میلاد وقت داری تا مهربد نیست هی پست بزنی دوباره بری صدر جدول
David Hume نوشته: میلاد وقت داری تا مهربد نیست هی پست بزنی دوباره بری صدر جدول
من میخواستم بیام پایین :دی
خیلی ضایع بودن اون بالا
توی گفتگو هم شده بودم سومی چهارمی .
میگم اصلا توطئه کنیم پستای مهربد رو تا نیست کم کنیم خودمون
sonixax نوشته: من میخواستم بیام پایین :دی
خیلی ضایع بودن اون بالا توی گفتگو هم شده بودم سومی چهارمی .
آره یادمه بیشتر از 6000 تا پست داشتی و اگه گفتگو بسته نمیشد و به اون روز نمیوفتاد به آرش رسیده بودی!! اون 8000 تا داشت...بس که اسپم میدی میلاد
!!
Anarchy نوشته: آره یادمه بیشتر از 6000 تا پست داشتی و اگه گفتگو بسته نمیشد و به اون روز نمیوفتاد به آرش رسیده بودی!! اون 8000 تا داشت...بس که اسپم میدی میلاد!!
هر پست من هزار کیلومتره :دی
sonixax نوشته: هر پست من هزار کیلومتره :دی
کلا خوب حوصله ای داری میلاد جون...
درود به همه، مغالطه تخصیص جز به کل چگونه است و تفاوت آن با تعمیم جز به کل چیست؟
فریاد نوشته: درود به همه، مغالطه تخصیص جز به کل چگونه است و تفاوت آن با تعمیم جز به کل چیست؟
درود و خوشآمد بشما دوست گرامی.
اگر نام لاتین یا انگلیسی مغالطه را بگویید شاید بشود با اطمینان بیشتری گفت چون نام مغالطه اول را مطمئن نیستم.ولی:
تخصیص جز به کل:یعنی خصوصیات جز را بکل نسبت دادن،مثلا جعبه دنده یا موتور جز خواصشان حرکت کردن نیست ولی ما میدانیم که ایندو (جز) اجزای یک کل هستند بنام ماشین که حرکت از خواصش است.
تعمیم جز بکل همان استقرای خودمان است که در formal logic که بر مبنای استنتاج بنا شده مغلطه بشمار میرود مثالش هم اینست که ما تا بحال هر چه سیب خورده ایم ترش مزه بوده،از این حکم کلی بدهیم که تمام سیبها ترش مزه هستند،این میشود استقرا و در منطق نوعی مغالطه حساب میشود.
به نظر شما این استدلال میتواند درست باشد؟ "اگر یک نمونه از یک چیز وجود داشته باشد شانس این وجود دارد که نمونه های دیگری از ان چیز نیز وجود داشته باشد." به طور مثال اگر یک خورشید وجود دارد شانس این وجود دارد که هزاران خورشید وجود داشته باشد، اگر یک زمین وجود دارد زمین هایی دیگری نیز میتواند وجود داشته باشد، اگر موجودات هوشمندی در یک زمین وجود دارند موجودات هوشمندی در جاهای دیگر نیز میتوانند وجود داشته باشند یا اگر یک کیهان وجود داشته باشد کیهان های دیگری نیز میتوانند وجود داشته باشند.
Nocturne نوشته: به نظر شما این استدلال میتواند درست باشد؟ "اگر یک نمونه از یک چیز وجود داشته باشد شانس این وجود دارد که نمونه های دیگری از ان چیز نیز وجود داشته باشد." به طور مثال اگر یک خورشید وجود دارد شانس این وجود دارد که هزاران خورشید وجود داشته باشد، اگر یک زمین وجود دارد زمین هایی دیگری نیز میتواند وجود داشته باشد، اگر موجودات هوشمندی در یک زمین وجود دارند موجودات هوشمندی در جاهای دیگر نیز میتوانند وجود داشته باشند یا اگر یک کیهان وجود داشته باشد کیهان های دیگری نیز میتوانند وجود داشته باشند.
به نظر من بدون اون "اگر" اول هم این استدلال درست هست...یعنی اینجا فقط بحث احتمال مطرح هست و بس!! احتمال وجود هر چیزی هست، فقط مقدار این احتمال میتونه از خیلی کم تا خیلی زیاد باشه!!