04-30-2013, 03:41 PM
نقل قول:١- نادان هستید چون توان این را ندارید كه فهم كنید هر توالی ١٩ رقمی را جمع بزنیم حاصل بر ١٩ بخش پذیر است كه ما نشانتان دادیم و فرض میگیرید كه چون اعراب بیسواد بوده اند پس این معجزه است :)))
اون اعداد خوشحالی که شما فرمودید زمان اعراب نبوده که بخوان بر اساس آن سوره ها را پس و پیش کنند پس اون چیزی که من گفتم برای الان چیز مهمی نیست نه برای 1400 سال پیش.
نقل قول:٢- بعد از این همه توضیح هنوز باید به شما حالی كنیم لیلی زن بود یا مرد ! و باز میروید سر خط اول كه بسم الله ١٩ حرف دارد (روی یك دروغ پافشاری كردن آن را حقیقت و گوینده را راستگو نمیكند)
بهت قبلا گفتم بر چه اساسی 19 حرفیست. اصلا نمیخواد سر این عدد 19 حرارت بگیری خودت اگه میتونی یک جمله با هر تعداد حرفی بیار و بر اساس هر عددی که حال کردی 10 رابطه بیار که تا 10 رقم باشه.
نقل قول:٤- شما كه قدر هویج از احتمالات نمیدانید و وقتی برای شما توضیح میدهیم چگونه میشود این اعداد را از هر متنی پیدا كرد كوركورانه رد میكنید و باز طوطی وار مهملات خودتان را تكرار میكنید !
خب اگه انقدر راحته چرا تابحال فقط این روابط از بسم الله الرحمن الرحیم بیرون اومده. اگه انقدر زیاده شما چرا یک مثال هم برای ادعایتان نمیتوانید بیاورید؟
نقل قول:٥- مسلمانان ١٤٠٠ سال فرصت داشته اند كه قرآن را آن طور كه میخواهند ویرایش كنند كما اینكه پیشتر به شما نشان دادیم قرآنهای ١١١ و ١١٥ سوره ای هم وجود دارند ، منتها باز صرف نمیكرده ندیدید . طی این ١٤٠٠ سال با نخود لوبیا هم اگر محاسبه میكردند بیشتر از اینها باید تولید میكردند ، ولی شعور و سواد اسلامگرا در همین حد است .
صرف مسلمان بودن مساوی بیکار بودن نیست. اون مسلمونایی هم که اکثر وقتشون رو بیکارن آخوندها و امثالهم هستند که اونها رو هم گفتم که چرا دنبال این چیزها نبودن و نیستن (برای اینکه همون عقایدشون براشون کافیه تا اسلام رو دین حق بدونن). این رویه از 40 سال پیش تاکنون بین تعداد انگشت شماری از مسلمونها شروع شده وگرنه علمای اسلام که قدرت و ثروت در اختیارشونه برای اینجور چیزها تره هم خورد نمیکنن. کافیه بری از 100 تا آخوند درباره روابط ریاضی در بسم الله الرحمن الرحیم سوال کنی تا ببینی 99 تاشون اصلا نمیدونن که چی داری میگی! پس خیال نکن 1400 ساله که طبق یک برنامه ریزی منسجم با حمایت مالی کشورهای اسلامی کل مسلمونا صبح تا شب نشستن بسم الله الرحمن الرحیم رو بررسی کردن بعد از توش این روابط رو بیرون کشیدن.
نقل قول:پسبرادر بسیجی كه خودت رو شكاك و غیر مسلمان و جوینده حقیقت معرفی میكنی (كه دروغگویی شما را بیش از پیش نشان میدهد) به جای اینكه اینچنین واماندگی خود را به تصویر به كشید و فوری اعلام كنید كه بیسواد هستید (چون مشخصن منظور من از بیسواد شما نبود، ولی از قدیم گفته اند حرف را بگو صاحبش خودش برش میدارد) بروید ٤ تا كتاب غیر از قرآن و معارف اسلامی بخوانید .
همونطور که در پست 38 گفتم تفاوتی بین استدلالات شما غیر مسلمین با مسلمین نمیبینم. اونها هم مثل شما یه جدول براساس سخنان طرف مقابلشون آماده کردن و بلافاصله منتظر برچسب زدن هستند. تفاوتتون هم در اینه که اونجا وقتی دیدن دارم عقایدشون رو زیر سوال میبرم خیلی محترمانه تاپیکم رو قفل کردن و پستهام رو حذف. اینجا رو به حمله شخصی اوردن.
شما خیال میکنید پیدا کردن اینجور روابط صرفا نیازمند وقته. قبلا گفتم که باید بسترش هم مناسب باشه. اتل متل توتوله به اندازه چند تا رابطه ساده بسترش فراهمه برای همین هم کار دست انسانه. اما بسم الله الرحمن الرحیم بسترش تا حدی فراهمه که 18 تا رابطه تا 73 رقم داره. اما شما میگویید این هم کار انسانه. حروف لاتین هم مثل حروف عربی ارزش عددی دارن:
Roman numerals - Wikipedia, the free encyclopedia
پس چرا تاکنون در طی این 40 سال مخالفین اسلام بر حسب حروف لاتین یا حروف عربی جمله ای نیاوردند که بشود از آن چنین روابطی بیرون کشید؟ الان که با استفاده از کامپیوتر تا چند هزار رقم و بیشتر میتوان محاسبات انجام داد چرا نمیتوانند؟ من در پست اول این تاپیک گفتم که دوست دارم از شک بیرون بیام اما شما نتوانستید حتی یک مثال همانند بسم الله الرحمن الرحیم بیاورید.
کسی مجبورتون نکرده پست بدید اگه حرفی برای گفتن ندارید.