11-02-2014, 02:49 PM
Hezbollah_yaAli نوشته: اخوی چرا آلت دست ضد انقلاب و کفار شدی؟ هی اسپم می نویسی آیات حق تعالی را مینویسی خودت را مومن نشان بدی؟به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
مرصوص به معنی سرب است بعدا برای درک آیه مرصوص را محکم و استوار ترجمه کردند! بعضی از ترجمه ها مرصوص را آهن ترجمه کرده اند که غلط است.
من برادر کسی که از پشت خنجرها می زند نیستم آره رفتم جستجو کردم رصاص ار رص که چسب کنار هم گذار می آمد که اگر رصاص اسود بگویی می شود سرب که تنها بکارش ببریم می شود رصاص ابیض که می شود قلع این آشکار است که در پیشترها ملات سرب هم قلعه داشتیم که بی جهت نبود هم تویی که ویژگی های سرب را خوب نشان نمی دهی پس فرمانبرداران همه کج فهمند؟تا اینجا شد رصاص که مرصوص می شود قلع یا سرب کاری شده نه خود سرب یا قلع
هی نگو یافلان فلان که کنون هیچ کدامشون را کنون سراغ ندارم که صدای من هم تو را بشنوند هر چه بودند گرچه خوب دیگر رفتند
Hezbollah_yaAli نوشته: و اعتَصِمُوا بِحَبلِ اللهِ جَمِیعًا وَ لـا تَفَرَّقُوا...»[1] آلعمران/103"هم نگهبانی شوید به ریسمانی که خداوند گذاشت همگی هم نباشد فراز می شوید..." آیا این ریسمان گفته توست که فیزیکدان می شوی یا اینکه به خداوند یگانه دل ببندید که زمین را واسه تان گذاشت ازش روزی بخورید برادری خواهری بدگویی نکردن به خداوند هم دودستگی راه نیانداختن هم خیلی چیزها که زندگی کردن را که همان بخشش خداوندی است تلخ هم تیره برای بیگناهان نکنیم!