02-27-2018, 09:16 PM
MEHDI نوشته: As of 2017, Nobel Prizes[SUP][note 1][/SUP] have been awarded to 892 individuals,[SUP][1][/SUP] of whom 201 or 22.5% were Jews,[SUP][note 2][/SUP] although the total Jewish population comprises less than 0.2% of the world's population.[SUP][2][/SUP] This means the percentage of Jewish Nobel laureates is at least 112.5 times or 11,250% above average.این مطلب کاملا برام آشناست.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Je..._laureates
چیزی که این قوم را قدرتمند می کند تاکید زیادشان روی تحصیلات و دانش است. knowledge is power
در واقع خودم یه تاپیک رو تو یه فاروم زده بودم و همین سوالو پرسیده بودم که چطور میشه یه قومی که نیمی از جمعیت اون هم پراکنده هستند و ظاهرا ارتباط قوی و تشکیلاتی با هم ندارن میتونن اینقدر جایزه نوبل ببرن؟
اگه این مسئله مربوطه به ژن یهودیا باشه کمی عجیب به نظر میرسه که طی ایهمه سال ژن مربوط به برتری هوش رو با مطالعه روی یهودیا نتونستن کشف کنن و اگه مسئله تاکید قومیتی و محیطی باشه که گفتم نیمی از یهودیان به صورت پراکنده در کشور های مختلف زندگی میکنن و در ظاهر با هم رابطه خاصی اعم از تشکیلات یا گردهمایی هایی که ارزش های یهودیت رو براشون حفظ کنه وجود نداره!