03-14-2020, 02:44 PM
Anarchy نوشته: شخصیت خود ترامپ که بسیار عجیب و شبیه به پیاز هست که لایه لایه به نظر میرسه چون عمدا حرف های متناقض و احمقانه میزنه اما بیشتر نگاه من معطوف به ظهور ناگهانی یک فرد گمنامه که در ایستگاه 9,3/4 (اشاره به فیلم هری پاتر) سوار قطار شده چون اگر بحث اسکناس تنها بود باید هیلاری کلینتون انتخاب میشد اما انتخاب شدن ترامپ نشان از تغییرات اساسی در تفکر جامعه آمریکا داره که دنیا رو هم متاثر خواهد کرد.
نه رای اوردن ترامپ که ربطی به اقتصاد نداشت، او بدلیل بیزاری عمیق مردم عادی و سالم از گفتمان اکنون قالب بر چپ که درستنمایی سیاسی و فمینیسم و دگرباشپرستی و مرزهای گشوده است بود که رای آورد. اما آنها اشتباه کردند که تصور کردند ترامپ میتواند اینها را کاهش بدهد یا تعدیل بکند، این برند خاص از چپ از سیاست شروع و به سیاست ختم نمیشود. خود ترامپ از آنجاکه کاسب بازار است و نگرش سود-زیان به همه چیز دارد، نمیتواند فداکاری در پیشگاه تاریخ یا چیزهای از این قبیل که برای بقای درازمدت یک ملت ضروریست را درک بکند و دستبالا به بهتر کردن شرایط اقتصادی با سقط کردن برنامههای جنونآمیز دموکراتها دست مییابد.
ترامپ اصلا ابله یا دیوانه نیست، مثل احمدینژاد، جزو مردان بسیار خارقالعاده و استثناییست که در شرایط بحرانی به آرامش و تمرکز رسیده، قوهی تصمیمگیری آنها بهتر میشود. این است که بحرانهای کوچک ِ کم یا بیاثر مهندسی میکنند تا اطرافیان خود را بهتر بشناسند، چه کسی با بد شدن شرایط به من پشت میکند، خیانت میکند، وفادار میماند و ... در شرایطی که باقی مردان به جنون میافتند و جا میزنند(حتی مردان دلیر و پهلوانی همچون ماتیس)، اینها تازه خودشان میشوند. شما اگر میخواهید میزان خرد یا جنون ترامپ را بسنجید نه به روشهایی که اتخاذ میکند که به نتایج اعمالش بنگرید. اگر کسی مرتبا اعمالی مرتکب میشود که به نظر شما و مخالفانش باید پایان کار سیاسی او را رقم بزنند اما نتیجهی عکس به بار میآورد و هربار محبوبتر و موفقتر و سربلندتر از قبل میشود، این یعنی او دارد در مرحلهای متفاوت بازی میکند که شما از آن پرت هستید!
Anarchy نوشته: توسل به کرونا جهت راحت کردن ما از این زندگی آویزون هست یا کندن کلک رژیم آخوندی ؟؟
هرکدام زودتر رسید!
Anarchy نوشته: من به این شکل فکر نمیکنم چون یک نفر هویت خودش رو فاش کرد و اتفاقی براش نیوفتاد(که همون هم مشخص نیست که اتفاقی افتاده براش یا نه) دیگه همه بیخیال بشیم... مطمئن باشید هر فعالیت اثر گذاری توسط رژیم رصد و باهاش برخورد خواهد شد. این که کمتر روی فورم ها حساس شدن دلیل اصلیش از رونق افتادن بحث های جدی فورمی با ظهور توئیتر و اینستاگرام و تلگرام هست که افراد جدی اونجا کمتر فعالیت دارن و اگر هم باشن در انبوه بحث های غیر جدی و ترول وار گم خواهند شد.
جمهوری اسلامی ثابت کرده بسیار کینهتوز است و حافظهای بلندمدت دارد و هیچکس را به حال خودش نمیگذارد. الان هم مار تیر خورده است و به نظر من از همیشه خطرناکتر(تازه ۱۰۰۰ نفر بیشتر را سلاخی کرده!).
زنده باد زندگی!