07-16-2014, 01:51 PM
Anarchy نوشته: شما فکر میکنی راه حل چیه ؟ راکت پرانی به تعداد زیاد و مخفی شدن در مناطق مسکونی ... واکنش اسرائیل باید چی باشه ؟کنترل دوباره نواحی شمال غزه.. یک طرحی نمیدونم کی داد زمانی گفت ک یک اتجادیه با PLO و ان جی اوهای اسرائیلی ک اکثرش عرب های اسرائیلی هست تشکیل بشه و کنترل شمال و شرق غزه با اون باشه.. اسرائیل نیروهای پاسدار صلح رو دوباره باید ب مرزهای غزه برگردونه.. و در کنارش هم ادامه روند ویزاهای کار ب کارگران غزه ک نتانیاهو متوقفش کرده (با این جنگ باعث بالارفتن محبوبیت حماس در غزه شدیم و کارگران عربی ک جمعیت زیاد غزه را در کارخانه های سدروت و اشدود و اینها صبح میامدند و شب برمیگشتن اگر یادمون باشه در 2007 همین ها مقابل همین حماس بودند ک آنها رو بیکار کرده و).. اجازه تحصیل در دانشگاه ها مانند آنچیزی ک در اورشلیم شاهدش هستیم و غزه هم بهتر جواب میده چون اورشلیم اعرابش خیلی بیشتر از شهرهای نزدیک غزه هستند و اونها باز در اقلیت فکری هستند.. من واقعا تاثیر آزادی و پیشرفت اسرائیل را در این ها دیدم و حتی دیدم ک با پسران و دختران یهودی دوست شدند و اینها اتفاقا مدافعین ما خواهند بود. نمیخاستم مسائل شخصی اینجا بگم. من خودم یک نمونه اش هستم. دوست پسرم یک مسلمانه ایرانیه.. تنفر این مردمان با نزدیک شدن ب اسرائیلی ها تعدیل میشه