دفترچه

نسخه‌ی کامل: وقایع، اخبار و اطلاعات انتخابات ریاست‌جمهوری 92
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55
Ouroboros نوشته: والا آنارشی جان هرکس رای داده از روی حساب‌گری و سنجیدن کم و زیاد نفعی که این کار می‌توانسته داشته باشد رای داده، دوستان تحریمی هستند که تمام رفتارهایشان احساسی و از روی عواطف است و حالا هم از ملت «دلگیر» شده‌اند و میزان لیاقت آنها را اندازه گیری می‌کنند. دیروز هم جلوی در سفارت عده‌ای ورشکسته‌ی سیاسی جمع شده بودند و از مردم پاچه می‌گرفتند و هرکس رای می‌داد را مزدور و جاکش و .. خطاب می‌کردند. هیچکس نتوانست به ما نشان بدهد رای ندادن ما بناست چطور به بهتر شدن شرایط مردم بیانجامد، دغدغه‌ی شما و باقی دوستان تحریمی فقط ضربه زدن به نظام است. خُب برای من آسایش و رفاه مردم حتی موقتی و حتی سطحی مهمتر از مخالفت با جمهوری اسلامی‌ست، یک چیزی در سیاست هست بنام اولویت‌بندی درخواستها، و در آن بمباران نشدن ایران ارجح است به نان شب، و نان شب مهمنتر است از دموکراسی و ...
امیر جان جا زدن ما بعنوان اپوزیسیون(!!) متوهم خارج همانقدر بجاست که ما هم شما را اصلاح طلب و تعمیراتچی حساب کنیم.
مساله اینست که در هر دو صورت شرکت و عدم شرکت تفاوت چندانی بحال مردم نداشت چرا که برای شریک بودن (ولو حداقلی) در بازی به حداقل کنشگری نیاز است که در ایران موجود نیست.
من باز هم میگویم جای سرزنشی نیست،اینجا بیش از اینکه بحث سود و فایده خردمندانه(؟) منظور باشد اندکی عزت نفس و باور بخود ملاک است که برای هر مبارزه‌ای لازم است (از مبارزه برای نان تا مبارزه با جنگ) و این نمایش دیروز نشان داد که چیزی از آن دیگر موجود نیست.
Dariush نوشته: این که بدیهی‌ست آنارشی جان. آنها باخته‌اند و باید یکجوری این تحقیر را پنهان کنند. روحانی کسی بود که تمامِ کسانی که اصولگرایان و اقتدارگرایان با آنها شدیدا مخالف بودند، از او حمایت کردند از قبیلِ خاتمی و رفسنجانی. جای هیچ شکی نیست که آنها دوست نداشتند روحانی بیاید سرکار. شما به این مطالب نگاه بکنید ببینید چه سوز و گدازی میکنند:
مسعود ده نمکی - اصولگر اها به غضنفر های خودشان باختند نه به مارادونا
تبریک به گروه پایداری بابت اول شدن حسن روحانی!! | قطعه 26 |
مرثیه‌ای برای مجلسی که از ملتش عقب افتاد! - Tabnak.IR | تابناك
شکست اصولگرایی لازم بود! - Tabnak.IR | تابناك


خیر، اما در انتخاباتِ پیشین رسوایی بزرگی برای رژیم رقم خورده بود و ناچار بودند که با قدری ریسک و تحملِ خطر، فضا را برای مردم قدری باز کنند.
البته با شما در جوگیر شدنِ مردم موافقم .اما اصلا و اصلا قابلِ مقایسه با 88 یا هتا 76 نبود. همه میدانیم که تا چند روز پیش از انتخابات، فضای کشور کاملا راکد و بی‌اعتنا به انتخابات بود. این وضعیت در چند روزِ پایانی تغییر کرد.

نه اونهایی که من میگم انتحاری محض هستن از اول طرفدار روحانی بودن...مثلا بزرگمهر یا اون 100%سعید !! اونها برای بقا تلاش میکنن ، اما کمی هوشمند تر هستن !! هر دوره ای من یادم میاد رای دادن بر اساس جوگیری بوده...من 76 سن زیادی نداشتم اما به همونم که دقیق فکر میکنم میبینم جوگیری محض بوده !!

Ouroboros نوشته: والا آنارشی جان هرکس رای داده از روی حساب‌گری و سنجیدن کم و زیاد نفعی که این کار می‌توانسته داشته باشد رای داده، دوستان تحریمی هستند که تمام رفتارهایشان احساسی و از روی عواطف است و حالا هم از ملت «دلگیر» شده‌اند و میزان لیاقت آنها را اندازه گیری می‌کنند. دیروز هم جلوی در سفارت عده‌ای ورشکسته‌ی سیاسی جمع شده بودند و از مردم پاچه می‌گرفتند و هرکس رای می‌داد را مزدور و جاکش و .. خطاب می‌کردند. هیچکس نتوانست به ما نشان بدهد رای ندادن ما بناست چطور به بهتر شدن شرایط مردم بیانجامد، دغدغه‌ی شما و باقی دوستان تحریمی فقط ضربه زدن به نظام است. خُب برای من آسایش و رفاه مردم حتی موقتی و حتی سطحی مهمتر از مخالفت با جمهوری اسلامی‌ست، یک چیزی در سیاست هست بنام اولویت‌بندی درخواستها، و در آن بمباران نشدن ایران ارجح است به نان شب، و نان شب مهمتر است از دموکراسی و ... چه ما بخواهیم یا نه.


بله آدم جوگیر از هر دو طیف داریم اما انصافا درصد در کدام گروه بیشتره؟ اون ابله هایی هم که میان جلوی سفارت روی دیگه سکه مردم جوگیر هستن به نظر من... من هم دغدغه ام رفاه مردم هست اما مگه همین مردم 17 میلیون به احمدی نژاد رای ندادن سال 84 ؟ این مردمی که هر روز باهاشون بازی میشه برای رسیدن به رفاه باید دنبال چیز دیگه باشن نه ایستادن تو صف رای دادن !! ضمنا روند حوادث این 2-3 هفته آخر و مخصوصا 1-2 روز آخر حکایت از مسائل دیگه داشت نه دغدغه آسایش و رفاه... چطوری روحانی غیر اصلا طلبی که خیلی ها تا 1 ماه پیش نمیشناختن شده فرشته نجات ؟ خطر جنگ هم که به قول خودت منتفی هست الان و غرب چنین توانی نداره ، بعد هم اینکه معلوم نیست روحانی کمکی کنه به بهبوده وضع موجود...
Ouroboros نوشته: مسئله اصلا این نیست که چه کسی انتخاب بشود، مسئله اینست که چه کسی انتخاب نشود.
من گمان نکنم مثلا اگر جلیلی رئیس جمهور میشد جنگ میشد مثلا،غرب که انگیزه‌اش را ندارد و اصلا تصمیمات هسته‌ای هم که دست آغاست که خیلی راحتتر با جلیلی کار میکند تا روحانی،برتری روحانی چهره بهتر برای ج.ا است البته طوری که مردم هم جئگیر نشوند و تغییر واقعی هم اتفاق نیافتد.
تنها مساله تحریمهاست،غرب هم مشخصا الان حاظر است برنامه اتمی ایران پیش برود چون چاره ندارد و فقط میخواهد با فشار یک موافقت نصفه و نیمه از ایران بگیرد سمبلش کند،اینکار هم آغا اگر رضایت بدهد با هم ننه قمری بعنوان رئیس جمهور ممکن است.
من فکر می‌کنم روحانی جاسوس MI6 باشه به احتمال زیاد, ایشون دکترا در بریتانیا گرفته و برگشته ایران ، به احتمال خیلی‌ بالا حتما اونجا recruit شده توسط سازمان جاسوسی بریتانیا
Fuuyea
[ATTACH=CONFIG]2020[/ATTACH]
Theodor Herzl نوشته: من فکر می‌کنم روحانی جاسوس MI6 باشه به احتمال زیاد, ایشون دکترا در بریتانیا گرفته و برگشته ایران ، به احتمال خیلی‌ بالا حتما اونجا recruit شده توسط سازمان جاسوسی بریتانیا
Fuuthatshiآره پسرخاله ی جیمزه.
دوستان، جالب است که شما از گنجایش تغییر در انتخابات صحبت می‌کنید اما حرفی از توانایی تغییر با در خانه نشستن خشک و خالی که آلترناتیو دیگر به شرکت در انتخابات بود نمی‌زنید و از آن ایرادی نمی‌گیرید؟ هر اندازه بهبود شرایط، به بهای شرکت در انتخاباتی که نظام مقدس به هر حال آنرا پرشور و حماسه‌آفرین و ... لقب می‌داد می‌ارزد. تغییر و دگرگونی رسمی و غیررسمی از دل امید و آسایش بیرون می‌آید نه یاس و فلاکت، اگر قرار بود شرایط بد مردم را به سرنگون کردن ج.ا تشویق بکند تا بحال این نظام بارها ساقط شده بود، زیرا وضع مملکت از همین چهار سال پیش «چندین برابر» بدتر شده.

راسل جان من نمی‌دانم شما چگونه از بی‌اثر بودن آرای مردم صحبت می‌کنید وقتی آرای مردم اثر گذاشته‌اند!
وایE40bچراE107اینهمهE411آدمE406اومدن:e407:رای:e058:دادن؟:e059:

بی شوخی بیاین دلایلشو پیدا کنیم من که میگم یکیش سقوط ریال و متحد شدن قربانیان با حکومت علیه دوش منان بود.
Ouroboros نوشته: دوستان، جالب است که شما از گنجایش تغییر در انتخابات صحبت می‌کنید اما حرفی از توانایی تغییر با در خانه نشستن خشک و خالی که آلترناتیو دیگر به شرکت در انتخابات بود ایرادی نمی‌گیرید؟ هر اندازه بهبود شرایط، به بهای شرکت در انتخاباتی که نظام مقدس به هر حال آنرا پرشور و حماسه‌آفرین و ... لقب می‌داد می‌ارزد. تغییر و دگرگونی رسمی و غیررسمی از دل امید و آسایش بیرون می‌آید نه یاس و فلاکت، اگر قرار بود شرایط بد مردم را به سرنگون کردن ج.ا تشویق بکند تا بحال این نظام بارها ساقط شده بود، زیرا وضع مملکت از همین چهار سال پیش «چندین برابر» بدتر شده.

راسل جان من نمی‌دانم شما چگونه از بی‌اثر بودن آرای مردم صحبت می‌کنید وقتی آرای مردم اثر گذاشته‌اند!

امیر جان خب بالاخره در سنجش سود یک عمل و عدم آن برای هر دو باید دلیل آورده شود.بنگر من در هر دو صورت تاثیر عینی چندانی حاصل نمیشد چراکه مشکل برنامه اتمی‌ست و رئیس جمهور در آن هیچکاره.ولی از نظر روانی و برای ادامه راه اثرات روانی سال 88 و خشم مردم بسیار موثر میبود و اتفاقات امید بیشتری هم به آن بود.تنها نفع رای دادن میتوانست خارج شدن مردم از بیکنشی و امید میبود که بنظر من چندان به آن هم نرسیدند مردم،الان یک جو خوشحالی و بوق الکی برپاست که یقین دارم با سرخوردگی چند برابر زمان خاتمی توام خواهم بود.
در مورد رای‌ها هم اثرش هم ازت تعحب میکنم امیر جان،حقیقتا من نمیدانم چطور قرار است در ناشفافترین و مافیایی‌ترین نوع شمارش رای که هیچکس جوابگو نیست و رهبر میاید میگوید انتخابات 33 است که همه سالم بوده، خفه شوید، انتظار دارید رابطه‌ای علی بین نظر مردم و رای‌های اعلام شده از ج.ا بشود برقرار کرد.
Anarchy نوشته: نه اونهایی که من میگم انتحاری محض هستن از اول طرفدار روحانی بودن...مثلا بزرگمهر یا اون 100%سعید !! اونها برای بقا تلاش میکنن ، اما کمی هوشمند تر هستن !! هر دوره ای من یادم میاد رای دادن بر اساس جوگیری بوده...من 76 سن زیادی نداشتم اما به همونم که دقیق فکر میکنم میبینم جوگیری محض بوده !!
من که آنها را نمیشناسم چه کسانی هستند، اما اینجا چهر‌ه‌های شناخته شده‌ای چون ده‌نمکی، پناهیان، قدیانی، رضایی و... در حال سوز و گذاز هستند که خود به خوبی نشان از باخت و تحقیرِ چماق‌داران و اقتدارگرایان دارد.
Ouroboros نوشته: دوستان، جالب است که شما از گنجایش تغییر در انتخابات صحبت می‌کنید اما حرفی از توانایی تغییر با در خانه نشستن خشک و خالی که آلترناتیو دیگر به شرکت در انتخابات بود نمی‌زنید و از آن ایرادی نمی‌گیرید؟ هر اندازه بهبود شرایط، به بهای شرکت در انتخاباتی که نظام مقدس به هر حال آنرا پرشور و حماسه‌آفرین و ... لقب می‌داد می‌ارزد. تغییر و دگرگونی رسمی و غیررسمی از دل امید و آسایش بیرون می‌آید نه یاس و فلاکت، اگر قرار بود شرایط بد مردم را به سرنگون کردن ج.ا تشویق بکند تا بحال این نظام بارها ساقط شده بود، زیرا وضع مملکت از همین چهار سال پیش «چندین برابر» بدتر شده.

راسل جان من نمی‌دانم شما چگونه از بی‌اثر بودن آرای مردم صحبت می‌کنید وقتی آرای مردم اثر گذاشته‌اند!

مشکل نه با رای دادن حل میشه نه با رای ندادن !! ضمن اینکه حداقل اگه رای ندادن رو مساوی با بی کنشی بدونیم زحمت و هزینه و انرژی ای هم براش نذاشتیم اما وقتی رای دادن رو موثر بدونیم ولی نتونیم اثبات کنیم یا همراه بشه با امید واهی ، سر خوردگی و از دست دادن انگیزه ، به نظرم غیر منطقی تر هست این کار...

من مشکلی با رای دادن مردم نداشتم ، اما زمانی به نظرم ارزش داره و اسمش کنش فعال مردم هست که بر اثر جوگیری یک هفته آخر و خوندن مقاله اکبر گنجی و صحبت های نوری زاده و برنامه های بی بی سی نباشه...من کسی رو سراغ دارم که در عرض چند هفته چند بار نظرش عوض شده و حتی برداشت درستی از ساختار قدرت در ایران نداره...واقعا هم بحث کردن با این افراد اعصاب زیادی میخواد...

امشب هم که به سلامتی ملت شاد و سر خوش ریخته بودن بیرون و بیشتر از درخواست مطالباتشون درگیر بحران هورمون های جنسیشون و بزن و برقص بودن...نهایت شعارشونم این بود که " برادر شهیدم رایتون پس گرفتم " و کمی هم : روحانی یادت باشه موسوی باید باشه" !!

من بعضی وقتا فکر میکنم ما هم باید رویای تغییر در ایران رو فراموش کنیم...
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55