تحریم نفت ایران،عامل افزایش کسری عرضه و تقاضا
نقل قول:اداره اطلاعات انرژی آمریکا، نهاد و بازوی پژوهشی وابسته به وزارت انرژی آمریکا، میگوید که با تحریم نفت خام ایران کسری بین عرضه و تقاضای نفت در بازارهای جهانی بیشتر شده است.
پیشتر نیز وزات انرژی آمریکا در براورد ماه فوریه در مورد میزان تولید و مصرف گفته بود که عدم صادرات، و یا خارج کردن نفت ایران از بازارهای جهانی کسری بین عرضه و تقاضا را شش برابر خواهد کرد.
اداره اطلاعات انرژی آمریکا گفت بدون احتساب نفت ایران، در دو ماه گذشته مصرف نفت روزانه جهان ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه بیشتر از عرضه نفت میشد.
اﯾﻦ ارزﯾﺎﺑﯽ ﻧﺸﺎن ﻣﯽ دھﺪ ﻧﻔﺖ ﺧﺎم اﯾﺮان ﮐﻪ ﺗﻮﻟﯿﺪ نفتش ﻓﺮاﺗﺮ از ﺗﻘﺎﺿﺎی آن اﺳﺖ، ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﺪ روزاﻧﻪ ﯾﮏ ﻣﯿﻠﯿﻮن و نیم ﺑﺸﮑﻪ از ﺷﮑﺎف ﻣﯿﺎن ﻋﺮﺿﻪ و ﺗﻘﺎﺿﺎی جهانی ﻧﻔﺖ ﺑﮑﺎھﺪ.
ارزﯾﺎﺑﯽ از ﺑﺎزار ﻋﺮﺿﻪ و ﺗﻘﺎﺿﺎی جهانی ﻧﻔﺖ ﺑﻪ ﺟﺰ احتساب اﯾﺮان در ﺣﺎﻟﯽ ﻣﻨﺘﺸﺮ ﺷﺪه اﺳﺖ ﮐﻪ اتحادیه اروپا آﻣﺮﯾﮑﺎ و بریتانیا و سابر کشورهای غربی در ﺣﺎل ﺑﺤﺚ و ﺗﺒﺎدل ﻧﻈﺮ درﺑﺎره ﺣﻤﻠﻪ ﻧﻈﺎﻣﯽ ﺑﻪ ﺳﻮرﯾﻪ هستند. همزمان ایران در حال مقابله با تحریم های غرب است و هشدار داده که حمله نظامی به سوریه منطقه خاورمیانه را به جنگ خواهد کشاند.
وزارت انرژی آمریکا میگوید تولید نفت جهان در ماه ژوئیه و اوت گذشته، بدون احتساب ایران، روزانه بالغ بر ۸۵ میلیون بشکه بود، در حالیکه مصرف روزانه نفت در جهان ۸۷ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه است. این وزارتخانه همچنین تولید نقت ایران را روزانه ۳ میلیون ۴۰۰ هزار بشکه برآورد کرده که نزدیک به دو میلیون آن در داخل ایران مصرف میشود.
نتایج بدست آمده از نظر سنجی از اقتصاددانان که از سوی بلومبرگ بعمل آمده نشان میدهد که ایران در ماه اوت روزانه ۲ میلیون و ۵۷۰ هزار بشکه نفت تولید کرده که روزانه ۱۰ هزار بشکه بیشتر ماه پیش خود، ولی ۱۸۰ هزار بشکه کمتر از ماه مشابه در سال گذشته است.
ایران که در ماه ژوئن سال گذشته دومین کشور بزرگ تولید کننده نفت اوپک بود، در حال حاضر در رده ششم قرار دارد.
گزارش آژانس بین المللی انرژی نشان میدهد نفت خاور میانه در سه ماهه اول سال جاری ۳۵ درصد نفت مورد نیاز جهان را تأمین کرده است.
ما نفهمیدیم نفت ایران بلاخره مهم هست یا مهم نیست !!!
دولت ایران استفاده از سیستم عامل ویندوز را ممنوع اعلام کرد! | توانا تک
نقل قول:تواناتک: بر اساس قانون جدیدی که چندی پیش به تصویب دولت ایران رسید، تمام دستگاههای دولتی باید ظرف مدت شش ماه از نرمافزارها و سیستم عاملهای تولید مایکروسافت به لینوکس مهاجرت کنند.
«مرتضی شهامی» دبیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان با اعلام این خبر افزود: «طرح مهاجرت، حرکت از نرم افزارهای وابسته به شرکت مایکروسافت به سوی نرم افزارهای باز محسوب می شود.»
وی با تاکید بر لزوم تغییر رویه کاربران از ویندوز به لینوکس، افزود:« هم اکنون تمامی ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات در سطح کشور در همه سیستم های خود از لینوکس استفاده می کنند و دیگر ویندوز در این مجموعهها مورد استفاده قرار نمیگیرد.»
پیش از این، مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته دانشگاه صنعتی شریف با اجرای طرح بومی سازی سیستم عامل پایه و نرم افزارهای متن باز (Open Source) در ایران، سیستم عامل لینوکس فارسی را طراحی و تولید کرده بود. همچنین نسخه فارسی این سیستم عامل در بخش خصوصی با نام تجاری «زمین» به بازار عرضه شده بود.
البته این اولین بار نیست که طرحهایی از این دست در دولت ایران تصویب و اجرا میشوند و متاسفانه با صرف بوجههای کلان تقریبا همه این طرح ها با شکست رو به رو شده اند. آخرین مورد طرح «VPN بومی» بود که به گفته مدیر عامل شرکت زیرساخت تا امروز فقط ۲۶ درخواست برای«VPN» قانونی ارائه شده است و این پروژه با صرف چند میلیارد سرمایه شکست خورده است.
«پایگاه خبری شبکه خبر» از جمله برتری های لینوکس نسبت به تولیدات مایکروسافت امنیت، کاربری آسان، آزادی عمل و هزینه کم، برشمرد در حالی که به هزینههای بسیار زیاد مالی این نوع مهاجرت در چنین سطح وسیعی هیچ اشارهای نکرده است.
با تصویب این قانون، تمامی دستگاهها و نهادهای کشور موظف برای استفاده از لینوکس فارسی خواهند شد.
نوش دارو پس از مرگ سهراب !
روسای جمهور ایران و آمریکا تلفنی گفتگو کردند/ ماموریت وزرای خارجه برای ایجاد زمینه همکاری
باراك اوباما رئیس جمهوری ایالات متحده امریكا، در تماس تلفنی با حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران، با وی گفت وگو كرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، در حالیكه رئیس جمهوری اسلامی ایران در حال حركت از محل اقامت خود به سمت فرودگاه برای خروج از نیویورك بود، این تماس برقرار شد و طرفین پیرامون مسایل مختلف با یكدیگر گفت وگو كردند.
در این گفت وگوی تلفنی، دو طرف بر اراده سیاسی برای حل سریع مساله هسته ای تاكید كرده و زمینه را برای حل موضوعات دیگر و همكاری در مسائل منطقه ای مورد توجه قرار دادند.
در این گفت وگوی تلفنی روسای جمهوری ایران و آمریكا، همچنین وزرای امور خارجه خود را مامور كردند تا زمینه همكاری های لازم را هر چه زودتر فراهم آورند.
[URL="http://www.mehrnews.com/detail/News/2144072"]خبرگزاری مهر :: Mehr News Agency - روسای جمهور ایران و آمریکا تلفنی گفتگو کردند/ ماموریت وزرای خارجه برای ایجاد زمینه همکاری
[/URL]
(آیا رهبر جمهوری اسلامی مجبور به نوشیدن جام زهر می شود؟ یعنی امکانش هست شعار مرگ بر آمریکا حذف بشه؟)
Bibak نوشته: به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، در حالیكه رئیس جمهوری اسلامی ایران در حال حركت از محل اقامت خود به سمت فرودگاه برای خروج از نیویورك بود، این تماس برقرار شد و طرفین پیرامون مسایل مختلف با یكدیگر گفت وگو كردند.
این قسمتش به نظر من خالی بندی و شبیه فیلم های هندی هست... داستان هماهنگ شده و از قبل پیش بینی شده بوده !!
[URL="http://ir.voanews.com/content/iran-ministry-of-culture-and-islamic-guidance-women-pictures-banned-/1763510.html"]وزارت ارشاد چاپ تصویرزن در تبلیغات را ممنوع کرد
[/URL]
نقل قول: پس از ممنوعیت تصویر«اساطیر بیگانه»، وزارت ارشاد در نامه هایی به اتحادیه چاپخانه داران تهران آنچه را« استفاده ابزاری از تصویر زن» خوانده، ممنوع اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، روز جمعه ۱۲ مهر ماه، احمد علمشاهی، مدیرکل دفتر امورچاپ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با ارسال دو نامه به رئیس اتحادیه چاپ خانه های تهران، استفاده از تصویر زن را درچاپ تبلیغات برای محصولات ممنوع اعلام کرد.
دریکی از این دونامه، احمد علمشاهی از علی نیکوسخن، رئیس هیئت مدیره اتحادیه چاپخانه داران تهران، خواسته است «در راستای نظارت بر عملکرد چاپخانه ها» از چاپ آنچه «استفاده از طرح های غیرمتعارف به خصوص با استفاده ابزاری از تصاویر زنان درتبلیغ کالا یاخدمات» توصیف کرده، جلوگیری کند. علمشاهی درنامه ای دیگر از رئیس اتحادیه چاپ خانه داران خواسته است از چاپ بسته های چاپی رستوران های زنجیره ای بوف خودداری شود.
دو روز پیش از آن، روز چهارشنبه، نیز احمد علمشاهی با ارسال نامه ای به علی نیکو سخن استفاده از تصاویر اساطیری بیگانه را در محصولات چاپی ممنوع اعلام کرده بود.
او در این نامه چاپ هرگونه:« تصاویر شخصیت های کارتونی و اساطیری بیگانه،۲- طرحها، علائم، نشانهها و تصاویر مروج فرهنگ بیگانه شامل ترویج پرورش حیوانات، مروج بدحجابی و برهنگی، تبلیغ هرگونه مرام و مسلک، فرقهها، گروهها و جریانهای فکری منحرف و معاند و ۳ ـ کلمات و نوشتار مغایر با فرهنگ عمومی جامعه اسلامی» را ممنوع اعلام کرده و این اقدام را در جهت «جلوگیری از اشاعه فرهنگ بیگانه» توصیف کرده بود.
علی نیکو سخن این ممنوعیت ها رابه صورت دو بخشنامه به چاپ خانه ها ابلاغ کرده و از آنان خواسته در قبول سفارش ها، نکات ذکر شده را رعایت کنند و تخلف از آن ها را دارای عواقب حقوقی اعلام کرده بود.
عبارت هایی چون: استفاده ابزاری از زنان، تهاجم و اشاعه فرهنگ بیگانه ، تبلیغ فرقه ها و جریانهای موسوم به انحرافی و معاند، بخش هایی از زبان و ادبیات فرهنگی- ایدئولوژیکی مرسوم جمهوری اسلامی به شمار می رود. با این حال ممنوعیت «کلمات و نوشتار مغایر با فرهنگ عمومی جامعه اسلامی» امری بکلی نامعلوم و مبهم است که با تعبیرهای گوناگونی که از آن می توان کرد، می تواند چاپخانه ها را با مشکلات گوناگون روبرو کند.