02-24-2015, 10:21 AM
Crusader نوشته: گهتست «هنوز نه».
مقاومت واپسین لحظه پیر بسیاری را در آورده!
من قبلاً روشهایی را برای فایق آمدن به آن پیشنهاد کرده بودم، موثرترین آنها برای من تا این لحظه بیرون آوردن آلت ِ راست شده از شلوارم بوده! به نوعی طرف را در کار انجام شده قرار میدهید و به او میفهمانید که خریدار عشوه نیستید. نه گفتن به کیر لخت و آویخته وسط اتاق یعنی طرف تحت هیچ شرایطی راضی نخواهد شد، موجودی هرزه است که آمده شما را اخته بکند و بلافاصله باید او را بیاندازید بیرون.
دربارهی محیط مخزنی، پاساژها وسط هفته بسیار خوب هستند، آخر هفتهها میشوند لاشیبازار و رقابت هم زیاد میشود. خیابان را نیز از دست ندهید، هر دختری را که دیدید و خوشتان آمد، اول مطمئن بشوید که با مردی نیست و سپس بلادرنگ بروید جلو شروع به صحبت کردن بکنید. بازی غیرمستقیم در ایران جواب نمیدهد چون دخترها بیادب و بیشعور هستند، شما اگر از ده زن آدرس بپرسید ممکن است نه نفرشان جواب ندهند، حالا نسل جوانتر کمی بهتر شدهاند ولی باز صادق بودن دربارهی قصد سکس خیلی بهتر است از «زیر رادار حرکت کردن». اگر به روزی پنج دختر بگویید «شمارهام رو بزن» هیچوقت مشکل مخزنی نخواهید داشت.
دربارهی ماجرای شهریار، دو بار با کُس به خانه رفتن و به رختخواب نرفتن حرکت بسیار بتاییست، بعد یک ایراد دیگری که در کُل لحن او به نظر من میآید ایرادی در ذهنیت اوست که میخواهد در دختر «اعتمادسازی» بکند، در حالی که ما میدانیم هرچه غیرقابل اعتمادتر و خطرناکتر و مرموزتر به نظر برسید بهتر است. پس او برخلاف نظر خودش به تئوری بیشتر نیاز دارد نه تکنیک بیشتر.
من یک قانون ابلهآزموده برای جلوگیری از زیادهروی یا کمروی در مسیر آشنایی تا سکس: مخ زدن -> حداکثر سه بار یا پانزده دقیقه گفتگوی تلفنی -> یک قرار بیرون = خانه + سکس. هیچ چیزی خارج از این انجام ندهید. نه «بیا سکس تل کنیم»، نه «فلان شب پارتی دعوتم تو هم بیا»، نه «بیا با دوستات بریم بیرون»...
زنده باد زندگی!