08-08-2013, 11:10 AM
undead_knight نوشته: پیشرفت علم از دید ممتیکی قابل بررسی هست ولی من نمیگم فرگشت در جهت بی منطق بودن گام برمیداره ولی میگم بعضی رفتارهای غیرمنطقی سودهای فرگشتیک داشتند و دارند.موافقم.به نظرم از اونجایی که برخوردهای متفاوتی با هوش درزمینه های مختلف میشه ممکنه ببینیم که در زمینه هایی نظیر فناوری و نرم افزارها و ابزارالات جنگی و سیاست مداری و مدیریتی فرگشت درجهت بقا و تشدید این هوش ها پیش میره ولی در زمینه های دیگه هوش فلسفی! یا اجتماعی سرعت کمتری داره.
undead_knight نوشته: شمار بالای پیروان ادیان!+شمار بالای باورمندان به طالع بینی و مسائل ماورایی غیر دینی+شمار بالای باورمندان به تئوری های توطئه عجیب و غریب ماورایی+فضاییببینید درسته که شمار این افراد از دسته به اصطلاح منطقی بیشتره.همانطور که درگذشته هم بوده اما تعجب من از نتیجه گیری شما بود
گاهی وب سایت های این دیوانه ها(گروه اخر) رو میخونم و میبینم چقدر طرفدار دارند از بشریت ناامید میشم:))
"اگر انسان ها واقعا خردگرا بودند نبایدتاکنون بخش اعظمی از این خرافات دور ریخته میشد!!"
خرافات درحال دور ریخته شدن هستند اما بر حسب چه معیاری برای سرعت تغییر ان شیبی تعیین میکنید که نشان میدهد بخش اعظم ان هنوز باقیست؟! همانطور که گفتم این نیاز به یک مقایسه جامع درباره خرافات نسل های پیشین و امروز دارد واین بررسی که ایا این تغییرات از سرعت منطقی برخوردار هستند یانه.
درنظر بگیرید بسیاری از خرافاتی که اکنون میبینیم به دلیل گسترش علم و نواوری های جدید است.همین کوانتوم چه فیلم های تخیلی که برای ان نساخته اند و تاکجاها که به ان شاخه و برگ نداده اند.اگر هم درگذشته کمتربوده برای اینکه علم ان زمان امکان چنین خیالبافی هایی رانداده است.
نمونه خیالبافی های ان زمان بیشتر مربوط به فال گیری و قصه خدایان میشود.
حتی اگر بخواهیم روی خرافات هم نظر دهیم خرافات امروزی جالب تر پیچیده تر و شاید بتوان گفت منطقی تر هستند:)