08-15-2014, 05:08 AM
جنگ ظاهراً تموم شده ایندفعه و من هم ۱ هفته زودتر برگشتم. یک برنامه در ارتش اسرائیل هست که هر کسی از هر جای دنیا میتونه بره کار volunteer پشت جبهه انجام بده ، یعنی فقط داخل پادگان هستی و هر کاری که لازم باشه آنجا میدی ، آن هم برای اون رفتم. از دستشویی تمیز کردم ، ظرف شستم ، تا تمیز کردن خشاب مسلسل و تمیز کردن تانک و بسته بندی غذا و وسایل پزشکی برای فرستادن به جبهه غزه! ۲ تا سرباز ایرانی زاده دیدم که چند سال پیش از ایران اومده بودند و الان به سنّ خدمت رسیده بودند. در اسرائیل هم مثل زمان جنگ توی ایران آهنگهای مذهبی و ملی میذارن قبل جبهه رفتن تا روحیه سربازها بالا بره مثل ایران که آهنگران میذاشتند.
خیلی روحیه همبستگی ایندفعه بین مردم زیاد بود و بالای ۹۰% از جنگ حمایت میکردند بین اسرائیلیهای یهودی و حداقل این هست که در انتخابات بعدی ۱۰۰% حزب لیکود برنده انتخابات میشه و باز دولت رو تشکیل میده .
یک خانواده ایرانی رو دیدم که طرف بعد جنگ از ایران اومده بود اسرائیل و میگفت توی عملیات آزاد سازی خرمشهر شرکت داشته و میگفت که چقدر فلسطینی اونجا جسد پیدا کردند که عراقی نبودند.
مقدّمات رفتن هیشگی خودم هم دنبالش رو گرفتم ، بعد ۱۴ سال زندگی در آمریکا و کانادا دیگه خسته شدم ، اگه ایران یک دولت خوب داشت ۶ ماه ایران زندگی میکردم ۶ ماه اسرائیل.
این عکس رو هم ببینید از شهر اشکلون گرفتم ، اون حلقههای ابر مانند که میبینید موشک گنبد آهنین هست که راکت حماس رو روی هوا گرفته
[ATTACH=CONFIG]4390[/ATTACH]
خیلی روحیه همبستگی ایندفعه بین مردم زیاد بود و بالای ۹۰% از جنگ حمایت میکردند بین اسرائیلیهای یهودی و حداقل این هست که در انتخابات بعدی ۱۰۰% حزب لیکود برنده انتخابات میشه و باز دولت رو تشکیل میده .
یک خانواده ایرانی رو دیدم که طرف بعد جنگ از ایران اومده بود اسرائیل و میگفت توی عملیات آزاد سازی خرمشهر شرکت داشته و میگفت که چقدر فلسطینی اونجا جسد پیدا کردند که عراقی نبودند.
مقدّمات رفتن هیشگی خودم هم دنبالش رو گرفتم ، بعد ۱۴ سال زندگی در آمریکا و کانادا دیگه خسته شدم ، اگه ایران یک دولت خوب داشت ۶ ماه ایران زندگی میکردم ۶ ماه اسرائیل.
این عکس رو هم ببینید از شهر اشکلون گرفتم ، اون حلقههای ابر مانند که میبینید موشک گنبد آهنین هست که راکت حماس رو روی هوا گرفته
[ATTACH=CONFIG]4390[/ATTACH]
"A Land without a People for a People without a Land"