08-13-2014, 05:50 PM
A3pik نوشته: سلامدرود. خوش آمدید.
امیر جان اکثر توضیحات شما مثل گه تست و نگ و لنگراندازی و ... زمانی کاربرد داره که اول با یه دختر آشنا شده باشیم ولی در مورد شروع آشنایی زیاد صحبت نکردید مثلا اگه میشه در مورد اینکه چه مکان هایی به نظر شما برای اینکار مناسب تره ( به جز دانشگاه) و یا چطور جلو بریم، از چه جملاتی استفاده کنیم و چطور سر صحبت رو باز کنیم و... یه توضیحی بدید
ممنون
برای گشایش زیاد راهحلهای پیچیدهای وجود ندارد. من خودم در خیابان، پارکها و ... کار میکنم و از بازی مستقیم بهره میبرم. ببینید تنها راه رسیدن به سکس اینست که بر شرم خود غلبه بکنید اگرنه تا ابد باید کفدستی بروید! راههای زیادی برای بالا بردن موفقیت به هنگام گشایش وجود ندارد، یا بهتر است بگویم راههای خیلی زیادی وجود دارد ولی آنهایی که من امتحان کردهام، اینها موثر بوده، شما هم آنها را به وقت مخزنی مورد استفاده قرار بدهید و نتایج را با قبل از آن مقایسه بکنید:
- زبان بدن مسلط ، بیتفاوت، آرام و مغرور : پرهیز از بازی کردن با دستان، اینپا آنپا شدن، ارتباط چشمی ضعیف، برقرار نکردن کینو بلافاصله بعد از شروع به صحبت کردن، لحن و تن صدای ضعیف، خشدار، با صدای کم یا تندتند. قورت دادن آب دهان. لیسیدن لبها. نگاه کردن به ممهها(دست زدن به ممهها). یک چیزی که من اثر آنرا خیلی قوی دریافتهام اینست که بدن خود را کمی به سمت مخالف دختر بچرخانید انگار هر لحظه قصد رفتن دارید.
- دوتا یکی کردن مراحل مخزنی : «سلام، شمارتو بده» را اگر به صد دختر بگویید ده تا قبول میکنند، ولی مراحل ِ «گشایش > نگ > کینوی آغازین > اولین تعریف > شل کن > دست انداختن > سفت کن > کینوی بیشتر > شماره» را من از همه موثرتر دریافتهام. آن بیرون واقعا هیچ پسری اینطور رفتار نمیکند و دختر حتی برای رفع کنجکاوی هم که شده شماره را به شما میدهد.
- چاپلوسی نکردن، تعریف نکردن(حداکثر یک تعریف آنهم بلافاصله با یک نگ همراه شده!)، نگاه ملتمس نداشتن(مثل بچهگربهی گم شده)، جدی نگرفتن کل پروسه، دلقکبازی در نیاوردن، زیر بار گهتست نرفتن(برای هر گهتستی جواب آماده داشتن) و ...
در پایان روز ولی هر بازی موفقی بازی اعداد است. شما به خودتان قول بدهید که روزی ۳ تا پیشنهاد به دختران بدهید(با رعایت نکات بالا)، و من به شما قول میدهم هیچوقت بیسکس نخواهید ماند!
زنده باد زندگی!