06-06-2014, 12:07 PM
Nevermore نوشته: پرسش دیگر اینکه مگر talkative بودن و پر حرفی جذابیت نمی آورد؟من به نظرم شاد بودن همواره بهتر از ساکت و اخمو بودن است.انسانهای شاد معمولا از اعتماد به نفس بسنده برای جذب زنان برخوردارند،این وسط یک مشت کسخل الکی شاد و مشنگ هم وجود دارند که خب منظور آنها نیست.به نظرم حتی این کس مشنگان هم از مرد امگای عقده ای شانس بیشتری دارند.چگونه می توان از این برداشت "امگای عقده ای" توسط زنان با این روشی که شما می گویید جلوگیری کرد؟مشکل اینجاست که همواره مرد است که باید پا پیش بگذارد و first impression بخش بسیار مهمی است.چگونه با چنان شخصیتی که شما توصیف می کنید این کار را می توان انجام داد؟
پرحرفی جذاب نیست، چه بسی در میان چندشآورترین ویژگیهای یک مرد باشد! موقع مخزنی هم هرگز به چیزی بجز مظطرب بودن تعبیر نخواهد شد و درصد موفقیت شما را شدیدا کاهش میدهد. خلاصهگویی هوشمندانه جذابترین ویژگی ممکن است، این مردانی که یک جملهی مرتبط، بامزه و کوتاه میگویند. اما هرکسی قادر به آن نیست. بعد از این سخندانی ِ هدفمند بهترین گزینه است، اینکه شما بتوانید یک گفتگو را آغاز بکنید و دنبال بکنید و رهبری بکنید و به نتیجه برسانید، سپس و درپی پدید آمدن جذابیت، بلافاصله به لاک «سکوت» و «کمحرفی» فرو بروید. مرد شلوغ ممکن است آنقدر «جالب» باشد که ایجاد جذابیت بکند، این زیاد اتفاق میافتد بخصوص میان بازیکنان، Sasha PUA یک نمونهی ایدهآل از بازی برونگرای پرانرژی ِ شلوغ است که به ذهن من میرسد، اما او حقیقتا دارد حرفهای جالبی میزند و کارهای جالبی میکند، این جالب بودن است که او را جذاب میکند به رغم شلوغی نه بالعکس. خود شلوغ بودن هرگز محرک جذابیت نیست، کافیست به تصویر کلاسیک «آبدارچی حشری و دلقکصفت» در ادبیات ایرانی نگاهی بیاندازید، مردی که با جایگاه نازل اجتماعی دائم شلوغ بازی در میآورد و وراجی میکند و سر همه را میخورد.
خود من بدلیل برونگرایی و سخندانی آدم بسیار شلوغی هستم، و همیشه از این بابت رنج کشیدهام! اگر موضوعی که دارید دربارهی آن حرف میزنید، نحوهی حرف زدنتان دربارهی آن و زبان بدنی که این تکلم را همراهی میکند حقیقتا «جالب» نیست، هیچ شانسی برای برانگیختن جذابیت ندارید. این سبک بازی عوضی بامزه سبک بازی شخصی من و چند نفر دیگر است، هیچ مناسب آدم درونگرای خجالتی نیست. من امروز که وقت آزاد دارم حتما وعدهی معرفی سبکهای مختلف بازی را عملی میکنم!
اما مردان ساکت که شما صحبتشان را میکنید معمولا «زیادی» ساکت هستند، و سکوتشان منفعل است. برای سکوت جذاب، آن سکوتی که مرد را جدی و والا و برجسته نمایش میدهد بنگرید به کاراکتر جیمز باند!
زنده باد زندگی!