نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

راه‌های علمی و منطقی برای مقابله با ویروس کرونا!
#31

Anarchy نوشته: جهت تست اثر بخشی این روش، سریعا به نزدیک بیمارستان مخصوص بیماران کرونا مراجعه و در معرض ترشحات تنفسی اونها قرار بگیر E415

من انسان قانونمند و منضبطی هستم و الان ده روزِ در قرنطینه خانگی بسر میبرم و تا نوزدهم آوریل ادامه خواهد داشت، گاهی برای خرید به فروشگاه میروم و میبینم قبل از ظهر تمام فروشگاه جارو شده!
به هر حال اگر یک درصد هم ویروسی شده باشم کوچکترین نقشی در انتقال ویروس ندارم، بنابرین مدیون کسی نخواهم بود. :e057:

این نیست که بگویم تمام پزشکان و محققان آزمایشگاهی کار خود را تعطیل کنند و به بیماران، نوشیدن الکل تجویز کنند، خیر
اما حداقل برای خودم کارساز بوده.

چند سال پیش همراه با چند فرد مسلمان زالو درمانی کردم، با اینکه من آنزمان سیگاری بودم خون من بسیار شفاف و رقیق بود همانند یک نوازد! اما آن مسلمین خون غلیظ و سیاه و چرکینی داشتن، البته خودم میدانستم برای مصرف الکل است.

البته افراط در مصرف الکل عوارض مخربی داره ولی از نظر من مصرف شراب هر از چند گاهی سیستم داخلی بدن رو مقاوم میکنه.

تمام حرف من اینه که وسواس و ترس و هول و اضطراب نشانه ضعف و اثرات منفی و مخرب بیشتری به همراه داره.
پاسخ
#32

Anarchy نوشته: بعید میدونم از این خبرها باشه و واکسن به این سرعت تولید بشه. حداقل یک سال زمان نیاز داره اگر اصلا بشه واکسنی براش ساخت. هنوز برای کرونا ویروس عامل سارس در سال 2002-2003 واکسن و داروی اختصاصی تولید نشده. این یکی که چند برابر بدتر از اون هست.تولید انبوه واکسن و اینکه به مقدار کافی در اختیار کشور داغونی مثل ایران قرار بگیره با هزینه وحشتناکی که داره بیشتر شبیه شوخیه.
این درصد مرگ و میر هم قطعا جفنگه چون گذشت سه ماه از بروز یک بیماری جدید و هزار مخفی کاری کشورها در ارائه آمار به هیچ عنوان قابل قبول نیست برای اعلام درصد مرگ و میر. حالا عوارض بعدی اون و اثرات دراز مدت و منجر به مرگ تدریجی هم که نامشخصه.

مقایسه سارس با کوید نوزده صحیح نیست....با توجه به گستردگی بیماری و ایجاد خلل در زندگی عمومی و اسیب های اقتصادی گسترده ...نوعی از اضطرار برای تولید واکسن یا درمان وجود دارد....علاوه بر ان این ویروس کشورهای بسیاری را درگیر کرده ناچارا سیستم بهداشت و درمان ان کشورها با این ویروس درگیر هستند که خود یک تلاشی جهانی را برای درمان سبب می شود.علاوه بر ان درگیری مستقیم با این بیماری به تسریع در شناسایی این ویروس ودرمان بیماری منجر می شود..و در نهایت پول هنگفتی که موسسات تولید دارو به جیب می توانند بزنند جو رقابتی را شدید خواهد کرد....به نمونه رقابت چین و امریکا در زمینه تولید واکسن دقت کنید.

to understand the actual world as it is

not as we should wish it to be

is the beginning of wisdom
پاسخ
#33

Ouroboros نوشته: چه کسی ادعا کرد قرار است به انقراض انسان بیانجامد!؟ اولا که شاخص مرگ قطعا از دو تا چهار درصد افراد بیمار کمتر است و دو تا چهار درصد(در ایتالیا شش درصد!)افرادی که تستشان مثبت درآمده است و احتمالا اکثریت بیماران عوارض چندانی ندارند که تست بشوند. در کره جنوبی که همه را بصورت رندوم تست می‌کنند درصد مرگ کمتر از یک درصد است. اما همان یک درصد هم برای بیماری که تا این حد واگیر دار است بالاست. بعد هم شما به نظر می‌رسد دارید کمی به خودتان امیدواری می‌دهید، چون این ویروس هنوز شناخته شده نیست و عوارض بلندمدت آن پیدا نیست. چند لینک زیر را یک نگاهی بکنید:

Neuroinvasive potential of nCoV
The neuroinvasive potential of SARS-CoV2 may be at least partially responsible for the respiratory failure of COVID-19 patients. - PubMed - NCBI

Survives up to 9 days on different materials
Persistence of coronaviruses on inanimate surfaces and their inactivation with biocidal agents - Journal of Hospital Infection

Survivors will be immunocompromised
Reduction and Functional Exhaustion of T Cells in Patients with Coronavirus Disease 2019 (COVID-19) | medRxiv

Patient reinfects himself after "recovery"
Recovered coronavirus patient tests positive again 10 days into self-isolation | Daily Mail Online

14% of "recovered" in Guangdong test positive again
Attention Required!

15 million to die, $2.4 trillion recession
Attention Required!

China regularly changes reporting to hide numbers
Attention Required!

Infected come out negative 50 to 70% of the time
Attention Required!
China tells local authorities to stop reporting cases
Attention Required!

ایا برای سایر بیماری ها نمی توان چنین لیستی از عوارض تا نحوه انتقال تا نبود درمان های موثر رو یافت؟مشکل کووید نوزده فقط سرعت وحشتناک ان در شیوع است.که زندگی عمومی مردم و اقتصادکشورها و سیستم بهداشتی را به اخلال می کشاند....این ویروس سریعتر از هر ویروس دیگری شناسایی و درمان خواهد شد..به دلیل شرایط اضطراری که ایجاد می کند

to understand the actual world as it is

not as we should wish it to be

is the beginning of wisdom
پاسخ
#34

@Anarchy آیا از صحت این لیست اطلاع دارید؟ : https://i.imgur.com/1OhozlE.jpg
به نظر می‌رسد این بیچاره‌ها درحال پرتاب کردن همه چیز از جمله سینک ظرف‌شویی به سمت بیماری هستند تا شاید فرجی بشود. گویا دلیل اینکه وزارت بهداشت فرانسه و حالا یک سخنگوی سازمان بهداشت جهانی در ژنو مصرف ایبوپروفن را توصیه نمی‌کنند تاثیر این داروها بر افزایش ِ
آنزیم مبدل آنژیوتانسین ۲ باشد! اگر این واقعیت داشته باشد پس راهی برای کنترل و درمان التهاب ریه نیست چون این کورتیکواستروئید‌هایی هم که من بهشان دل بسته بودم همه باعث افزایش آنزیم مبدل آنژیوتانسین ۲ می‌شوند!

اینهم تردید بالا را تائید می‌کند و نشان می‌دهد تاثیری در بهبود یا تشدید بیماری نداشته‌اند.
https://www.mja.com.au/system/files/2020...eprint.pdf

E40b

زنده باد زندگی!
پاسخ
#35

Transcendence نوشته: مشکل کووید نوزده فقط سرعت وحشتناک ان در شیوع است.که زندگی عمومی مردم و اقتصادکشورها و سیستم بهداشتی را به اخلال می کشاند....این ویروس سریعتر از هر ویروس دیگری شناسایی و درمان خواهد شد..به دلیل شرایط اضطراری که ایجاد می کند

بخش قرمز شده اشتباه است، مشکل کروناویروس این است که ما اطلاعات کافی درباره آن نداریم و اطلاعات متضاد زیادی هم منتشر می‌شود. هنوز با هیچ قطعیتی نمی‌توان از رفتار ویروس، علائم بیماری، شاخص و دوره‌ی واگیر، شاخص مرگ، مراحل پیشرفت بیماری، دلایل اصلی مرگ‌آوری، نحوه مداخلات درمانی، داروهای احتمالا موثر و داروهای بی‌اثر و داروهای خطرناک صحبت کرد و مشکل قطعا «فقط» سرعت وحشتناک شیوع نیست، مشکل پاندمیک شدن یک ویروس کاملا جدید است.

نگران‌کننده‌ترین امر درباره این ویروس هنوز هم به نظر من واکنش دولت‌ چین به آن است. این دولت منفور جان انسان‌ها برایش کوچکترین ارزشی ندارد و واکنش‌های آن به چنین رخدادهایی همیشه بیشترین فاصله ممکن و قابل تصور از آلارمیسم را دارد، حتی زمانی که سارس با شاخص مرگ بالاتر شایع شد، حتی زمانی که ده‌ها میلیون چینی بخاطر جنگ مائو با گنجشک‌ها کشته شدند... چین هیچوقت واکنش خارج از قاعده نشان نداده و نمی‌دهد، هیچوقت! متحمل شدن اینهمه زیان اقتصادی و لطمه به شهرت و تبدیل شدن به تیتر اول اخبار آخرالزمانی در جهان و ... نشان می‌دهد آنها ترسیده بودند، و چیزی که CCP را بترساند، باید من و شما را هم نگران بکند!


بخش آبی شده همان ایمان کور به سیستم تکنولوژیک و نظام مستقر در جهان است که مهربد از هر فرصتی برای عربده‌کشیدن بر سر آن استفاده می‌کند، ما هنوز یک درمان موثر برای فلو که صد سال آن را می‌شناسیم و هر سال صدها هزار نفر در جهان را می‌کشد و هزاران تحقیق علمی به روی آن شده نداریم. واکسنش هم هر سال ۶۰٪ یا کمتر اثر می‌کند! این انگیزه‌هایی که لیست کرده‌اید تنها در تسریع پروسه واکسن‌سازی موثر خواهند بود نه در اثربخشی حقیقی و ایمن‌بودن آن، همانطورکه دیدیم دیروز از آزمایش به روی انسان خبر منتشر شد و هرکس در اینباره آگاهی بسنده دارد را بابت این سه تا یکی کردن پله‌ها نگران کرد. پانیک و طمع به ندرت باعث پیشرفت می‌شود. البته جای امیدواری‌ست که دانشمندان و سیاست‌مداران و ابر-رایانه‌ها و شرکت‌های داروسازی و دولت‌ها همگی دست به دست هم داده‌اند و برای یافتن یک راهکار جستجو می‌کنند. اما خوشبینی شما، احتراما، کمی ساده‌لوحانه است.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3603987
به طور متوسط ده سال طول می‌کشد واکسنی ساخته بشود و شاخص شکست آنهم 94% است!

ساختن واکسن برای کرونوویروس‌ها هم به‌طور خاص دشوار است و پیشتر واکسنی برای سارس به تحریک نامتناسب سیستم ایمنی و افزایش احتمال پدید آمدن طوفان سیتوکین حتی بر اثر سرماخوردگی ساده انجامید: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3335060

به همین دلیل است که کسی ساختن واکسن برای سارس را پی‌نگرفت. من شخصا بعید است حتی اگر بدترین پیش‌بینی‌ها درباره این ویروس هم درست از آب دربیایند(مثل عدم ایمن‌سازی بدن در برابر آن، طبیعت مزمن همچون hpv و ...)باز زودتر از ۲۰۳۰ حاضر به واکسنیه شدن در برابر آن بشوم!

من قصدم نگران کردن و ترساندن بیشتر کسی نیست و نگرانی بی‌مورد هم خودش خطرناک و مخرب است اما تظاهر به بی‌خیالی و امیدهای واهی نیز چیزی بجز مکانیزم دفاعی ذهن آدمی در برابر هراس نیست: fight, flight, freeze. یکی پیکی می‌زند به ناسلامتی کرونا، یکی دل به تکنولوژی می‌بندد، یکی هم مثل من دل به مدلهای علمی می‌بندد.

پ.ن: دوستان لطفا اجازه بدهید این آخرین پُست این تاپیک باشد که در آن درباره راه‌های علمی مقابله با ویروس کرونای جدید صحبت نمی‌کنیم و بحث درباره‌ی مسائل جانبی را به یک جستار دیگر انتقال بدهید.

زنده باد زندگی!
پاسخ
#36

Scary نوشته: من انسان قانونمند و منضبطی هستم و الان ده روزِ در قرنطینه خانگی بسر میبرم و تا نوزدهم آوریل ادامه خواهد داشت، گاهی برای خرید به فروشگاه میروم و میبینم قبل از ظهر تمام فروشگاه جارو شده!
به هر حال اگر یک درصد هم ویروسی شده باشم کوچکترین نقشی در انتقال ویروس ندارم، بنابرین مدیون کسی نخواهم بود. :e057:

این نیست که بگویم تمام پزشکان و محققان آزمایشگاهی کار خود را تعطیل کنند و به بیماران، نوشیدن الکل تجویز کنند، خیر
اما حداقل برای خودم کارساز بوده.

چند سال پیش همراه با چند فرد مسلمان زالو درمانی کردم، با اینکه من آنزمان سیگاری بودم خون من بسیار شفاف و رقیق بود همانند یک نوازد! اما آن مسلمین خون غلیظ و سیاه و چرکینی داشتن، البته خودم میدانستم برای مصرف الکل است.

البته افراط در مصرف الکل عوارض مخربی داره ولی از نظر من مصرف شراب هر از چند گاهی سیستم داخلی بدن رو مقاوم میکنه.

تمام حرف من اینه که وسواس و ترس و هول و اضطراب نشانه ضعف و اثرات منفی و مخرب بیشتری به همراه داره.

خوردن الکل هیچ تاثیری برای مقابله با کرونا که ندارد هیچ، باعث تضعیف سیستم ایمنی هم میشه. افرادی زیادی هم این چند روز به هوای خوردن الکل و کشتن ویروس کرونا، دچار مسمومیت با الکل صنعتی و کوری و مرگ شدند. چیزی حدود 100 نفر. اون زالو انداختن و تفاوت رنگ خون شما با چند نفر دیگه هم ربطی به الکل نداره.

حالا خود دانید دیگه...
پاسخ
#37

Transcendence نوشته: مقایسه سارس با کوید نوزده صحیح نیست....با توجه به گستردگی بیماری و ایجاد خلل در زندگی عمومی و اسیب های اقتصادی گسترده ...نوعی از اضطرار برای تولید واکسن یا درمان وجود دارد....علاوه بر ان این ویروس کشورهای بسیاری را درگیر کرده ناچارا سیستم بهداشت و درمان ان کشورها با این ویروس درگیر هستند که خود یک تلاشی جهانی را برای درمان سبب می شود.علاوه بر ان درگیری مستقیم با این بیماری به تسریع در شناسایی این ویروس ودرمان بیماری منجر می شود..و در نهایت پول هنگفتی که موسسات تولید دارو به جیب می توانند بزنند جو رقابتی را شدید خواهد کرد....به نمونه رقابت چین و امریکا در زمینه تولید واکسن دقت کنید.

خب اینها چه ربطی به حرف من داشت. من میگم تولید واکسن و اطمینان از اثربخشی و بی خطر بودنش و بعد تولید انبوهش یک سالی زمان میبره. حالا در این یک سال چند نفر مبتلا میشن و چه تبعات اقتصادی و سیاسی و... خواهد داشت معلوم نیست. سارس هم هنوز هم امکان بیماری زایی داره اما واکسن و دارو نداره در حالی که 8000 نفر رو مبتلا کرد و به اندازه کافی هم در دسترس بود برای تحقیقات. حتی کرونای خفاش هم حدود 4 سال پیش مورد مطالعه قرار گرفته بود در آمریکا و خطر ابتلای انسان به اون تا حدی پیش بینی شده بود.
در مورد اینکه دارو و واکسن مورد نیاز به ایران به مقدار کافی برسه هم وقتی ببینیم یک واکسن گارداسیل در ایران چه قیمتی داره خب نباید خیلی خوش بین بود.

نکته بعدی اون داستان مرگ 2 درصدی مبتلایان هم داره دروغ بودنش معلوم میشه با مرگ و میر 8 درصدی و بسیار رو به رشدش در ایتالیا. در مورد ووهان هم که صفحه قبل یه مطالعه رو گذاشتم.
بحث ترسیدن نیست اما ترسیدن بهتر از دست کم گرفتنه.
پاسخ
#38

Ouroboros نوشته: @Anarchy آیا از صحت این لیست اطلاع دارید؟ : https://i.imgur.com/1OhozlE.jpg

بله پروتوکل درمانی ایران همین بود تا دو روز پیش که اوسلتامیویر از اون حذف شد و فقط در صورت شک به آنفولانزا داده میشه. ولی همه داروها رو بعید میدونم به مقدار کافی داشته باشن. اون داروی لوپیناویر/ریتوناویر یا Kaletra هم در اصل برای درمان HIV مورد استفاده بوده و استفاده بی رویه از اون موجب ایجاد سوش مقاوم ویروس HIV و بحران این بیماری در آینده میشه. یعنی تبعات کرونا محدود به خودش نیست.

پروتوکل درمان کرونا در چند کشور دیگه هم در این عکس نوشته شده

[ATTACH=CONFIG]5218[/ATTACH]


Ouroboros نوشته: به نظر می‌رسد این بیچاره‌ها درحال پرتاب کردن همه چیز از جمله سینک ظرف‌شویی به سمت بیماری هستند تا شاید فرجی بشود. گویا دلیل اینکه وزارت بهداشت فرانسه و حالا یک سخنگوی سازمان بهداشت جهانی در ژنو مصرف ایبوپروفن را توصیه نمی‌کنند تاثیر این داروها بر افزایش ِ
آنزیم مبدل آنژیوتانسین ۲ باشد! اگر این واقعیت داشته باشد پس راهی برای کنترل و درمان التهاب ریه نیست چون این کورتیکواستروئید‌هایی هم که من بهشان دل بسته بودم همه باعث افزایش آنزیم مبدل آنژیوتانسین ۲ می‌شوند!

اینهم تردید بالا را تائید می‌کند و نشان می‌دهد تاثیری در بهبود یا تشدید بیماری نداشته‌اند.
https://www.mja.com.au/system/files/2020...eprint.pdf

E40b

کجا نوشته NSAID یا CORTICOSTEROID باعث افزایش ACE2 میشه؟؟ به نظر میرسه NSAID باعث تضعیف ایمنی مورد نیاز برای مقابله با نومونی در آلوئول ها میشه و در مورد CORTICOSTEROID ها هم در مقاله اشاره در مراحل اولیه نمیتونه مانع بروز سندرم دیسارس تنفسی بشه. اتفاقا من هم گفتم در همون پست اولم. موارد استفاده این دارو تقریبا در فاز تاخیری بیماری هست اون هم با اثر بخشی اثبات نشده.


فایل‌های پیوست
.jpg YmJKTrO.jpg اندازه 113.28 KB  تعداد دانلود: 7
پاسخ
#39

Anarchy نوشته: Kaletra هم در اصل برای درمان HIV مورد استفاده بوده و استفاده بی رویه از اون موجب ایجاد سوش مقاوم ویروس HIV و بحران این بیماری در آینده میشه. یعنی تبعات کرونا محدود به خودش نیست.
کلروکین هم در ایران گویا تا بحال برای بیماران لوپوس و این قبیل بیماری‌های خودایمنی شدید استفاده می‌شده و حالا با هجوم کرونا‌زدگان و دلالان دارو و ... نایاب شدنش این‌ها معطل مانده‌اند. E40a

Anarchy نوشته: کجا نوشته NSAID یا CORTICOSTEROID باعث افزایش ACE2 میشه؟؟

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25896805

نقل قول:
Ibuprofen could ameliorate the cardiac fibrosis in diabetic rats by reduction of the ACE/AngII/AT1-R axis and enhancement of the ACE2/Ang(1-7)/Mas-R axis, leading to a decrease in TGF-β1 and mTOR



Anarchy نوشته: در مورد CORTICOSTEROID ها هم در مقاله اشاره در مراحل اولیه نمیتونه مانع بروز سندرم دیسارس تنفسی بشه. اتفاقا من هم گفتم در همون پست اولم. موارد استفاده این دارو تقریبا در فاز تاخیری بیماری هست اون هم با اثر بخشی اثبات نشده.

بله منهم آنها را برای همان مراحل پیشرفته می‌خواستم چنانکه در پروتوکل‌ها گفتم.

زنده باد زندگی!
پاسخ
#40

اشخاص جوان و سالم در میان بیماران بدحال در بلژیک!

https://www.brusselstimes.com/belgium/100824/belgian-doctor-says-young-coronavirus-patients-are-also-getting-severely-ill

نقل قول:
An emergency doctor treating patients of the coronavirus pandemic said several young people who had been hospitalised were getting “severely ill” despite having no underlying conditions.....
Demeyer said that the hospital was increasingly admitting patients between the ages of 30 and 50, which he said got “very ill” despite having “blank medical records.”
“They are people who do not smoke, who have no other conditions such as diabetes or heart failure,” Demeyer said, adding that doctors could “of course” still heal those patients but describing the situation as potentially life-threatening.




زنده باد زندگی!
پاسخ


موضوعات مشابه ...
موضوع / نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان