08-08-2014, 07:18 PM
Parisa نوشته: اوه! یعنی اینقد در کف هستید که از سیلی خوردن هم لذت میبرید؟البته، سیلی خوردن از دختران زیباروی آنچنانی میتواند لذتبخش باشد، همانطورکه بوسههای دختران معمولی «دارای شخصیت خوب» دردآورست.
ولی بدبختی اینه که بعد از سیلی چیز دیگه ای در انتظارتون نیست!
Parisa نوشته: این من نیستم که اونها را تقبیح یا سرزنش می کنم، حتی از وقتی که دارم از واژه هایی مثل لاشی یا خیابانی استفاده می کنم، بلکه این شما هستید که چنین اینکارو میکنید وقتی که از پرهیز کردن از زنهای لاشی حرف میزنید و ... من فقط از نشانه های کلامی خودتون برای انتقال منظورم استفاده کردم.این نقد جالبیست، ولی درست نیست. بازی را میتوان با میزان لاشی بودن دختر تنظیم کرد، دختری که وسط خیابان با صدای بلند از شما میپرسد «تنهایی اومدی دختربازی» ، آنقدر لاشیست که اشارهی شما به «دوستتان» را هم تحمل بکند، دختر دیگری که گهتست میکند «من با مردای غریبه حرف نمیزنم» و کمتر لاشیست، جواب متناسب و درخور میشوند که «پدر و مادرتم یه روزی غریبه بودن».
Parisa نوشته: ضمنا سوال من هنوز سر جاش هست و بدون جواب مونده: چه کسی به کسی که به شخصیتش توهین میکنه علاقه مند میشه واقعا؟ شما گویا دارید رویاپردازی میکنید گرامی! تنها شاید اشخاص بی مایه و دون صفت باشند که از این ارازل بازی های به ظاهر بامزه خوششون بیاد. یک دختر متشخص همانقدر از این شوخی های خیابانی خوشش میاد که شما از شوخی های خیابانی دوستان پسرتون.من اتفاقا عاشق شوخیهای خیابانی دوستان پسرم هستم، اصلا هر وقت به رفقا میرسم تا یک انگشتی به آن فرزاد پدرسوخته نرسانم آرام نمیگیرم، یکبار وسط پارک ملت شلوارش را کشیدم پائین... تا خود ونک دنبالم دوید:e057:
زنده باد زندگی!