این هم نتیجه نظرسنجی سایت کاسپاروف.
The final results of the We Choose virtual voting platform show that Iranian reformist candidates are the big winners of this global initiative.
Reformist candidates altogether received 67 percent of the votes – this includes Mir-Hossein Mousavi (28 percent); Hassan Rowhani (10.7 percent); Mohammad Khatami (9.6 percent); Nasrin Sotoudeh (8.5 percent); Akbar Hashemi Rafsanjani (3.2 percent); Mostafa Tajzadeh (2.8 percent); Ahmad Zeidabadi (1.6 percent); Mehdi Karroubi (1.4 percent); Jafar Panahi (1.1 percent); and Narges Mohammadi (0.4 percent).
Reza Pahlavi received 27.9 percent.
All conservatives and principlists received 5 percent – this includes Mohsen Rezaei (1.0 percent); Mohammad Bagher Ghalibaf (0.9 percent); Saeed Jalili (0.6 percent); Ali Akbar Velayati (0.6 percent); Esfandiar Rahim Mashaei (0.5 percent); and Mohammad Gharazi (0.2 percent).
Maryam Rajavi received 0.9 percent (see chart below).
من نمیفهمم چطور کسی مثل احمد زیدآبادی رو در ردیف اصلاح طلبان حکومتی قرار داده اند، واقعا در یک طیف هستند؟
sonixax نوشته: نه پیش نمیومد ! چونکه اینجا میتونید برید بخرید کتابش رو !
رجوع کنید به پست اولم در مورد سرگذشت شما
sonixax نوشته: زیاد ، خیلی زیاد .
این موضوع جای بررسی داره
Shlomo Shumbulowitz نوشته: این موضوع جای بررسی داره
نمیشه گفت اکثریت یا ... ولی خیلی کاربرانشون زیاد بود . به طور مثال شبکه مجلس بیش از 200 خط داشت و همیشه باید 1-2 ساعت پشت اشغالی میموندی تا یه بار کانکت بشی .
باقی شبکه ها مثل ایزد و نوید و وایپر و ... هم همین وضع رو داشتند ولی اونها اغلب بیشتر از 30 تا خط نداشتند .
هایل بنفشه
با امدن بنفشه وگل سر سبد امت و هنوز قدم در کاخ ریاست امت نگذاشته قیمت جهانی طلا باکاهش چشمگیری روبرو شده است
و فعالان و دلالان نآاگاه گمان می برند که ازکرامات و معجزات شیخ بنفش است این سقوط ازاد ارز و طلا؟
وانگهی که چنین نیست و جهان به کار خویش مشغول است و دولت خدمتگزار نالان آز سرازیر شدن ارز احتکار شده امت و تاخیر در پرداخت یارانه این برج
عمو محمود باید در این چند روزه نطق اتشینی علیه غرب ایراد کند تا ارز دوباره بالا برود!
من شخصا خیلی از این تحلیل رضا پهلوی خوشم آمد.به گمانم کم کم دارد به یک سیاستمدار پخته تبدیل می شود.
نقل قول:[h=3]رضا پهلوی در افق: هدف رای دهندگان و تحریم کنندگان یکی است٫ متحد باشید و مطالبات را پیگیری کنید. [/h]یادمان باشد نظام سعی می کند که بین مردم اختلاف بیاندازد. می خواهد اختلاف خودش را بپوشاند.وی گفت ٫ انتخاب روحانی به عنوان یک عامل نظام ضربه به اپوزیسیون نبوده. اگر یک دریچه چه واقعی و چه جعلی رو به مطالبات مردم باز شود٫ بسیار جای خوشحالی است. ولی استفاده از این شرایط بستگی به عملکرد مردم دارد و مردم باید پیگیر خواسته های اساسی خودشان باشند. اگر آقای روحانی و اجزای این حکومت٫ خواسته یا ناخواسته هر قدمی به سود جامعه بردارند٫ باید خوشحال بود. باید یک جبهه متحد داشت برای رسیدن به رهایی. اگر نظام در مقابل خواستهای واقعی مردم تسلیم شود چه بهتر! در غیر اینصورت باید متحد شد و از این نظام گذر کرد.
nevermore نوشته: من شخصا خیلی از این تحلیل رضا پهلوی خوشم آمد.به گمانم کم کم دارد به یک سیاستمدار پخته تبدیل می شود.
رضا پهلوی همین الان هم بسیار پخته هست. مشکل از هواداران اوست که بسیاری از اون ها بی منطق و ناپخته هستند. بعضی هاشون که رسمن جای خالی شعبان بی مخ رو به خوبی پر کردند!
از نکاتی که پیشتر به آن اشاره کرده بودیم :
عارف :انتخابات 92 پرونده شبهه تقلب و تخلف را برای همیشه بست/اصلاح طلبان به دولت روحانی کمک کنند
نقل قول:نامزد یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری در جمع اعضای ستاد انتخاباتی خود با اشاره به ویژگی های انتخابات 92 گفت: انتخابات 92 سلامت انتخابات را بیمه کرد و پرونده شبهه تقلب و تخلف را برای همیشه بست.
محمدرضا عارف کاندیدای یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری شنبه شب طی مراسمی که در جنتآباد تهران برگزار شد از ستادهای مرکزی و استانی خود تقدیر و بیان کرد: ما برای ایجاد شدن این فضا هزینههای بسیاری دادهایم و جریانات سیاسی باید اختلافات را کنار بگذارند و این فضای برد-برد را تا انتها نگه دارند.
وی با تاکید بر همکاری و خدمت به دولت منتخب حسن روحانی تصریح کرد: اصلاحطلبان و جریانات سیاسی وظیفه دارند که به دولت آقای روحانی کمک کنند، چرا که دولت روی کار آمده باید مقتدر باشد و باید کمک کنیم آقای روحانی دولتی شایسته سالار و مقتدر ایجاد کند.
وی بیانگیزگی کامل بخشی از جوانان برای مشارکت در انتخابات و همچنین توهم شکست برخی از اصلاحطلبان را دلیل اصلی کاندیداتوری خود در یازدهمین دوره رقابتهای ریاست جمهوری برشمرد و در ادامه با اشاره به فضای ایجاد شده در کشور اظهار کرد: باید قدر این فضای پر نشاط ایجاد شده در کشور را بدانیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه آفت یک جریان سیاسی توهم شکست است، به تغییر فضای دانشگاه ها و جامعه اشاره و خاطرنشان کرد: هنگامی که وارد صحنه انتخابات ریاست جمهوری شدیم فضای دانشگاهها تغییر کرد و در دانشگاهها صمیمیت، نشاط و همدلی ایجاد شد.
عارف با بیان اینکه مبنای من برای ادامه حضورم در انتخابات ریاست جمهوری اجماع بوده است، گفت: من اجماع را در ضرورت حیات اصلاحطلبان میدانستم و در آن مقطعی که اصلاحطلبان توهم شکست را داشتند و نمیدانستند چه کنند، وارد رقابتها شدم.
وی با تاکید بر سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر حقالناس بودن آرا و جایگاه و نقش مردم در تعیین شخص رییس جمهور تصریح کرد: این انتخابات 92 سلامت انتخابات را بیمه کرد و پرونده شبهه تقلب و تخلف را برای همیشه بست.
معاون اول دولت خاتمی با اشاره به حضور مردم در این انتخابات تاکید کرد: باید 27 درصدی که در انتخابات ریاست جمهوری مشارکت نداشتند، با برنامهریزی ترغیب به حضور در انتخاباتهای بعدی شوند.
این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پایان خطاب به اعضای ستاد خود با بیان اینکه شور و انگیزه بالای ستادهایم بخصوص جوانان همواره برای من خوشنودکننده بوده است، گفت: باید حق رئیس جمهور منتخب را در انتخاب همکاران خود به رسمیت بشناسیم تا بتواند همکاری همراه و همدل انتخاب کند.