08-15-2015, 01:28 PM
عنوان گویا هست اما لطفا برای پاسخ دادن بزرگتر و جهانی فکر کنید دیگه مثلا نگید مشکل من با همکارم یا اختلاس های ایران.:e408:
I am a degenerate
Nilftrondheim نوشته: عنوان گویا هست اما لطفا برای پاسخ دادن بزرگتر و جهانی فکر کنید دیگه مثلا نگید مشکل من با همکارم یا اختلاس های ایران.
Nilftrondheim نوشته: نظر دیگه ای نبود؟
Nilftrondheim نوشته: طفا برای پاسخ دادن بزرگتر و جهانی فکر کنید دیگه مثلا نگید مشکل من با همکارم یا...به نظر من آنکه فکر میکند مشکل بزرگ جهان اختلاف با همکارش هست به مراتب درک عمیق تری از مشکلات جهان پیدا کرده تا کسی که به بمب اتم به طور خاص فکر میکند.
Mehrbod نوشته: اگر هم امروزه یک شماری ولکار بیکار میبینید که راه افتادهاند جنبشهایِ نمیدانم سبز و زیستبومدوستی و جانوردوستی و
... راه میاندازند برای این است که این گونه کنشورزیها مایهیِ فراموشی همان مشکلهای اصلی و بزرگتر, یعنی
همان مشکلهایِ شخصَ میشوند; یارو در زندگی خودش مانند خر گیر کرده, ولی میرود جانوردوست میشود چون
اینجوری یک احساس کنترل دروغین روی زندگی اش پیدا میکند که آره دارد یک کارهایی هم میکند و خر در گل گیر کرده نیست.
Amir.Aria نوشته: چه کوشش شگفت انگیزی می کنید شما در راه مبارزه با حیوان دوستی ، گیاهخواری و...
اتفاقا به دید من هرگز اینگونه بلندنظری ها در انسانهایی که سخت گرفتار مشکلات زندگیِ
شخصی باشند وجود نخواهد داشت....
iranbanoo نوشته: به نظر من آنکه فکر میکند مشکل بزرگ جهان اختلاف با همکارش هست به مراتب درک عمیق تری از مشکلات جهان پیدا کرده تا کسی که به بمب اتم به طور خاص فکر میکند.
Nilftrondheim نوشته: عنوان گویا هست اما لطفا برای پاسخ دادن بزرگتر و جهانی فکر کنید دیگه مثلا نگید مشکل من با همکارم یا اختلاس های ایران.:e408: