که اگر مشارکت بالا باشد امکان تقلب نیست و با این استدلال رفتند و رای دادند .
بعد که تقلب شد گفتند اگر شلوغ کنیم به خواسته مان میرسیم و ریختند و شلوغ کردند و دیدند که نظرشان به چپ حکومت هم نیست.
آخر سر هم ساکت شدند با یک مقداری کشته و زخمی و از همه بدتر حس شکستی سنگین رفتند منازلشان .
امسال با اینکه میدانستند (دیگه مساله خبر نداشتیم و ... نبود) نظرشان به چپ حکومت نیست رفتند و رای دادند به امید اینکه شرایط بهتر شود .
آغا از این مردمی که در توهم باهوش ترین مردم دنیا دارند زندگی میکنند باهوش تر بود و کسی رو انداخت جلو که در عین حال که نوکری و دستمال کشی برای آغا فراموش نمیشه دست کم در ظاهر پشتوانه مردمی داره در نتیجه هر گونه بهانه برای اعتراض رو از مردم گرفت . از اون طرف بسیجی ها و اصولگرایان به جای اعتراض به روحانی تبریک هم گفتند تا با این کارشون نشان بدهند که خیلی بافرهنگ تر و با شعور تر از اصلاح طلبها و مردم معترض هستند . پروپاگاندا و بازی سیاسی تا به این حد فریبکارانه از دست خود چرچیل هم بر نمیومد .
از اون طرف نه تنها صدای اعتراض داخلی بلند نشد بلکه تمام دنیا از جمله آمریکا و انگلیس و فرانسه و ... دارند این پشمک رو رئیس جمهور منتخب صدا میزنند و براش پیام تبریک میفرستند و ... یعنی در زمینه تبلیغات خارجی هم سید علی به اهدافش رسید و مقبولیت بین المللی از دست رفته رو برگردوند .
بعد شما میگی پیروزی برای مردم بوده و شکست برای خامنه ای ؟ :))
این مصاحبه تبلیغاتی هم که تا به اینجا نشون داده این پشمک نظرش به آغا نزدیک تره تا به مردم.
نهایتن اگر شرایط تغییری نکنه (توسط این آدم) و مردم به خواسته هاشون نرسند و مشکلات اساسی کشور با دنیا حل نشه و چه بسا که تشدید هم بشه (چون پرونده هسته ای دست این پشمک نیست) تمام کسانی که در انتخابات شرکت کرده اند از جمله امیر گرامی ناخواسته تبدیل به بخشی از بازی کثیف سیستم شده اند . بعد شما میگویید چیزی را از دست نداده اید ؟!
انصافن دمتان گرم
باز که شما گفتید وارد بازی کثیف حکومت شده اند.جان من زمانی که من می گویم تغییر حداقلی خواسته ی من بوده چگونه وارد بازی نظام شده ام؟پیشتر هم گفتم شما دوستان رای دادن را همچون باکرگی می دانید که اسپاگتی نکند که رای بدهیم و باکرگی مان را بر باد دهیم.گیرم که سخن شما درست باشد و وارد بازی کثیف حکومت شویم.گفتم چه از دست داده ایم؟خواهشا آه و فغان نکنید که آی برای اینها وجهه خریدید که این استدلالتان پیشتر پنبه اش زده شده.
باقی سخنانتان هم از دید من جز توهم توظئه نیست و نهایتا به اندازه ی حدس و گمان من و کسانی که رای دادند ارزش دارد.من نمی دانم این حس عقل کل بودن از کجا می آید؟حالا باز بروید چون مسلمانان به جای فرنودآوری صفحه صفحه تحلیل های آبکی کپی پیست کنید.
با تمام این اوصاف من به نظر تحریمی ها احترام می گذارم اما نمی دانم چگونه و بر اساس چه استدلالی شما همه ی رای دهندگان را گاگول فرض می کنید؟
nevermore نوشته: من هم می گویم که شما احتمالا دنیای سیاست را با منطق و ریاضیات و علم یکسان می دانید که یا باید آدمها سیاه باشند و یا سفید و همواره پر طرفدار ترین سناریو برایتان توهم توطئه است.اساسا جنبش اعتراضی ای نداشتیم و اگر همان نیم بند اعتراضات مردم هم نبود که بواسطه ی فرصت طلبی یا به قول شما دوستان حماقت مردم شکل نمی گرفت نمی دانم دیگر آیا می توانستم ادعا کنم که مردم ایران مخالفت حکومت جمهوری اسلامی هستند یا خیر.گویی این همه بحث ما آب در هاون کوبیدن است که شما همچنان از جایگاه عقل کل حکم برای مردم صادر می کنید و آن ها را گاگول می خوانید.بفرمایید گرامی."گر تو بهتر می زنی بستان بزن"بفرمایید یک راهکار حسابی ارائه کنید که ما چگونه با حکومتی چون جمهوری اسلامی مبارزه کنیم؟
شما همچنان با مغالطه پهلوان پنبه حرف در دهان ما میگذارید و جالب است برای ما از مزایای 88 میگویید زمانی که آنموقع من یکی حداقل وضعم مشخص است.
مشخص است که این بحث اتهام احمق و دانا و... خواندن مردم جز اتهامهایِ بی پایه چیز دیگری نیست،مشخص است اگر عمل درست مردم قابل تعریف است اشتباه آنان هم قابل تعریف و واقعیست و وقتی برد مردم قرار است وجود داشته باشد باخت آنها هم وجود دارد و برنده خواندن مردم در همه حالات معنی برد را بیمعنی خواهد کرد.
راهکار من از اکنون این است که بفکر چراندن غاز باشیم که از لحاظ اقتصادی بصرفه بنظر میرسد و کار از راهکار و اینها گذشته دیگر و تا مدتها همان یک نیمچه امیدی که بود برنخواهد گشت.
بفرمایید مصاحبه جناب نوری زاد را بخوانید که از اپوزیسیون متوهم هم نیست و چماق خوردن ایشان هم انشالله مورد قبول واقع است !!
nevermore نوشته: باز که شما گفتید وارد بازی کثیف حکومت شده اند.جان من زمانی که من می گویم تغییر حداقلی خواسته ی من بوده چگونه وارد بازی نظام شده ام؟پیشتر هم گفتم شما دوستان رای دادن را همچون باکرگی می دانید که اسپاگتی نکند که رای بدهیم و باکرگی مان را بر باد دهیم.گیرم که سخن شما درست باشد و وارد بازی کثیف حکومت شویم.گفتم چه از دست داده ایم؟خواهشا آه و فغان نکنید که آی برای اینها وجهه خریدید که این استدلالتان پیشتر پنبه اش زده شده.
چه پنبه ای را زده اید ؟ به جز یک سری حرفهای تکراری که پیشتر از وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی به گوش میرسید چیز تازه ای گفتید ؟
حدس میزدم که سخنانشان تاثیر داشته باشد ولی نمیدانستم ذهن دوستان مثل سی دی خام یک طرفه است و فقط یک بار ظبت میکند و بعد مدام پخش !!!
یک سری بزنید به سایتها و خبرگزاریهایشان ببینید چه طوری دارند از این حماسه سیاسیشون تعریف میکنند و چه طوری دنیا هم این سیرک رو باورش شده .
چیزی که با شرکت در انتخابات پنبه شد همون چُس مثقال بی اعتباری بود که با هزار زور و ضرب علیه حکومت جمع شده بود . امروز ما برگشته ایم به 12 سال پیش بعد شما میگویید چیزی از دست نرفته ؟
این عینک تعصب را بگذارید کنار و دست کم در آینده در صورتی که گند کار درآمد انقدر شجاعت داشته باشید که اعتراف کنید اشتباه کردید .
nevermore نوشته: باقی سخنانتان هم از دید من جز توهم توظئه نیست و نهایتا به اندازه ی حدس و گمان من و کسانی که رای دادند ارزش دارد.من نمی دانم این حس عقل کل بودن از کجا می آید؟حالا باز بروید چون مسلمانان به جای فرنودآوری صفحه صفحه تحلیل های آبکی کپی پیست کنید.
خوب است یک کلمه یاد گرفته اید که مدام تکرارش کنید .
nevermore نوشته: با تمام این اوصاف من به نظر تحریمی ها احترام می گذارم اما نمی دانم چگونه و بر اساس چه استدلالی شما همه ی رای دهندگان را گاگول فرض می کنید؟
من یک کلمه گفتم در صورتی که در آینده مشخص شد گند زده اید چه حسی خواهید داشت و شما به مانند خمینی گفتید هیچی !
همین هیچی گفتنتان نشان از جوگیری و تحت تاثیر تبلیغات بودنتان دارد گرامی .
Russell نوشته: بفرمایید مصاحبه جناب نوری زاد را بخوانید که از اپوزیسیون متوهم هم نیست و چماق خوردن ایشان هم انشالله مورد قبول واقع است !!
نوریزاد: انتخاب روحانی احیای مجدد موجود محتضر بود | ایران | DW.DE | 16.06.2013
نقل قول:باور من بر این است که انتخاب آقای روحانی برای نظام یک خون تازه بود. برای موجودی که در دمدمهای اضمحلال به سر میبرد. متاسفانه درست در شرایطی که اوضاع داخلی و خارجی در بنبست بود، مردم ما مجددا به احیای این مردهی محتضر یا این موجود محتضر پرداختند و به هرحال تا چهار سال خیال آقای خامنهای و سرداران سپاه راحت است.
البته راسل جان این تودهنی بود به خامنه ای !!! الان همچین دهنش درد گرفته که نگو منتها به خاطر باز بودن نیش بیش از حد همایونی و نه به خاطر مشت خورده !
sonixax نوشته: نوریزاد: انتخاب روحانی احیای مجدد موجود محتضر بود | ایران | DW.DE | 16.06.2013
البته راسل جان این تودهنی بود به خامنه ای !!! الان همچین دهنش درد گرفته که نگو منتها به خاطر باز بودن نیش بیش از حد همایونی و نه به خاطر مشت خورده !
شما که این مصاحبه را در چندین پست می آورید با خود اندیشیده اید که خیال خامنه ای و سرداران سپاه از چه راحت شده؟از اعتراضات مردم؟چطور همین اعتراضات بواسطه ی انتخابات پس از 2 سال دوباره جان گرفت؟شما تو بالاترین فقط این لینک ها را می بینید؟برایتان صرفه نمی کند که سری هم به ویدئو ها ی اعتراضات بزنید نه؟از جنگ با آمریکا خیالشان راحت شد؟اینکه دیگر احتیاجی به روحانی نداشت.کافی بود خامنه ای با هر مهره ای مانند جلیلی از سیاست های اتمی اش عقل نشینی می کرد دیگر فشاری وجود نداشت.گویا خیلی آمریکا و اروپا را احمق پنداشته اید که تنها بواسطه ی حضور مردم در انتخابات با جمهوری اسلامی از در سازش وارد شوند.در مورد آن وجهه ای که می گویید تا جایی که من خواندم هم آمریکا و هم اروپا خواست ایرانیان برای تغییر را ارزشمند دانسته اند و گویی آنها بهتر از دوستان تحریمی دریافته اند که مردم ایران چه شرایطی دارند و حداقل تغییر ها هم در این بازه برایشان حکم مرگ و زندگی را دارد و به خوبی فهمیده اند که این انتخاب نظام نبود.
یک نکته بامزه دیگر اینست که همین دوستان تا دیروز (بدرستی) میگفتند جنگ بلوف غرب است چرا که نه توانش را دارد و نه انگیزهاش را و من میگویم حتی میدانیم که اسرائیل هم توان و سودی در جنگ ندارد.
حالا بطور معجزهوار برای ما از ملغا شدن جنگ موهومی میگویند و اینکه ببینید ما جلوی جنگ را گرفتیم !!
در بیانیه کاخ سفید که روز شنبه (۱۵ ژوئن - ۲۴ خرداد) و ساعاتی پس از اعلام نتایج نهایی شمارش آرا در ایران منتشر شد، دولت آمریکا خطاب به ایرانیان آورده: "ما به رای مردم ایران احترام می گذاریم و به آنها برای حضور در این فرآیند سیاسی تبریک می گوییم، شجاعت آنها باعث شد تا صدایشان شنیده شود."
"انتخابات روز گذشته، اقدامی در برابر عدم شفافیت، سانسور رسانهها، اینترنت و پیامکها، و اعتراضی در برابر فضای ارعاب و امنیتی بود که آزادی بیان و حضور مردم را محدود کرده بود. با این وجود و به رغم موانع و محدودیتهایی که حکومت ایجاد کرده بود، مردم ایران مصمم شدند تا برای شکل بخشیدن به آینده خود وارد عمل شوند."
آقای کری در این بیانیه گفته است: "ما اعلام نتایج انتخابات توسط وزارت کشور ایران و برنده شدن حسن روحانی در انتخابات یازدهم را پیگیری می کردیم. شجاعت مردم ایران برای بیرون آمدن و رای دادن در شرایطی که بسیار تحت کنترل حکومت بود و اجازه آزادی بیان و تجمع بسیار محدود شده بود، از نظر ما ستودنی است."
"ما همچنان درباره نبود شفافیت در چگونگی برگزاری انتخابات، سانسور و ایجاد محدودیت برای اصحاب رسانه، محدودیتهای اینترنتی و پیام کوتاه نگرانیم و با وجود همه این چالشها، مردم ایران به طور رسا اعلام کردند که خواهان فرادیی نو و بهتر هستند."
...
وزیر خارجه آلمان گفت که اصلاحات باید در عمل رخ دهد، چرا که این امر نه تنها در جهت منافع مردم ایران است که خواستار آزادی بیشتر هستند، بلکه بسیار مهم است که ایران بخاطر منافع جامعه بین المللی، تمایل بسیار بیشتری به مذاکره درمورد برنامه هسته ایش نشان دهد.
ویلیام هیگ، وزیر خارجه بریتانیا گفت دولت جدید ایران نباید درباره قاطعیت غرب برای جلوگیری از گسترش سلاح های هسته ای در خاورمیانه و افزایش فشاربر ایران از طریق تحریم ها تردید کند.
ویلیام هیگ روز دوشنبه در سخنانی در پارلمان بریتانیا افزود که امیدوار است ایران اکنون با کشورهای گروه پنج بعلاوه یک، "بطور جدی به گفتگو" بنشیند.
وزیر خارجه بریتانیا در ارتباط با بحران سوریه گفت "درپیش گرفتن نقشی سازنده ازجانب ایران، بسیار خوشایند خواهد بود، اما سیاست ایران در حال حاضر کاملا برخلاف است." او افزود "شواهد فراوانی وجود دارد که جمهوری اسلامی در قتل، شکنجه و نقض حقوق بشر توسط رژیم اسد مشارکت دارد."
الان به نظر شما واقعا حکومت با شرکت مردم در انتخابات وجهه پیدا کرده؟من حوصله نداشتم واکنش های اسرائیل راهم بگردم پیدا کنم.اما شیمون پرز هم به خواست ایرانیان برای تغییر احترام گذاشته.این وسط 4 تا کشور نخاله ی عربی را که گمان می کنند با آمدن روحانی و بازگشت رفسنجانی به سیاست روابطشان با ایران گل و بلبل می شود را کناربگذارید.
پیش از انتخابات هم صدای آمریکا چندین مصاحبه با سناتور های آمریکا را نشان داد که همگی می گفتند که می دادند این انتخابات یک انتخابات آزاد نیست و مردم ایران از حداقل حقوق و آزادی هم برخوردار نیستند اما همچنان به دقت این انتخالات را پیگیری می کنند تا بدانند نظر مردم چیست.همینکه مردم حداقل به دنیا نشان دادند که با سیاست های اتمی جمهوری اسلامی موافق نیستند بزرگترین گندی بود که بر هیکل خامنه ای و سیاست های 8 ساله مقاومتی اش زدند.