02-23-2011, 10:44 PM
احتمالا ایرانیا یه مشکل ژنتیکی دارن و یه قوم رو به زوال هستن.
shirin نوشته: احتمالا ایرانیا یه مشکل ژنتیکی دارن و یه قوم رو به زوال هستن.
Ouroboros نوشته: به باور من حتی اگر او ادعاهای ِ خود را اثبات هم بکند، باز اتخاذ ِ چنین شیوهای(جدا کردن ِ خود از ملت و فحش دادن به آن)به سود ِ هیچکس و هیچ چیز نیست. اگر قصد تغییر ِ این همه فضاحت و نکبت را داریم باید به جای پرخاش آنهم با این حجم ِ تأسفبرانگیز از کلیگویی(90% و «همه مردم» و «ایرانی ها» و غیره که دوست عزیزمان سونیاکس زیاد بکار میبرد)تلاش بکنیم دلایل، ابعاد حقیقی و روشهای بُرونرفت از این منجلاب را پیدا و مطرح بکنیم.
sonixax نوشته: یعنی بیام بشینم 70 میلیون آدم رو دونه دونه بررسی کنم ؟
sonixax نوشته: بزرگترین اثباتش حاکمیت جمهوری اسلامی در ایرانه !
kourosh_bikhoda نوشته: معنی اثبات اینه؟ من نمیدونم چکار باید بکنید. خودت باید بشینی یک راه ابتکاری پیدا کنی که قابل دفاع باشه. وگرنه من هم میتونم بگم چون الان نازیسم در آلمان نیست پس مردم آلمان بیشعور هستند.
kourosh_bikhoda نوشته: اونوقت اگر همین امشب ج.ا از بین بره به دست مردم، این حکم شما یکباره عوض میشه؟ چی میشه جریان؟
sonixax نوشته: شما داری میگی یک سری چیز ها که به صورت تجربی به دست اومده و به صورت مستند وجود نداره رو بشین اثبات کن !!!
sonixax نوشته: بستگی داره بعدش چی جاش رو میگیره - من حرکت از یک حکومت تقریبن مدرن رو به سمت یک حکومت کاملن متحجر رو اون هم با آرای بالای 90% رو چیزی جز حماقت نمیدونم - اگر شما میدونید توضیح بدید .
kourosh_bikhoda نوشته: یعنی چی به صورت تجربی بدست اومده؟ مگه تجربی راه اثبات نداره؟ کلن میتونی اثباتش کنی یا نه؟
kourosh_bikhoda نوشته: فرض کن یک حکومت مشابه امریکا بیاد سر کار. میخوام بدونم این حکمی که در مورد مردم ایران صادر کردی آیا به چشم بهم زدنی عوض میشه یا نه؟ اگه بله بر چه اساسی؟ چطور میتونی الان ازش دفاع کنی؟
sonixax نوشته: حالا آیا چنین امکانی وجود دارد ؟
kourosh_bikhoda نوشته: محال نیست. اگرم باشه فرضش معقوله.
sonixax نوشته: ملتی که به قول شما مدام مظلوم واقع میشود ، یک مشکل دارد که مدام مظلوم واقع میشود و توسری میخورد ..
sonixax نوشته: مسائل استقرایی رو با توجه به همون استقرا هم میشه اثبات کرد .
نقل قول:یعنی بیام بشینم 70 میلیون آدم رو دونه دونه بررسی کنم ؟
Ouroboros نوشته: وانگهی هیچکدام از این حرفهایی که میزنید قابل اثبات نیستند و خودتان هم میدانید.
Ouroboros نوشته: نه، احکام ِ کیلویی "90%" و "اکثریت" و "غالب" که نه معنی میدهند و نه قابل اثبات هستند ارائه نکنید.
نقل قول:- پناهنده سیاسی (بر اساس ماده 16 آ قانون اساس آلمان): 6879 نفرهمان طور که میبینید بیش از 90% افرادی که متقاضی پناهندگی بوده اند اقامت به واسطه ی پناهندگی سیاسی دریافت کرده اند که 6879 نفر آن با ماده 16 آ قبولی گرفته اند (یعنی طبق قوانین آلمان) و 5119 نفر بر اساس کنوانسیون ژنو و بند یک ماده 60 قانون اقامت آلمان که این هم پناهندگی سیاسی هستش و فقط 871 نفر اقامت بر اساس پناهندگی اجتماعی و یا انساندوستانه اقامت گرفتند . اون 39 نفر آخر هم که سیاسی محسوب نمیشوند و پناهندگی اجتماعی هم نگرفته اند و فقط اقامت اجتماعی دریافت کرده اند .
- پناهنده تحت پوشش کنوانسیون ژنو (بر اساس بند یک ماده 60 قانون اقامت آلمان): 5119 نفر
- پناهنده بر اساس ممنوعیت اخراج (مطابق بند 3 ماده 25 قانون اقامت): 871 نفر
- جوانان 18 سال به بالا دارنده اقامت مشروط (بر اساس ماده 104 آ قانون اقامت): 39 نفر