دفترچه

نسخه‌ی کامل: جستار آزاد انجمن دفترچه دات کام
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

من اعتقادی به دخالت بیش از اندازه دولت و یک نظام کمونیستی ندارم ، ولی‌ معتقد هستم که در کنار بازار اقتصادی آزاد و غیر دولتی ، دولت باید یک سری خدمات عمومی‌ مثل
حقوق بیکاری تا یک اندازه‌ای و بیمه رایگان و بسیاری خدمات اجتماعی دیگه رو ارائه بده و نه اینکه پول مالیات رو خرج شرکت‌های بزرگ بکنه بجای خدمات عمومی‌مشکل آمریکا هم در اصل نظام اقتصادی آزاد و کاپیتالیسم نیست ، corporatism هستش که بازار اقتصاد آزاد رو نابود کرده.http://en.wikipedia.org/wiki/Corporatism
مهربد نوشته: در نظام کپیتالیستی دموکراسی تا جایی خوب است که سود داشته باشد، بیشتر از آن مایه "خلل نظم عمومی" است.
البته در سایر نظامها هم همین مساله صادقه ، فقط دوزش کم و زیاده .
در کمونیستی که افتضاحه 31 در نظام های سوسیالی مثل همین آلمان هم همین داستان صادقه ولی نه به شدت نظامهای کمونیستی یا کاپیتالیستی ، به جاش در نظام سوسیالی مثل آلمان با اینکه دموکراسی هست زندگی به شما زهر مار میشود - این تجربه شخصی بنده هستش .
sonixax نوشته: البته در سایر نظامها هم همین مساله صادقه ، فقط دوزش کم و زیاده .
در کمونیستی که افتضاحه 31 در نظام های سوسیالی مثل همین آلمان هم همین داستان صادقه ولی نه به شدت نظامهای کمونیستی یا کاپیتالیستی ، به جاش در نظام سوسیالی مثل آلمان با اینکه دموکراسی هست زندگی به شما زهر مار میشود - این تجربه شخصی بنده هستش .
چطور یعنی میلاد جان؟چندتا مثال بزنی بهتر شاید منظورت رو متوجه بشیم.
البته من شنیدم در آلمان چند ساله سیستم یمقدار بیشتر بسمت سرمایه داری آمریکایی رفته بنسبت قبل.
Russell نوشته: چطور یعنی میلاد جان؟چندتا مثال بزنی بهتر شاید منظورت رو متوجه بشیم.
البته من شنیدم در آلمان چند ساله سیستم یمقدار بیشتر بسمت سرمایه داری آمریکایی رفته بنسبت قبل.
آلمان یک چیز قاطی پاتی هستش ، یعنی در عین حال که سرمایه داری هستش سوسیالی هم هستش .

در آلمان شما اگر آب بخورید باید به دولت پاسخگو باشید ! حدود ۶۰% در آمدتون میشه مالیات و اندازه ۶۰% ای که مالیات دادید خدمات دریافت نمیکنید ولی در عین حال هم هیچ وقت لنگ نمیمونید . اگر پزشک باشید مالیاتتون سنگین تر هم میشه و در عین حال حق ندارید از یک حدی در روز بیشتر بیمار داشته باشید ، یعنی اگر پزشک باشید بهتره برید بمیرید چون به همه بدهکار هستید !

اگر شما مهاجری باشید که هنوز اقامت دریافت نکرده اجازه ی کار ندارید و طبیعی هم هست ولی غیر طبیعی اش اینجاست که اینها میگن حالا که تو کار نداری ما هزینه ات رو میدیم و چون ما داریم هزینه ات رو میدیم باید هر طوری که ما میگیم زندگی کنی ! من به این میگم حرف زور .

در آلمان شما آزادید که به سیاست های دولت اعتراض کنید و از شخص مرکل در دادگاه شکایت کنید و حتا برنده هم بشید و به خاطر این کارتون نه جانتون و نه مالتون در خطر نمیوفته یا زندانی نمیشید .

در آلمان اگر شما مست کنید و بعد کسی رو بکشید مجرم نیستید !!! ولی اگر به شخص مستی که قصد داره شما رو بکشه حمله کنید مجرمید 31

در آلمان روال به این صورت بوده که جوانتر ها کار میکردند و مالیات سنگین پرداخت میکردند تا از آن مالیات مخارج دولت و حقوق بازنشستگان و کسانی که نمیتوانند کار کنند تامین شود ، ولی اکنون شما باید کار کنید و مالیات سنگین بدهید و حقوق بازنشستگان را بدهید و در عین حال باید برای بازنشستگی خودتان در صندوقی مخصوص به صورت اجباری پس انداز کنید ! یعنی آن امتیاز هایی که سگ پیر های امروز آلمان ازش بهرمند هستند شما به عنوان یک شهروند آلمان و جماعت پیر پاتال آینده ازش برخوردار نیستید .

به عنوان کسی که داره در یکی از بهترین و موفق ترین سیستم های سوسیالی دنیا زندگی میکنه به شما میگم که گه تر از سوسیالیسم و کمونیسم چیزی در دنیا وجود نداره چون همه جوره ازتون مثل خر کار میکشه و دست آخر اون چیزی که حقتون هست رو بهتون نمیده ! یعنی اینها که میگن آی سرمایه داری بهره کشیه حرف مفته - درست برعکسشه سوسیالیسم و کمونیسم بهره کشی از انسانهاست که هیچ تباه کردنشون هم هست . در اینجا هیچ فرقی بین کسی که روزی ۱۲ ساعت کار میکنه و خودشو جر داده و درس خونده با کسی که سواد خوندن نوشتن هم نداره و مدام داره مشورب میخوره و کثافت کاری میکنه نیست . چون نهایتن برای هر دو یک مقدار پول باقی میمونه حالا فوقش صد یورو بالا پایین تر . منتها دومی پولهاش رو حروم میکنه و اولی درست خرجشون میکنه - همین .

همین چیزهایی که بالاتر نوشتم اگر چه به شما آزادی و دموکراسی و زندگی راحت میده ولی باعث شدند که مردم آلمان به خصوص جوانان از این کشور فراری بشوند و در مقابل مهاجرانی ناآشنا به فرهنگ کشور و عمدتن بیسواد وارد کشور بشوند .

طبق یک آمار که در هفته نامه آینه (اشپیگل) آلمان حدود ۲ سال پیش چاپ شده بود آلمان سالانه حدود ۱۰۰ هزار مهاجر که عمدتن افراد تحصیل کرده هستند به سایر کشور ها مثل آمریکا و کانادا و انگلیس و ... داره و در قبالش فقط حدود ۷۰ هزار مهاجر که بیشتر قشر روستا نشین و بیسواد خاورمیانه و اروپای شرقی هستند ورودی داره - افراد قبلی از منابع مالی و انسانی این کشور استفاده کردند و پس از اینکه به جایی رسیدند این کشور رو ترک کردند و افراد تازه وارد هم پس از آنکه خودشان یا فرزندانشان از این منابع استفاده کردند و تحصیل کردند و به قول خودمان کسی شدند این کشور را ترک میکنند . این یک حقیقت تلخ در حکومت های سوسیالی هستش چون هر شخصی به دنبال پیشرفته نه مثل تراکتور کار کردن و دست آخر ۶۰% اش رو دو دستی تقدیم دولت کردن .

مالیاتها در آلمان این طوری هستش :
۱۹% مالیات در قبال هر پرداخت (حالا یا خرید جنس یا دریافت خدمات)
بین ۲۰% تا ۳۰% مالیات سالانه بر درآمد بسته به درآمد شخص .
۱۷ یورو مالیات داشتن تلویزیون ، رادیو یا کامپیوتر و موبایل در منزل .
حدود ۷% تا ۱۰% مالیات ماهیانه بر در آمد سوای آن مالیات قبلی .
یک سری مالیات های خرده ریز هم مثل مالیات ماشین و شهرداری و ... هم هست که در قبال بالایی ها خیلی به چشم نمیاند .

اگر من در آلمان ماهیانه ۴۰۰۰ یورو حقوق بگیرم بیش از ۲۰۰۰ یوروی آن از دست من به خاطر مالیات میرود ! و جالب است بدانید که اگر من بخواهم در کشوری که مالیات های اینچنینی ندارد همان خدمات را از گران ترین و بهترین بیمه ها یا ایستگاه های آتش نشانی یا سرویس های اورژانس و ... بخرم خیلی کمتر باید پول بدهم و خدمات خیلی بهتری هم دریافت میکنم .
کانادا سیستم نسبتا خوبی‌ داره. البته استان به استان فرق می‌کنه کمی‌ ، ولی‌ کلا یکی‌ هست سیستم. اینجا بیمه رایگان وجود داره که به غیر از جراحی‌های زیبایی و مسائل دندان پزشکی‌ بقیه موارد رو مورد پوشش قرار میده ، کارت بیمه اینجا هم مثل کارت بانک هست داخل مطب دکتر یا بیمارستان که می‌روید اون رو داخل یک دستگاه میکشند. در مورد مالیات بر درامد ۲ نوع مختلف وجود که داره که مالیات شخصی‌ و مالیات شرکت‌ها هست. در مالیات شخصی‌ اگر درامد سالیانه شما زیر ۱۰ هزار دلار باشه هیچی‌ مالیات نباید برای درامدی که دارید بدهید. اگر بین ۱۰ هزار تا ۴۰ هزار باشه ۱۵% مالیات باید بدید ، اگر بین ۴۰ هزار تا ۱۲۸ هزار باشه ۲۶% و بالای ۱۲۸ هزار ۲۹% مالیات میدید . دکتر‌های عمومی‌ اینجا ، یعنی‌ کسانی‌ که پزشک خانواده هستند نمیتونند بیش از ۴۰۰ هزار دلار در سال دولت رو برای مریض‌هاشون شارژ کنند و برای همین در خیلی‌ از مطب‌ها نوشته که بیمار جدید نمیپذیریم ، چون اگه بگیرند پولش رو دولت نمیده و به همون بیمار‌های خودشون اکتفا میکنند. آخر سال هم که باید پیش حسابدار برید تا مالیات شما رو درست کنه ، ۱۰۰ جور چیز‌های مخالف هست که می‌شه از مالیات کم کرد ، آخرش هم ممکن یه چیزی دولت به شما پس بده اضافه. در استان انتاریو که من هستم ، ۱۳% مالیات بر خرید هست ، یعنی‌ هر چیزی که میخرید %۱۳ بهش مالیات اضافه می‌شه.
shinbet نوشته: کانادا سیستم نسبتا خوبی‌ داره. البته استان به استان فرق می‌کنه کمی‌ ، ولی‌ کلا یکی‌ هست سیستم. اینجا بیمه رایگان وجود داره که به غیر از جراحی‌های زیبایی و مسائل دندان پزشکی‌ بقیه موارد رو مورد پوشش قرار میده ، کارت بیمه اینجا هم مثل کارت بانک هست داخل مطب دکتر یا بیمارستان که می‌روید اون رو داخل یک دستگاه میکشند. در مورد مالیات بر درامد ۲ نوع مختلف وجود که داره که مالیات شخصی‌ و مالیات شرکت‌ها هست. در مالیات شخصی‌ اگر درامد سالیانه شما زیر ۱۰ هزار دلار باشه هیچی‌ مالیات نباید برای درامدی که دارید بدهید. اگر بین ۱۰ هزار تا ۴۰ هزار باشه ۱۵% مالیات باید بدید ، اگر بین ۴۰ هزار تا ۱۲۸ هزار باشه ۲۶% و بالای ۱۲۸ هزار ۲۹% مالیات میدید . دکتر‌های عمومی‌ اینجا ، یعنی‌ کسانی‌ که پزشک خانواده هستند نمیتونند بیش از ۴۰۰ هزار دلار در سال دولت رو برای مریض‌هاشون شارژ کنند و برای همین در خیلی‌ از مطب‌ها نوشته که بیمار جدید نمیپذیریم ، چون اگه بگیرند پولش رو دولت نمیده و به همون بیمار‌های خودشون اکتفا میکنند. آخر سال هم که باید پیش حسابدار برید تا مالیات شما رو درست کنه ، ۱۰۰ جور چیز‌های مخالف هست که می‌شه از مالیات کم کرد ، آخرش هم ممکن یه چیزی دولت به شما پس بده اضافه. در استان انتاریو که من هستم ، ۱۳% مالیات بر خرید هست ، یعنی‌ هر چیزی که میخرید %۱۳ بهش مالیات اضافه می‌شه.
باز هم خیلی کمتر از این خرابشده مالیات میگیرند . کلن سیستم های سویالی راه برای پیشرفت شهروندانشون رو میبندند .
کریستوفر هیچنز در گذشت. 2
من با اینکه شرایط رو دنبال میکردم و تا حدی آماده بودم بازم شوکه شدم،من خیلی از هیچنز یاد گرفتم.واقعا هنوزم باورش برام سخته.
هیچنز جریانی رو شروع کرد که در آینده بیشتر میشنویم ازش،جریانی در دفاع از روشنگری در مقابل باجگیران و قلدرها مخصوصاً نوع مذهبیش.دلمون برات تنگ میشه Hitch.

الکل و سیگار کار دستش داد,حالا هی بگین الکل خوبه....2
گفتگوی BBC با Tony Blair و Ian McEwan دوست صمیمی هیچنز در مورد زندگی او و همینطور یه بخش ویژه BBC در مرور زندگی هیچنز.
Hitch (1949-2011): Blair & McEwan

[video=youtube;wrCA25biRb8]http://www.youtube.com/watch?v=wrCA25biRb8&feature=related[/video]

Hitch (1949-2011): Paxman & Schama


[video=youtube;nJ_L96kBLtw]http://www.youtube.com/watch?v=nJ_L96kBLtw[/video]
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53