02-18-2015, 12:26 PM
Crusader نوشته: برای من بارها پیش آمده اولین بار دختر را به خانه آوردهام و ترس و اضطراب یا تعذیب و... در چهرهی او موج بزند. در قرار دوم و سوم خود را واداده، من میگویم اصلا چرا همان قرار اول را مشروط به سکس بکنیم؟ دختری که به این سادگی کالای جنسی خود به کسی نمیدهد و دنبال «بهترین» است طبیعیست که در قرار اول هم با گهتستهای موخره شما را به چالش بکشد. بله دختری که شما را «جذاب» میابد توان صبر کردن ندارد، مسئله اینست که برای جذابیت مطلق باید از این مراحل هم بگذرید. اگر در قرار اول به هر نحوی با دختر نزدیکی کنید کافیست او متوجهی «نیاز» شما بشود، پر میزند. دختری که تنهایی به منزل شما میاید دنبال فیلم دیدن و توپبازی و... نیست، او میداند دقیقا برای چه اینجاست و تنها دلیلی که کُس نمیدهد همینست، فاحشه برای عبور از این مرحله سکس را به تاخیر میاندازد و دفعهی بعدی که به قول داریوش یخ او آب شد با اشتیاق تمام منزل شما آمده و شلوارتان را پایین میدهد.
اینرا هم ضمیمه کنم که کل فرایند بیش از دو یا سه هفته نباید طول بکشد، اولین بار اگر کُس نداد بیتفاوتی کنید، دومین بار میدهد و اگر نداد یعنی قصد اخاذی دارد و با تیپا بیرون بیاندازیدش. دخترها معمولا این تست را از شما میگیرند که ببینند نیاز شما به سکس چه اندازه است؟ اگر زود اقدام بکنید میشوید عوضی، بکن برو و... دیر هم اقدام بکنید فرندزون میشوید، دختر با دختر فرق میکند اما معمولا هفتهی دوم یا سوم دوستی بهترین موقعیت برای اقدام است.