01-02-2011, 01:51 PM
مسیحیان متعصب هم از این سخنان در زمانی که دانش مدرن در غرب با سرعت پیشرفت می کرد زیاد می گفتند و هر اکتشافی را به کتاب مقدس نسبت می دادند و گاهی چندتا تحصیلکرده مزدور هم یک پولی از کلیسا می گرفتند و از این سخنان می گفتند و پس از حدود سیصد سال این به کشور ما رسیده. عقب ماندگی در این زمینه هم وجود دارد.
فلسفه همه این ادعاهای دروغین تفسیر شخصی این کتابهاست. به قول معروف می گویند این یعنی آن. اگر گفته مشرق ها و مغرب ها الله و جبرئیل و محمد نفهمیدند یا نتوانستند منظورشان را خوب بیان کنند ولی مفسرین پس از 14 قرن می توانند منظور آنها را بیان کنند.
جالب این است که هیچکدام این ادعاها پیش از اکتشافات از سوی مسلمانان مطرح نشده و تنها پس از اختراعات و اکتشافات و پیشرفت های علمی می روند و چند آیه را بر می دارند و تفسیر می کنند که به آن پیشرفت علمی مرتبط شود.
فلسفه همه این ادعاهای دروغین تفسیر شخصی این کتابهاست. به قول معروف می گویند این یعنی آن. اگر گفته مشرق ها و مغرب ها الله و جبرئیل و محمد نفهمیدند یا نتوانستند منظورشان را خوب بیان کنند ولی مفسرین پس از 14 قرن می توانند منظور آنها را بیان کنند.
جالب این است که هیچکدام این ادعاها پیش از اکتشافات از سوی مسلمانان مطرح نشده و تنها پس از اختراعات و اکتشافات و پیشرفت های علمی می روند و چند آیه را بر می دارند و تفسیر می کنند که به آن پیشرفت علمی مرتبط شود.
بر من قلم قضا چو بی من رانند / پس نیک و بدش ز من چرا می دانند
دی بی من و امروز چو دی بی من و تو / فردا به چه حجتم به داور خوانند
[URL="http://kheradgeraee14.blogspot.com/"]
[/URL] هر چیز را با خرد خود بسنجید
به یاد رضا فاضلی