07-25-2014, 09:43 PM
Dariush نوشته: دوستان این درست است که یک چهارمِ کشتههای فلسطینیها کودک بودهاند؟ اگر این درست باشد، ما اینجا با یک فاجعه روبرو هستیم و خیلی خندهدار خواهد بود اگر بگوییم که مرگ این میزان از کودکانِ کشته شده در جنگ اجتنابناپذیر بوده. هر چقدر هم که که شما بگویید، هیچ مادری کودک خودش را به عمد جلوی گلوله نمیفرستد تا از آن به عنوانِ قربانی و سوژهی مظلومیتِ سیاسی بهرهبرداری بکند. واقعا اسرائیل نمیتواند از کشته شدنِ این همه کودک و غیرنظامی جلوگیری بکند؟
من آن چیزی که میخواهم بگویم را میگذارم بعد از اینکه از صحتِ این خبر و آمار مطمئن شدم.
من با توجه به اینکه خیلی جاها اینها رسما از تاکتیکهایِ اینچنینی تحت عنوان «جنگ نامتقارن» دم میزنند واقعا اینچنین است. ولی فکر نکنم مردم بطور فعالانه بچه هایشان را سپر انسانی میکنند بلکه این اتفاق احتمالا نادانسته یا منفعلانه است. مثلا حماس مراکزش را در سطح شهر و در مناطق پرجمعیت پخش کرده. حالا خانوادهای که طرفدار حماس هم هست و جایی هم برای رفتن ندارد با وجود اینکه میداند مقر حماس نزدیک است خانهیِ خود را ترک نمیکند. این تصور من است از اوضاع آنجا.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound