10-23-2014, 07:43 AM
Newton نوشته: پس از مدتها فرصتی حاصل شد گشتی بر اینترنت بزنم و از چند سایت قدیمی که دوس دارم مطالبشان را دیدن فرمایم!!!درود بر بانو فلانی گرامی. چقدر خوشحالم که شما را دوباره در این جمع میبینم و آفرین به روحیهی انقلابی شما که ذرهای در این ده سال تغییر نکرده. منهم با شما یکسر موافقم که این دسیسهها و سیاهبازیها دیگر جواب نمیدهد و مردم ایران شاید فریب بخورند ولی من و شما بهتر میدانیم. چند سال پیش هم من در بازدیدی که از گور استر و مردخای در همدان داشتم به یکی از بازدیدکنندگان که دماغ بزرگی داشت و خاخام به نظر میرسید گفتم که دست بردارد از این کارها، و جلوی قاضی و معلقبازی؟ اما خب اینها گمان میکنند که اینجا هم Jew York است و هرکار که بخواهند با سر و صورت دختر مردم میتوانند بکنند.
منهم از قیمهخوری در محرم خستهام گرامی. جایی سراغ ندارید زرشکپلو بدهند ژوزف جان؟ لامصب پسماندهی این صدام گور به گور شده تازی نگذاشت وگرنه امسال کربلا مشرف میشدم.
اوه فیلتر هم که گفتیم به برادران نظام که ببینید رفقای خودتان هم اینجا هستند و برداشته شد. شما سیفون لازم ندارید قربان، بوی گل محمدی میدهد. حالا بگذریم، ببینم الان دلار چند شده؟ تحلیل شما راجع به این جداییطلبان دموکراتنمای هنگکنگ را هم بشنویم بد نیست.
سلام.
زنده باد زندگی!