03-16-2020, 02:43 PM
Ouroboros نوشته: من نسبت به رفتن به بیمارستان فوبیای عجیبی دارم و میترسم عفونتهای ثانویه بگیرم حتی در این چند روز یک دستگاه بایپپ برای خودم جور کردم که حتی اگر تنفسم هم به مشکل خورد باز بیمارستان نروم
اگر دست خودم باشد بجز برای عمل جراحی هیچوقت پایم را در بیمارستان یا درمانگاه نمیگذارم.
با این حساب به نظرم خودت رو قرنطینه خانگی کن چون بعد از ابتلا معلوم نیست چی پیش میاد...
Ouroboros نوشته: درباره ویتامین دی من زیاد مطالعه کردهام و برای بالا بردن سطوح به نظر میرسد مصرف دوز پائین روزانه بسیار بهتر است(مثلا ۲۰۰۰ واحد هر روز)تا دوزهای بالای هفتگی و ماهانه، اما برای تغییزات سریع در نحوه واکنش سیستم ایمنی بهتر است یکی دو مگادوز مصرف بکنیم. منظور من این است که به محض شروع شدن علائم یک پنجاه هزارتا روز اول و یک پنجاه هزار تا روز دوم مصرف بکنیم.
من خودم روزانه 4000 واحد ویتامین دی میخورم.در مورد کمبود بسیار شدید ویتامین دی یعنی سطح خونی زیر 10، کمبود چیزی در حدود 600 هزار واحد هست و توصیه به مصرف هفتگی 50 هزار واحد برای 12 هفته هست. برای سایر حالات توصیه مصرف ماهانه هست.
البته در مورد اثر گذاری ویتامین دی به عنوان درمان دیسترس تنفسی بحث هست. بیشتر پیشگیری کننده هست تا درمانگر.
Ouroboros نوشته: بله درست میگویید.
من خاطرم هست جایی خواندم که نک ممکن است اثر خوبی نداشته باشد، هرچه میگردم انرا پیدا نمیکنم اکنون. یک حجم عظیمی از مطالعات اما اثر مفید ان در کاهش شاخص مرگآوری عفونتهای منجر به التهاب شدید ریوی را تائید میکند این است که در لیستم قرارش دادم. من یک بسته نک بالک دویست و پنجاه گرمی دارم که خودم از آن هفتهای دو سه بار برای بالا نگه داشتن سطوح گلوتاتیون بدنم استفاده میکنم.
خوبه... همه چی هم برای روز مبادا خریدی و انبار کردی .
Ouroboros نوشته: من اصلا لوزارتان را در لیست قرار ندادم، شاخص کاهش ace2 بر اثر مصرف لوزارتان آنقدر نیست که بتواند راه ورود ویروس به اندامها را ببندد و خطر up regulation در قلب هم وجود دارد. این است که کلا این دارو به درد کاهش احتمال ابتلا یا کاهش شدت بیماری نمیخورد. این است که پست اول من در این تاپیک باید به کلی نادیده گرفته بشود!من هم فقط یک مقاله دیدم در مورد مصرف لوزارتان برای درمان کرونا.
Ouroboros نوشته: نفرین!
از طرف دیگر، پردنیزون برای مهار و کاهش میوکاردیت موثر بوده و بگمانم اصلا درمان استاندارد است؟:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6096625
مصرف گلوکوکورتیکوئید که قطعا بخشی از درمان هست به اضافه داروهای دسته مهارکننده ACE و بتا بلاکر و دیورتیک ولی وقتی عامل درگیری قلب ویروس باشه بعیده زیاد موثر باشن.