04-30-2013, 05:11 PM
نقل قول:یک مساله جالب در مورد مسلمانها این هست که وقتی یک ادعایی میکنند معادل انگلیسی آن را مینویسند (مثل اینجا )
اگر منظورتون اون numerology بالای صفحه است باید خدمتتون عرض کنم اسم تاپیک من چیز دیگری بود و به فارسی هم بود و یکی اومده اسمش رو تغییر داده. در ضمن بنده هم مسلمان نیستم.
نقل قول:در لینک شما ادعا شده مهم است،اینکه شما از این شاخه به آن یکی میپرید که مشکل ما نیست !!
جمع شماره سوره ها برابر است با 6555
جمع تعداد آیات برابر است با 6236
اگر شماره سوره را بعلاوه تعداد آیه اش کنیم عددی بدست می آید که یا زوج است یا فرد
تعداد زوج ها برابر 57 و تعداد فرد ها برابر 57 است
اگر زوج ها را با هم جمع کنیم عدد 6236 بدست می آید
اگر فرد ها را با هم جمع کنیم عدد 6555 بدست می آید
پس:
جمع شماره سوره ها = جمع فرد ها
و
جمع تعداد آیات = جمع زوج ها
خیلی روابط ساده ای است! هر کتابی را که بیاورید میتوانید از درونش این روابط را بیرون بکشید! فقط من نمیدونم چرا این ادعاها فقط در سطح حرف باقی میماند و کسی مثالی نمیاورد! یعنی ندارد که بیاورد!
خیلی روابط ساده ای است! هر کتابی را که بیاورید میتوانید از درونش این روابط را بیرون بکشید! فقط من نمیدونم چرا این ادعاها فقط در سطح حرف باقی میماند و کسی مثالی نمیاورد! یعنی ندارد که بیاورد!
نقل قول:یک مشت اسلامیست متوهم بیسواد هستند که یا از روی حماقت این سخنان را میگویند یا مانند بسیاری جیره مستقیم دارند.در هر دو صورت ابژکتیوته آنان در نگر من صفر است.
اصلا آقا کل کسانی که این روابط رو کشف کردن بعلاوه کسانی که به این روابط باور دارند همگی جیره خور هستند! آیا این حرفها تاثیری در درستی یا غلطی ادعای آنها دارد؟ آدم این حرفها رو میشنوه یاد صدا و سیمای جمهوری اسلامی میوفته که هرکی رو که مخالفشون حرف میزنه رو بهش انگ جیره خوری میزنه و صورت مساله رو پاک میکنه.
نقل قول:این سخنان در کل اساسا مهمل هستند.ادعای عجبتر البته این است که فضاییها آمدهاند در میان سخنان محمد درباره نوبت خوابیدن با زنهایش و دستور سر بریدن عدد قایم کردهاند !!
سوال منم همینه که شما با سوال جوابش میدید! اون قضیه فضایی ها رو هم من از سر ناچاری برای پیدا کردن دلیل برای این روابط گفتم. یا باید میگفتم کار فضایی هاست یا کار خداست. چون من خدا به نظرم موهوم تر بود فضایی ها را محتمل تر دانستم.