10-23-2014, 01:44 PM
Ouroboros نوشته: همانطورکه گفتم نمیدانم، مشکل من الان دسترسی به دختران بالای ۷ هست. بیشتر حلقههای اجتماعی که در آنها رفت و آمد میکنم کُسهای کیری ۵ و ۶ را میگذارند روی طبق حلواحلوا میکنند. اینست که در چنین محیطی اگر یک ۸ هم پیدا بشود مثل یک ۱۰ رفتار خواهد کرد. من خودم را گرفتار کردهام ولی شما که الان دارید زمان و انرژی بیشتری روی زندگی جنسی خودتان هزینه میکنید هیچ دلیل ندارد به کس معمولی رضا بدهید.ما به کمکهای راهگشای شما امیدها داشتیم امیر جان!
Crusader نوشته: داریوش جان کار درست را شما میکنید، پیشنهاد دادن به کُسهای بالاتر از 6 موجب تقویت اعتماد به نفس میشود (فارغ از نتیجهی آن، اگر دست رد هم بخورید مفرح است). اما دست رد خوردن از کُسهای کیری آدم را نابود میکند. مدتی پیش من یک 5 را به بازی گرفتم و چنان قهوهای شدم که هنوز هم در ناحیهی مقعد دچار آتشسوزی هستم... بهتر اینست که اصلا سراغ این کُسهای متوهم و خودزیباپندار نروید...چطوری گرامی؟
من میگویم من به زودی چندتا از تجربیاتی که داشتهام را اینجا خلاصه بکنم و رویشان بحث بکنیم و ببینیم که چرا وقتی روشی یکسان را برای این دو گروه از دخترها اجرا میکنم به نتیجهی مشابه نمیرسم؟
کسشر هم تعاونی؟!