10-24-2013, 03:01 PM
Anarchy نوشته: حالا یه سوال دیگه : بفرمایید به طور کلی ترتیب نزول آیات تحدی به چه شکل هست ؟نیازی به سوال نبود با یه سرچ ساده می تونستید به جواب برسید:
7. موضوع تحدّی به ترتیب نزول، عبارت است از مثل القرآن، سورة مثله، عشرسور مثله مفتریات، حدیث مثله، سورة من مثله.
[URL="http://www.andisheqom.com/Files/quranshenasi.php?idVeiw=3961&level=4&subid=3961"]منبع
[/URL]
نقل قول:نمیدونم به این نوشته شما بخندم یا گریه کنم !!! پس مهم "امکان" هست و رجز خونی درون نوشته ... فردوسی و حافظ و بقیه مگر عقده داشتن که بیان چنین رجزخوانی ای کنن ؟ اونها انقدر عقل داشتن که بدونن چنین ادعایی از بیخ غیر منطقی و احمقانه هست و مثل چیزی رو اصلا نمیشه آورد...نه عزیزجان بحث عقده نیست؛ وقتی کسی مدعی پیامبری است و مدعی است گفتار او معجزه است و این ادعا با انکار مخالفان روبرو می شود ساده ترین و پیش پا افتاده ترین راه برای ساکت کردن آنها این است به ایشان بگویی:
گر تو بهتر می زنی بستان بزن.
فردوسی و حافظ و دیگران اینقدر عقل داشتند که عیار سخن خویش را سنجیده، آن را معجزه ندانسته و ادعای پیامبری نکنند.
نقل قول:خب الان من میگم چنین چیزی نیست و پست های من خیلی خاص هست و اگر تمام جن و انس هم جمع بشن نمیتونن مثل یکی از پست های من رو بیارن... جواب شما چی هست ؟ چطور ثابت میکنید پست هایی که میگید مثل پست های من هست حتما ؟گفتم که بروید مقداری منطق بخوانید در منطق از چند نوع تقابل بحث می شود یکی از متقابلان تقابل مثلان است؛ به طور مثال کلمات مزدک و هوشنگ مثلان هستند؛ از این جهت که هر دو اسم برای انسان اند.