04-10-2020, 04:38 AM
(04-09-2020, 09:13 AM)Angela نوشته: دوستان به نظرتون تا کی ایران درگیر کروناست؟ بالاخره تابستون و گرما تاثیر داره رو این ویروس یا نه؟🤦♀️
هیچکس نمیتواند با قطعیت بگوید.

اما کاهش بیماری در ایام گرما چندان هم راهحل ایدهآلی نیست و میتواند شاید همچون آنفولانزا بشود و هر سال چند ماهی جهان را درگیر کرده تا بالا رفتن میزان مقاومت گله به آن ادامه پیدا بکند. شاید هم فروکش بکند و همچون سارس برود پی کارش، ولی این خیلی بعید است. آنچه هست ایران اکنون بدلیل عدم تعطیلی تبدیل به آزمایشگاه بزرگ خوبی برای شناسایی توان گسترش و ضریب نفوذ این ویروس در شرایط به حال خود رها شده خواهد شد. ببینیم در یک هفته چه میشود. هرچند نظام نجس حقایق را اعلام نمیکند اما اگر بدترین پیشبینیها حقیقت داشته باشد پنهان کردن چند میلیون جسد حتی از اینها هم برنخواهد آمد. باید نشست و دید.
خب دوستان منهم از فردا باید برگردم به زندگی عادی که روزی یک ساعت اینترنت جزئی از آنست. از دیدار دوباره شما دوستان قدیمی و آشنا شدن با شماری از دوستان جدید بسیار خوشحال شدم هرچند ای کاش تحت شرایط بهتری میبود. مهربد و تنکس عزیز از گفتگو با شما لذت بردم و امیدوارم بتوانیم حضوری آن را در آیندهی نزدیک ادامه بدهیم. انارشی گرامیام مراقب خودت باش، من را از حالت بیخبر نگذار. شهریار از دیدن دوباره شما هم بسیار شادمان شدم که دفعهی پیش اینجا نبودید و نگران احوالتان بودم. باقی دوستان نیز امیدوارم همیشه پابرجا باشید و سلام مرا هم به دیگرانی که ندیدمشان برسانید.
من ایمیل sabu2591@gmx.com را هفتهای یکی دو بار چک میکنم پس اگر سخنی بود یا احوالپرسی صرف یا هرچه، درنگ نکنید!
تا دیدار دوباره.
زنده باد زندگی!