04-04-2013, 03:54 PM
این پست من در سایت دیگری درباره نظر بیولوژیستهایِ فرگشتی خبره در 23 کشور مهم است که هر چند تعیین کننده نیست ولی دانستنش جالب است:
خوب خوب،درود بر برادر زمستانی
باز هم که اینجا بحث عشق بازی خدا و داروین !!
خوب چطور وقتی 55 درصد در همان دار خلاف گفته شما را میگویند این میشود آمار در دفاع گفته شما !!
وقتی صحبت از بیولوژی فرگشتی مطرح میشود مشخص است که نظر دانشمندان همان رشته از همه مهمتر و معنیدارتر است،البته در دانشگاه کرنل در سال 2004 چنین نظرسنجی از اعضای آکادمی ِ ملی علم که رشته آنها بیولوژی فرگشتی بود انجام شده آنهم در 23 کشور مهم دنیا:
سوال اول این بوده که این نخبگان بیولوژیست خودشان را در بین طبیعتگرا تئیست (خدای دین) و دئیست (خدای غیر دینی) در کجای نمودار زیر قرار میدهند،این هم پاسخ خدمت عزیزان:
در این تصویر عشق بازی خدا و داروین آنقدر زیاد است که بنظر من +18 است !!
تنها 4.7% اعتقاد به خدای ادیان داشته اند،78% هم طبیعتگرای خالص بودهاند !!
حالا قسمت دوم،سوال شده از همین عزیزان که رابطه فرگشت و دین را چطور میبینند.
الف)دو حوزه مجزا و بدون تناقض (نظر استیون جی گولد)
ب)حاصل تطابق اجتماعی تحت سوشوبیولوژی (بعبارت ساده انسان خدا را خلق کرده نه خدا انسان را)
ج)دو حوزه که نمیتوان بینشان پلی زد (رای ریچارد داوکینز)
د)دارای هارمُنی کامل و فرگشت راهیست برای اثبات خدا (سخن جناب ذهن زمستانی در عشق بازی داروین و خدا و الله)
همانطور که مشاهده میکنید 73% دین را بخشی از فرگشت دانستهاند ،
بعد از آن هم حدود 10% فرگشت و دین را دارای شکافی غیرقابل فهم دانستهاند
8% هم آندو را دو حوزه مجزا و بدون تناقض داستهاند
و 3% هم فرگشت و دین را دارای هامونی و هماهنگی دانستهاند !!
این هم لینک تحقیق:
https://www.americanscientist.org/issues...&css=print
من الله توفیق !!
zehnezemestani نوشته: طبق نظرسنجی گالوپ حدود 40 درصد از دانشمندان امریکایی تکامل را به اراده خداوند میدانند:
Objections to evolution - Wikipedia, the free encyclopedia
خوب خوب،درود بر برادر زمستانی
باز هم که اینجا بحث عشق بازی خدا و داروین !!
خوب چطور وقتی 55 درصد در همان دار خلاف گفته شما را میگویند این میشود آمار در دفاع گفته شما !!
وقتی صحبت از بیولوژی فرگشتی مطرح میشود مشخص است که نظر دانشمندان همان رشته از همه مهمتر و معنیدارتر است،البته در دانشگاه کرنل در سال 2004 چنین نظرسنجی از اعضای آکادمی ِ ملی علم که رشته آنها بیولوژی فرگشتی بود انجام شده آنهم در 23 کشور مهم دنیا:
سوال اول این بوده که این نخبگان بیولوژیست خودشان را در بین طبیعتگرا تئیست (خدای دین) و دئیست (خدای غیر دینی) در کجای نمودار زیر قرار میدهند،این هم پاسخ خدمت عزیزان:
در این تصویر عشق بازی خدا و داروین آنقدر زیاد است که بنظر من +18 است !!
تنها 4.7% اعتقاد به خدای ادیان داشته اند،78% هم طبیعتگرای خالص بودهاند !!
حالا قسمت دوم،سوال شده از همین عزیزان که رابطه فرگشت و دین را چطور میبینند.
الف)دو حوزه مجزا و بدون تناقض (نظر استیون جی گولد)
ب)حاصل تطابق اجتماعی تحت سوشوبیولوژی (بعبارت ساده انسان خدا را خلق کرده نه خدا انسان را)
ج)دو حوزه که نمیتوان بینشان پلی زد (رای ریچارد داوکینز)
د)دارای هارمُنی کامل و فرگشت راهیست برای اثبات خدا (سخن جناب ذهن زمستانی در عشق بازی داروین و خدا و الله)
همانطور که مشاهده میکنید 73% دین را بخشی از فرگشت دانستهاند ،
بعد از آن هم حدود 10% فرگشت و دین را دارای شکافی غیرقابل فهم دانستهاند
8% هم آندو را دو حوزه مجزا و بدون تناقض داستهاند
و 3% هم فرگشت و دین را دارای هامونی و هماهنگی دانستهاند !!
این هم لینک تحقیق:
https://www.americanscientist.org/issues...&css=print
من الله توفیق !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound