این جستار را برای گفتگو پیرامون اخبار، اصول، یادگیری و معرفی منابع آموزشی، برسی بازیهای خودمان، قرار برای رقابتهای احتمالی میان کاربران و ... به راه انداختم. جهت شروع، لیستی از گشایشهای مورد استفادهی من به ترتیب فراوانی:
با سفید: روی لوپز، دفاع هندی شاه، گشایش برد، گشایش انگلیسی، شروع سوکولسکی
با سیاه: دفاع فرانسوی، دفاع آلخین، دفاع پیرتز، دفاع هندی، دفاع نیمزوویچ و گاهی کاروکان
آنچه هرگز استفاده نمیکنم چون به آن اعتقادی ندارم: گشایش وزیر، رتی، گامبی شاه
آنچه هرگز استفاده نمیکنم چون از آن بیزارم: دفاع سیسیلی، بازی اسکاتلندی، گامبی وزیر
نسخههای گوناگون را هم بعدتر به آن خواهیم رسید.
[ATTACH=CONFIG]1912[/ATTACH]
ممنون امیر برای تاپیک،من جلد اینجا خواهم بود
این نامها بعضا برای من یادگیریشان باسم سخت است از بس انواع دارند در خودشان،نکته دیگر نرمافزار برای داشتن صفحه شترنگ و باز کردن و ذخیره فایلهای png و اینها چی استفاده میکنی امیر جان؟
حفظ کردن گشایشها و شاخههای مختلف آنها چندان بکار نمیآید، مگر آنکه به راستی حافظهای بسیار قوی داشته باشید و برایتان آسان باشد. بجز آن باید دانهدانه را با دلیل و انگیزه و مثال بیاموزید. من از موتور GNUChess با رابط گرافیکی ِ XBoard استفاده میکنم، مدتی از Toga هم استفاده میکردم. وانگهی من در لینوکس هستم و گزینههایم به نسبت محدود است، اگر از ویندوز استفاده میکنید Fritz بسیار قدرتمند و برجسته است، و کمتر کسی میتواند آنرا شکست بدهد. البته بستگی به قدرت سیستمی که از آن استفاده میکنید هم دارد.
دوستان من با نام Amir2591 در
این سایت ثبتنام کردم، کار آسانیست اگر مایل به بازی کردن هستید آنجا بیایید و منرا ادد بکنید، وقتی آنلاین هستیم یک بازی میکنیم و خود را محک میزنیم.. فقط بگویم که من بلیتز بازی نمیکنم و هرگز هم نتوانستهام، تند بازی کردن کار بسیار بیخودیست و به باور من نقشی مخرب دارد تا آموزنده و لذتبخش، یکی از دلایلی که هیچوقت آنلاین بازی کردن را دوست نداشتم همینست که بیشینهی بازیکنان علاقه به بازیهای برقآسا دارند... حال آنکه من برای دمدستیترین بازیهای خود نیز حداقل ۱۵ دقیقه وقت میگذارم..
پسنوشت: افزون بر آنچه راسل گرامی پیرامون بحث امنیت مطرح کرد، این سایت زباله است و برای کپی کردن بازیتان هم باید پول بپردازید.. فعلا در جستجوی سایت دیگری هستیم که هم امنیت بالایی داشته باشد و هم رایگان باشد، دوستان اگر سراغ دارند معرفی بکنند.
امیر جان میگم امنیت بهتر نیست اگر با پ.خ بفرستی یک آیدی ناشناس و سایت ناشناس رو؟
من الان میخواستم ثبت نام کنم دیدم با tor نمیشه پشیمون شدم
راستش به گمانم برای امنیت بهتر باشد دوستان گرداننده دست به کار بشوند همینجا یک بازی ساده و کوچک قرار بدهند، خصوصا که ما میخواهیم با هم بازی بکنیم و نیازی هم به هیچ موتور یا چیز خاصی ندارد(و نقاشی هم کفاف میدهد!). این سایت آیپی را جستجو میکند. همهی آنهای دیگر نیز چنین میکنند، شما در یاهو عضو هستید؟ اگر هستید ببینید آنجا چگونه است؟
پ.ن:
یک افزونهای مثل این؟ البته نه خود ِ این، سایت متعلق به مافیای شترنگ است و یکسره پولی..
Ouroboros نوشته: راستش به گمانم برای امنیت بهتر باشد دوستان گرداننده دست به کار بشوند همینجا یک بازی ساده و کوچک قرار بدهند، خصوصا که ما میخواهیم با هم بازی بکنیم و نیازی هم به هیچ موتور یا چیز خاصی ندارد(و نقاشی هم کفاف میدهد!). این سایت آیپی را جستجو میکند. همهی آنهای دیگر نیز چنین میکنند، شما در یاهو عضو هستید؟ اگر هستید ببینید آنجا چگونه است؟
پ.ن:
یک افزونهای مثل این؟ البته نه خود ِ این، سایت متعلق به مافیای شترنگ است و یکسره پولی..
این باید کار روی tor کند:
Web Chess Board
اگر زمان بدهید میگمانم روی همین دفترچه بشود یکی یافت که کار کند.
نظر دوستان دربارهی سایت Chess.com چیست؟ من پیشتر در آن عضو بودم اما پسووردم را گم کردم، اکنون دوباره عضو شدم، سایت خوبیست و از نظر امنیت هیچ تردیدی ندارد. دوستانی که مشتاق بازی هستند پیام خصوصی بدهند، دوستانی هم که از ایران هستند یک آیدی ناشناس بسازند و فعلا بیایند تا ببینیم بعدتر چه میشود؟
من همان قدری از شترنگ سر در میاورم كه هویج از شاتل فضایی ! میخوانیم تشویق میكنیم
Ouroboros نوشته: پسنوشت: افزون بر آنچه راسل گرامی پیرامون بحث امنیت مطرح کرد، این سایت زباله است و برای کپی کردن بازیتان هم باید پول بپردازید.. فعلا در جستجوی سایت دیگری هستیم که هم امنیت بالایی داشته باشد و هم رایگان باشد، دوستان اگر سراغ دارند معرفی بکنند.
دوستان چه مشکلی با این تارنما دارند؟ با Tor هم به سادگی می توان در آنجا ثبت نام کرد. ولی می بایستjava script را فعال کنید که آنچنان خطر امنیتی دربر ندارد!