02-22-2015, 07:34 PM
Anarchy نوشته: من منکر قدرت و تاثیر گذاری اسلام بر بشر پوچ گرای حقیقت جو که نیستم ... اما برای شخص من ، همینکه شیفته ی قدرت صاحب قدرت ، از هر جنسی نشم از هر چیزی لذت بخش تره !!خسته نمیشوی تو از بس که لذتجویی میکنی؟ ولی من به خدا سوگند چنین چیزی نگفتم، منظور من از آن ترجیعبند نفرینشدهی «قدرت = حق» این نبود که قدرت هر کاری کرد اخلاقا یا شرعا رواست، منظورم این بود که قدرت قادر است هر کاری بکند. وقتی ما میگوییم «تو حق انجام کاری را نداری» چالشی متوجه توانایی شخص کردهایم نه وجاهت اخلاقی عمل او، این یک اشتباه مصطلح است که من سعی کردم اصلاح بکنم. دولت انگلیس «حق» داشت نفت ایران را بدزدد چون قدرت این کار را داشت. این البته آن عمل را «درست» یا «موجه» یا «اخلاقی» نمیکند، من قصدم این بود که به شوالیه نشان بدهم قدرت نیازی ندارد هیچیک از اینها را.
حالا واقعا فکر میکنی ساحل آرامشی وجود داره ؟
من به فضیلت + قدرت معتقدم.
Anarchy نوشته: برادر انگار جدی جدی باور کردی امیر هستی !!آنقدر شما به من گفتید منهم باورم شد
Anarchy نوشته: حالا واقعا فکر میکنی ساحل آرامشی وجود داره ؟وجود دارد ولی نه برای ما. من خودم آدمی هستم که فاسدم، از فساد لذت میبرم و لذت بردن برایم تنها هدف غایی در این عالم است. یک مشکل ژنتیکی چیزی دارم. آدمهای دیگر ولی مثل من نیستند، مثل شما هستند، خوب بودن، شریف بودن، حتی قوی بودن برایشان مهمتر است از عیاشی. من میخواهم به ثمرهی همهی معصیتهایی که کردهام این راه راست را به شما نشان بدهم! به گفتهی محمد من بدترین کسان هستم چون رطب میخورم کیلوکیلو و شما را از رطب خوردن منع میکنم
من فکر میکنم راسل باید مردانگی به خرج بدهد و یک جستاری بگشاید و در آن به ما روش زندگی سنتی و شرافتمندانه را بیاموزد ببینیم کدامیک برای کسان جالبتر است، بازی یا زندگی سنتی.
زنده باد زندگی!