02-21-2016, 03:27 PM
Dariush نوشته:
چرا من میان شما و آن مرحوم آندد این اندازه احساس وجود شباهت میکنم؟!
ثروتمند بودن با دسترسی بلاشرط و نامحدود به کس داشتن یکسان نیست.
شما در پست پیشین این دو را یکی گرفتید که مطلقا نادرست است.
بازی برای قدرت و ثروت با بازی برای کس هم تفاوتهای ماهوی فراوان دارد.
بنابراین شما میتوانید بازی برای ثروت را به خوبی بدانید و ثروتمند هم بشوید
اما این دلیل نمیشود به بازی برای کس نیازی نداشه باشید.
آنتیسوشیال بودن هم در سوشیالی که اندویژالیتهی افراد را بطور روزافزون
لیمیت میسازد و نیدهای مشروع و ناچرال افراد را با متدهای متنوع (از قبیل
همین لیبلهایی{آنتیسوشیال} که شما استیک میکنید روی ما) خودش
یک ارزش محسوب میشود. :e106:
من فمینیست نیستم! قبلا هم به آرش گفتم که اگر زنها خودشان از پس کارهایشان برمیایند چرا قویترین فمینیست این سایت یک مرد است؟ که به گمانم باعث تشکیل سیکل پارادوکس در مغز وی و ترکیدن کله آن مرحوم گردید.
از قضای روزگار ثروتمند بودن با دسترسی بلاشرط و نامحدود به کس داشتن یکسان است. نخواستن و نتوانستن دو مفهوم جدا از هم هستند. همان بیل گیتز که بتای مفلوک خوانده شد اگر اراده کند میتواند با تعدادی زن بخوابد که تنها توسط طول عمر او محدود می شود. اگر بخواهم بی پرده حرف بزنم باید بگویم بازی ماسک موفقیت، محبوبیت و ثروت بر چهره ولگرد آسمان جل است و این گزاره شما هم چیزی جز مصداق گربه دستش به گوست نمیرسد نیست. من نمیگویم داشتن غریزه جنسی مذموم است، میگویم اگر هوش و مهارت لازم برای بازی را دارید، در راه کس هدر نکنید و در جایی سرمایه گذاری کنید که بیش از 20 دقیقه طول میکشد.
هر جور راحتید، فقط فراموش نکنید که سوسایتی به آن واکنش نشان خواهد داد، زمانی که به عنوان دروغگو، فریبکار، خودخواه، غیر قابل اعتماد و ... انگشت نما شدید غبطه خواهید خورد که چرا کوپون هایتان را در راه اهداف با ارزش نسوزاندید. بد نیست دفعه بعد که امیر ظهور کرد از زندگی غیر جنسی اش هم بپرسید.
I am a degenerate