Babak نوشته: حتما خودم ناقص نوشتم. پست من اينطور بوده:
در بين مسلمانان تا آنجايی كه من اطلاع دارم مصباح يزدی و علامه طباطبايی چيزهایی در رد فرگشت نوشتهاند كه البته پاسخی به كتاب يدالله سحابی بوده است. اما در حال حاضر كسی كه شديدا مخالف فرگشت در دنيای اسلام هست، فردی با نام هارون يحيی است:
تناقضات تئوری داروین
این بابا آدم ِ بسیار جالبیست، یک کتاب سه جلدی ِ دانشنامهوار دارد بنام «اطلس ِ آفرینش» که جلد ِ اول آن هفتصد و خردهای صفحه کتاب با کاغذ ِ گلاسه و تمام رنگیست که وقتی درآمد، پایگاه ِ اسلامی ِ مارسی ترجمهی ِ فرانسهی ِ آن را به «رایگان» در اختیار ِ دانشجویان ِ مسلمان تبار آنجا قرار میداد، یعنی اگر شما مسلمان بودید و در یکی از رشتههای بیولوژی/بیوشیمی یا زیرمجموعههای ِ آن(بیوتکنولوژی، میکروبیولوژی، ژنتیک و غیره)تحصیل میکردید کتاب را با یک درخواست ِ حضوری همینطور مجانی دریافت میکردید، نیمی از اساتید ِ ما هم در آنجا یک نسخهی ِ رایگان از کتاب را دریافت کرده بودند، پول ِ نفت ِ شیوخ عرب را خدا نگه دارد..
کلا کتاب ِ بامزهایست، برنهادهی ِ بنیادین ِ انتقاد ِ او هم اینست که اگر موجودات ِ زنده «تکامل» پیدا میکنند و فقط هماهنگترینها باقی میمانند چرا هنوز گوناگونی وجود دارد و اینکه حیات ِ ابتدایی وجود ندارد و این حرفها..