07-20-2014, 12:38 PM
Theodor Herzl نوشته: من دوست داشتم که ۱ عرب هم اونجا نبود! ولی خوب الان نمیشه چند میلیون نفر رو بیرون کرد ، دیگه آمریکا هم نمیتونه از این قضیه دفاع کنه! میشه تمامی اون زمینها رو خاک اسرائیل کرد ، کسانی که خطر تروریستی دارند یعنی چیزی حدود ۲۰ % رو زندانی کرد یا تبعید ، بقیه رو هم روی کاغذ حق اقدام برای شهروندی بهشون داد ولی مثلا موانعی گذاشت مثل خدمت در ارتش یا اظهار وفاداری به دولت اسرائیل که همین ۹۵% عربها رو از شهروند شدن منصرف میکنه! اینجوری هم چهره اسرائیل حفظ میشه ، هم عربها شهروند کشور نمیشنالبته من گفتم حق شهروند اسراییلی به فلسطینیان باعث خطر برای اسراییل می شود. اما به هر حال فلسطینیان هم باید کشور خودشان را در اراضی کنونی داشته باشند. اگر کشور فلسطین با دولت غیر تروریستی بر سر کار بیاید و روابط اقتصادی بین اسراییل و فلسطین برقرار بشود و مثلا بخشی از کارخانه های اسراییل در فلسطین برپاشود و اشتقال زایی و همکاری اقتصادی شود احتمال قدرت گرفتن تروریست ها کم میشود.
در هر حال کشور فلسطین هم باید به رسمیت شناخته شود.
عمل به دستورات و قوانین اسلام ترویج فحشا و قباحت و زشتی واقعی است. رقص و آواز و سکس و برهنگی و پورنوگرافی و اختیار زن به تعدد شریک جنسی نه فساد است و نه فحشا بلکه از حقوق مسلم زنان و مردان جامعه میباشد.