06-04-2014, 03:50 PM
Theodor Herzl نوشته: متوجه نشدید! شما گفتید که اکثریت از اسرائیل نفرت دارند و من هم گفتم خوب که چه؟ اعتقاد تعداد زیادی به یک چیز آن را درست و غلط نمیکند! مثلا ۱ میلیارد و پانصد میلیون مسلمان وجود دارد ، آیا اسلام دین حقیقی است؟ خیر!پس شما به سوسیالیسم اقتصادی پایبند هستید!:) من گفتم موضع اكثریت كشورها همینطور است یك خبر از صفحه رادیو فردا رو ببینید
قبول ندارم ، ولی rationale آنها را متوجه میشوم و درک میکنم ، آنها فکر میکنند یک عده زمینهای آنها را دزدیدند ، من فکر میکنم که آنها اشتباه میکنند و آنجا متعلق به ما هست ، ولی موضع آنها را درک میکنم .
صهیونیسم نژاد پرستی نیست مثل اینکه هر وطن دوستی دیگری نیست ، این حرفها از نا آگاهی شما سرچشمه میگیرد! همین که میگویم شما چپ نو هستید به این خاطر میگویم چون در چپ جدید هرک بخواهد چسی روشنفکری بگیرد به اسرائیل گیر میدهد! سوسیالیسم هم یک سیستم اقتصادی است ، یک حکومت پادشاهی هم میتواند سوسیالیست باشد مثل سوئد ، یک حکومت کمونیستی هم میتواند سوسیالیست باشد مثل ویتنام یا کوبا ، ..
نتایج یک نظرسنجی: ایران با منفیترین تاثیر در افکار عمومی ۲۴ کشور
صهیونیزم یعنی تبعیض یعنی نژاد پرستی ولاغیر! یهودیان نژاد پرست هستند و این شاید وجه تمایزشان باشد و علت
بدرفتاری ها در طول تاریخ هم یكی از عواملش همین است!