04-26-2013, 01:09 PM
نقل قول:معجزه عدد 19 و ماجرای رشاد خلیفه
این نوشتار و نوشتارهای مشابهش رو در زندیق خوندم. روشنگر هستن اما حداقل در مورد روابط بسم الله الرحمن الرحیم که مطرح کردم صدق نمیکنه.
نقل قول:پرسش مهم و اولیه این هست که چرا باید این طور انجام بدیم!؟البته من در پاسخش شکی ندارم،اینکه شخص فقط دنبال رابطه میگرده و برای اینکه چرا این رابطه رو گزینش کرده نه رابطه های دیگه رو هیچ توجیهی نداره.
مثلا اینکه چرا ما شماره آیه رو مینویسیم و بعد حروفش رو،با این حال شمار خود واژگان رو نمینویسیم و مستقیم شیرجه میزنیم روی شمار حروف واژگان!؟:))
بله میتوان اصلا بگونه ای دیگر تعداد حروف را شمارش کرد که تعداد آنها کمتر یا زیادتر شود و دیگر این روابط صدق نکند اما حقیقت این است که بدون در نظر گرفتن اعراب تعداد حروف 19 تاست و بر همین اساس روابطی ریاضی میتوان مطرح کرد که از دست بشر امروزی که به کامپیوتر دسترسی داره خارجه چه برسه به بشر 1400 سال پیش.
نقل قول:معجزه اعداد مربوط به قرآن نمیشه..
مثلا یه زمانی خواننده مطرح شد به اسم گوگوش.
اسمش رو حتی میشه با ماشین حساب نوشت :-)) خخخخخخ 45006006
ابتداشماره ۲۰۰۲ را به اضافه۱۵۰۰۰۰۰۰میلیون میکنیم وجواب را ضربدر۳می کنیم وهنگامی که جواب بدست آمد ماشین حساب را برعکس می کنیم روی مانیتور ماشین حساب نوشته گوگوش.
حالا داستانیش کنیم:
دومردباماشین۲۰۰۲با۱۵میلیو ن پول راس ساعت۳ میرون خانه =گوگوش
این دید شما منو یاد کسی میندازه که برای تمسخر روابط ریاضی بسم الله الرحمن الرحیم روابطی رو از جمله اتل متل توتوله مطرح کرد که جالب بود اما تمامی اینها شامل چند تا رابطه ساده میشه که مشخصه یا اتفاقی بوده یا انسان هم میتونه اون رو ایجاد کنه اما ازتون میخوام یک نگاه دقیقی به 10 رابطه ای که من نوشتم بیاندازید و فکر کنید آیا این روابط اتفاقیست یا آیا انسان واقعا میتواند جمله ای که چنین روابط پیچیده ای دارد بنویسد؟ مطمئن باشید اگر چند سال هم وقت بزارید نمیتوانید اگر توانستید فقط یک مثال برای من بزنید تا من قانع شوم.
به این مقاله نگاهی بیاندازید:
http://www.quran-farsi.net/miricals2.htm
این مقاله بخش های متنوعی داره که بعضی حرفاش درسته بعضی هم غلط بعضی هم غیر قابل پیگیری هست اما من خودم روابط ریاضی بسم الله الرحمن رحیم رو تا حدی که ماشین حساب ویندوز توان داشت (32 رقم) بررسی کردم و همش صحیح بود. روابطی بودند که 33 و 37 و 48 و 62 و 66 و 73 رقمی بودند که من ماشین حسابی پیدا نکردم که بتونم با اون اینها رو بررسی کنم (اگر شما ماشین حسابی میشناسید که بتواند تا این رقم محاسبه کند لینک دانلودش رو بزارید تا بررسی کنم) اما اگر فقط همان 10 رابطه ای که ذکر کردم صحیح باشند (یعنی تا 16 رقم) همین هم کافیست تا بسم الله الرحمن الرحیم را جمله ای استثنایی بدانیم.