نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فرگشت آدمی: تاریخچه، اخبار و پرسشها
#11

Unknown نوشته: یک پرسش: موهای بدن انسان چگونه به شکل امروزی رسیده‌ است؟ یعنی چرا خیلی از موها از بین رفته‌اند، و آن قسمت‌هایی که باقی مانده چه سودی داشته‌اند؟ این برادر هومو ارکتوس کلا ریش ندارد، یا اینکه چپه‌تراش کرده؟
مو نقش بسیار مهمی در ورود و خروج حرارت به/از بدن دارد(با افزایش تعریق بدن را خنک می‌کند و با پوشاندن سطح پوست از آن در برابر سرمای شدید محافظت می‌کند)، کم‌مو شدن بدن انسان به احتمال بسیار قوی پاسخ اجداد ما به فرگشت ِ انگل‌ها و همینطور تغییرات شدید دما(در آغاز دوران جهش‌هایی که منجر به پدید آمدن هوموسپینزها شده)بوده، چنانکه توانایی جذب اندک انگل‌ها برای استفاده از پوست حیوانات جهت گرم ماندن در عصر یخبندان ویژگی‌ای حیاتی محسوب می‌شده. نظریه‌ی دیگری هم هست پیرامون انتخاب جنسی که مردها از تقریبا پنجاه هزار سال قبل به این سو زنان بی‌مو را ترجیح می‌داده‌اند، و این باعث کاهش مداوم موهای زنان شده. موی روی سر باقی مانده تا از مهم‌ترین بخش بدن شما در برابر سرما محافظت بکند، موی روی چانه باعث بزرگ‌تر جلوه دادن آن می‌شود، و چانه‌ی محکم از آنجاکه نشان از فراوانی تستسترون در مردها دارد، می‌توان گفت موی صورت نوعی جلوه‌گری جنسی محسوب می‌شود. موی حوالی آلات تناسلی باعث پدید آمدن و تشدید فرومونی می‌شود که برای جنس مخالف تحریک‌آمیز است... البته با همه‌ی این اوصاف، همچنان تمام بدن بسیاری از انسان‌ها پوشیده از مو است، و در برخی شکل و اندازه‌ی این موها به قدری کوچک است که از دور دیده نمی‌شود.

Russell نوشته: ایشان چه بسا خواهر باشند :e530:
همینطور است، البته شاید هم هومو ارکتوس روش ساخت ِ تیغ را کشف کرده بوده، و ما اینرا به عنوان یافته‌ای جدید به چاپ خواهیم رساند.

زنده باد زندگی!
پاسخ
#12

کشف تغییر عادات غذایی اجداد انسان

نقل قول:تحلیل فسیل به جا مانده از دندان اجداد اولیه انسان نشان می دهد که آنها حدود ۳.۵ میلیون سال قبل با تغییر عادات غذایی شروع به خوردن علف و احتمالا گوشت حیوانات کردند.

موجودات شبیه به انسان مثل گوریل و شامپانزه های امروزی پیش از آن از غذاهای جنگلی تغذیه می کردند.

محققان فسیل های دندان ۱۱ گونه هومینید و سایر پستانداران عالی که در شرق آفریقا کشف شده بود را تحلیل کردند.

نتایج این مطالعه در نشریه اقدامات آکادمی ملی علوم چاپ شده است.

بسیاری از اجداد اولیه انسان مثل شامپانزه هایی که امروز زیست می کنند در جنگل ها زندگی می کردند و رژیم غذایی آنها شامل برگ، بوته و میوه درختان بود.

اما دانشمندان اکنون دریافته اند که این وضع ۳.۵ میلیون سال قبل در گونه استرالوپیتکوس آفارنسیس و کنیانتروپوس پلاتیوپس تغییر کرد.

رژیم غذایی این گونه ها شامل علف، گیاهان علفزار و احتمالا گوشت حیواناتی که از این گیاهان تغذیه می کردند بود و آنها در فضای باز ساوانای آفریقا زندگی می کردند.

مطالعه تازه نشان می دهد که نه فقط این گونه ها در آنجا زندگی می کردند، بلکه به تدریج شروع به مصرف غذاهای بیشتر از ساوانا کردند.

محققان نمونه های ۱۷۵ موجود از ۱۱ گونه مختلف هومینید که قدمتشان از ۴.۱ میلیون تا ۱.۴ سال بود را بررسی کردند.

رژیم آنها با کمک ترکیب شیمیایی دندان هایشان تشخیص داده شد. این کار با شناسایی ایزوتوپ های مختلف کربن در دندان ها که هر کدام نمایانگر یک نوع غذاست انجام می شود.

محققان می گویند که این تغییر عملا مکانیزم های تکاملی را عوض کرد و به تغییرات عمده در شیوه زندگی این موجودات منجر شد.

یک نتیجه این بود که طیف گسترده تر غذاها جهان این موجودات را گسترش داد به این معنی که آنها توانستند به زیستگاه های بازتر نقل مکان کنند.

به علاوه به گفته محققان می توان استدلال کرد که این تغییر عنصری کلیدی در پیدایش تنوع در میان گونه هومینیدها بود.

اما یک سوال مهم همچنان بی پاسخ مانده: اینکه اصولا چرا این موجودات در جستجوی غذای تازه پا به جهان ورای جنگل ها گذاشتند.

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ
#13

اگه ممکنه لینک یا لینک هایی به بنده معرفی میکنید که در آنها عکس های فسیل انسان ها در دوره های مختلف را قرار داده باشد؟
پاسخ
#14

m@hdi نوشته: اگه ممکنه لینک یا لینک هایی به بنده معرفی میکنید که در آنها عکس های فسیل انسان ها در دوره های مختلف را قرار داده باشد؟

Becoming Human

زنده باد زندگی!
پاسخ
#15

آیا انسان نتیجه و پیوند خوک نر با شامپانزه ماده است؟! | فضول محله

نقل قول: گزارش دیل میل

روزنامه دیلی میل در صفحه علوم خوددر تاریخ ۲ دسامبر ۲۰۱۳ (۱۱ آذر ۹۲) به چگونگی پیدایش انسان اولیه پرداخته و نظریه دکتر اوگن مکارتی Dr Eugene McCarthy کارشناس زرگ ژنتیک از دانشگاه جورجیا را این چنین بیان می کند: “بشر اولیه زاییده جفت گیری یک خوک نر با شامپانزه ماده است”. البته این نظریه از سوی شماری دانشمندان مخالف رد شده است.
دکتر مکارتی می گوید که ویژگی های بسیار زیادی میان خوک، شامپانزه و انسان وجود دارد. خصوصیاتی که در انواع دیگر جانوران نخستین روی زمین دیده نشده است. شاید نظر دکتر مکارتی آن باشد که خصوصیات خوک و شامپانزه رویهم همان ویژگی های انسان را می سازد. دکتر مکارتی می گوید: سوس اسکورفا Sus scrofa نخستین خوک در تاریخ زیست شناسی است که همه نشانه های مشترک با انسان را داشته است. بنابراین، این ویژگی ها و نشانه های کمی متفاوت می تواند نتیجه آمیزش خوک با شامپانزه باشد. گرچه باز هم اختلافات آناتومی زیادی در میان انسان و این حیوانات دیده می شود.
[عکس: 3.jpg]
تفاوت های انسان از خوک و شامپانزه

پوست بدون مو، لایه ضخیم چربی روی بدن، چشمان روشن و شفاف، بینی برآمده، و ابروهای پرپشت و کلفت نشانه هایی است که در خوک وجود دارد و در انسان دیده نمی شود. ولی در برابر نشانه های بسیاری هستند که انسان را در ساختمان بدن و عضو های داخلی با خوک مشترک می سازد. بافت پوست، و دریچه قلب خوک با انسان تفاوتی ندارد و در عمل جراحی به عنوان عضو جانشین به کار می رود.
می توان گفت که پیوند خوک و شامپانزه اولیه برای چندین نسل و زاد و ولد گوناگون، همچنان در میان شامپانزه ها می زیست و هرچه بیشتر به نسل های جدید آنان می رسید شباهت آن به خوک کمتر شده و به شامپانزه شبیه تر میماند. پس از زایش های گوناگون، پیوندهای نو توانستند با یکدیگر آمیزش کنند و نسل جدیدی را برای خود به وجود آورند که از هرکدام خوک و یا شامپانزه فاصله بگیرند. آن تغییری که امروز ما میان انسان و این دو حیوان می بینیم.
[عکس: 4.jpg]
مخالفت دانشمندان دیگر

عده ای از دانشمندان زیست شناسی با نظریه دکتر مکارتی مخالفت کردند. یک انتقاد بزرگ آنست که امکان بسیار کمی وجود دارد که خوک و شامپانزه بتوانند جفت گیری کنند. بنا به نظریه تکامل، این دوگروه حیوانات ۸۰ میلیون سال پیش از هم جدا شدند. نکته دیگر این که اسپرم خوک نمی تواند اسپرم شامپانزه را تشخیص دهد و بدان نزدیک گردد. نکته دیگر آن که شامپانزه دارای ۴۸ کروموزوم می باشد در حالی که خوک تنها ۳۸ کروموزوم. ولی دکتر مکارتی اصرار دارد که تغییر پیوندها در طول زمان که با جفت گیری های مختلف انجام شده پاسخ گوی بسیاری از پرسش ها می باشد که نظریه داروین در تشریح آن با اشکالات برخورد می کند و پاسخ گوی آن ها نیست.
[عکس: 5.jpg]
نکته پایانی:

نظریه فرگشت و یا تکامل داروین نشان می دهد که جانوران و از جمله انسان، به دنبال پرورش و گسترش موجودات تک سلولی در طی زمان یکی پس از دیگری به وجود آمده و راه فرگشت و تکامل به موجودات کاملتر و بهتر را پیمودند تا به انسان رسیدند. دکتر اوگن مکارتی کارشناس برجسته ژنتیک دانشگاه جورجیا پس از بررسی های ژنتیکی موجودات گذشته و حال، به این نتیجه می رسد که انسان نخستین در پی آمیزش خوک نر با شامپانزه ماده و طی قرنها زاد و لدهای متوالی و تغییرات تدریجی به وجود آمده است. سوس اسکورفا نخستین خوک در تاریخ زیست شناسی است که همه نشانه های مشترک با انسان را داشته است.
[عکس: 6.jpg]
در هرحال، آنچه مسلم است آن که انسان و دیگر جانوران در درازای میلیون ها سال آمیزش گوناگون تکامل پیدانموده، و با شرایط آب و هوا و جغرافیایی هر منطقه تغییراتی در آنان دیده می شود. از این روی، گفته های ادیان ابراهیمی در مورد آفرینش انسان آنهم در کمتر از ده هزار سال پیش، داستان های فانتزی است که دکانداران دین از آن در تحمیر و خردزدایی مردم ساده دل و ناآگاه به کار می برند وگرنه، این افسانه ها تنها به درد کودکان می خورد و خریدار دیگری ندارد.


پاسخ
#16

Anarchy نوشته: در هرحال، آنچه مسلم است آن که انسان و دیگر جانوران در درازای میلیون ها سال آمیزش گوناگون تکامل پیدانموده، و با شرایط آب و هوا و جغرافیایی هر منطقه تغییراتی در آنان دیده می شود. از این روی، گفته های ادیان ابراهیمی در مورد آفرینش انسان آنهم در کمتر از ده هزار سال پیش، داستان های فانتزی است که دکانداران دین از آن در تحمیر و خردزدایی مردم ساده دل و ناآگاه به کار می برند وگرنه، این افسانه ها تنها به درد کودکان می خورد و خریدار دیگری ندارد.
حال که اینقدر مسلم است
کاری ندارد به قول معروف دزد حاضر بز حاضر
خوشبختانه نه شامپانزه ها منقرض شده اند نه خوکها؛
یک شامپانزه نر خوش هیگل خوش استیل جوان و قبراق را با یک خوک ماده خوشگل و مامانی در جایی جفت کنند و نتیجه را محکم بزنند تو صورت قائلین به خلقت !
پاسخ
#17

کوشا نوشته: حال که اینقدر مسلم است
کاری ندارد به قول معروف دزد حاضر بز حاضر
خوشبختانه نه شامپانزه ها منقرض شده اند نه خوکها؛
یک شامپانزه نر خوش هیگل خوش استیل جوان و قبراق را با یک خوک ماده خوشگل و مامانی در جایی جفت کنند و نتیجه را محکم بزنند تو صورت قائلین به خلقت !

برادر حداقل اون چند خط مطلب رو درست بخونید اگر سواد دارید...
پاسخ
#18

Anarchy نوشته: برادر حداقل اون چند خط مطلب رو درست بخونید اگر سواد دارید...
عزیز جون خوندم
پاراگراف آخر نتیجه کلی مطلب است آنچه مدعی شده ا ند یا شدنی است یا ناشدنی اگر ناشدنی است غلط فرموده اند در نتیجه گیری تعریض به دیگران زده اند !
پاسخ
#19

شکل انسان‌ها در سال ۳۰۰۰ میلادی (+عکس)

روزنامه انگلیسی «سان» تصویری درباره پیش‌بینی‌ها از قیافه و ظاهر انسان در سال ۳۰۰۰ میلادی منتشر کرد که براساس آن افراد در مقایسه با انسان‌های امروزی قد بلندتر و مغز کوچک‌تری خواهند داشت.

العالم به نقل از روزنامه انگلیسی "سان" نوشت: در این تصویر که درباره قیافه و ظاهر احتمالی انسان پس از هزار سال دیگر، منتشر شده است، چهره انسان پرچین و چروک و موهای سرش اندک با دست های بلند و چشم های درشت خواهد بود و حجم مغز کوچک خواهد شد.

به نوشته این روزنامه، تصویر مذکور توسط متخصصان کالبدشکافی و با هدف بررسی چهره و ظاهر انسان در آینده منتشر شده است و پیش بینی ها نشان دهنده آن است که براساس معیارهای امروزی زیبایی، انسان ها در آینده زیبا نخواهند بود!

[عکس: 338.jpg]

روزنامه سان همچنین نوشت: با گذشت زمان، به علت پیشرفت در علم پزشکی و بهبود تغذیه، افراد عمر طولانی تری خواهند داشت و طول متوسط آنها به دو متر و 10 سانتیمتر خواهد رسید.

این گزارش حاکی از آن است که به علت پیشرفت فراوان فناوری ، عقل انسان ها در آینده کمتر خواهد شد و انسان ها به جای فکر کردن این امر را به رایانه خواهند سپرد و این امر باعث کوچک شدن مغز انسان خواهد شد.
پاسخ
#20

من در بسیاری از گفتگوهایم درباره خلقت با دوستان خودم، وقتی ادعا کردم که فرگشت تنوع گونه ها،شباهت ها و تفاوت هایشان و اینکه ما چگونه ما شدیم را توضیح می دهد (به عنوان جایگزینی علمی برای نظریه غیرعلمی خلقت)، با این پرسش روبرو شده ام که: دقیقا بگو چطوری آدم ها شدن اینجوری که هستن؟ یا: تو که ادعا می کنی همه موجودات نتیجه فرگشت تک سلولی ها هستن به من از اون تک سلولی تا انسان رو بگو چطوری فرگشت یافتن؟
و وقتی من پاسخ می دادم که پاسخ به این سوال ها یک امر تخصصی است، من نمیدانم، و اگر هم من پاسخشان را بلد بودم ساعتها طول می کشید تا جوابم تمام شود، او احساس پیروزی کرده و گویی که خودش عقل کل است پاسخ داده که درباره چیزی که بلد نیستی حرف نزن و ... .

من به نادانی خودم در این باره اعتراف می کنم، و به دنبال کتابی هستم، در صورت وجود و امکان وجودِ چنین کتابی، که بتواند سیر تاریخی فرگشت تعدادی از گونه ها را از ابتدا تا به حال برای یک غیر متخصص توضیح دهد.

اگر بخواهم دقیق و آکادمیک درباره فرگشت، ساز و کار آن و توضیح فرگشت گونه های مختلف مطالعه کنم، از کجا باید شروع کنم؟ پیشنیازها چی هستن؟
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان