08-09-2014, 09:43 AM
Parisa نوشته: پس فکر کنم دو سه تا سیلی از من که بخورید ارضا می شیدبیشتر دختران از زیبایی خودشان برداشتی «خوشبینانه» دارند و گمان میکنند جزو سیلیزنها هستند، ولی کار به پای میز معامله که میرسد ۹۹.۹٪ آنها روی دو زانو برای سیلی خوردن التماس میکنند. :e405:
Parisa نوشته: آهان! خب بازم اشکال سر جاش هست. ببینید در واقع نوع عباراتی که شما استفاده می کنید شاید زیاد مهم نباشه، رفتارتون به خودی خود توهین امیز و بی ادبانه هستش. من خودم رو میزارم جای شخصیت اون دختری که شما باهاش همچین برخوردایی میکنین و میبینم که به هیچ وجه نمیتونم همچین شخصیت بی ادبی رو تحمل کنم.
بله همینست، نمیتوانید او را تحمل بکنید و دلتان میخواهد بگیرید ادبش بکنید، نشانش بدهید دنیا دست کیست، پسرهی پر رو، فکر کرده کیست؟ چنان او را به زانو دربیاورم، حالا ببنیید، درستش میکنم، همین امشب... در همان حال، بتای مؤدب دست به سینهی پیشبینیپذیر ِ ملالآور، منتظر است فرصت بکنید و بیستمین اساماس او را بعد از چهار ساعت تأخیر پاسخ بدهید و رستورانی که قرار است فردا جمع دوستانتان را غذا بدهد تعیین بکنید. :e057:
به هر حال پسر با ادب ِ باشخصیت آن بیرون زیاد است، شما میتوانید بروید با آنها، دلتان هم برای ما نسوزد کارمان راه نیافتاد خبرتان میکنیم.
Parisa نوشته: ببینید شما باید بدونید که تمامِ اینهایی که میگید شاید مدت کوتاهی برای دختر جذاب باشه، اما بعد از اون خیلی زود از این شوخی های زشت و بی ادبانه دلزده میشه و میره پی کارش.برای من بیست دقیقه کافیست، برخی دوستان هستند که تریاک میزنند و شاید تا یک ساعت هم طول بکشد، بعد از آن هرجا رفت به سلامت.
پ.ن: [MENTION=299]Dariush[/MENTION] این لاس خشکهها را به آن جستارهای کناری منتقل بکنید لطفا.
زنده باد زندگی!