06-04-2014, 01:51 PM
kerman نوشته: یعنی چه!؟ توسل به اكثریت یا سعی در انعكاس موضع اكثریت؟! نفرت از اسرائیل در خاورمیانه و جهان اسلام عزیز كسیمتوجه نشدید! شما گفتید که اکثریت از اسرائیل نفرت دارند و من هم گفتم خوب که چه؟ اعتقاد تعداد زیادی به یک چیز آن را درست و غلط نمیکند! مثلا ۱ میلیارد و پانصد میلیون مسلمان وجود دارد ، آیا اسلام دین حقیقی است؟ خیر!
منكر آن نمی شود!(یعنی چون اكثریت این احساس نفرت رو دارند باید بی توجه بود چون اساسا تنفر اشتباه است!؟یا چی!!؟)
kerman نوشته: خوب پس حقانیت حماس و اعمالش رو قبول دارید!؟!
قبول ندارم ، ولی rationale آنها را متوجه میشوم و درک میکنم ، آنها فکر میکنند یک عده زمینهای آنها را دزدیدند ، من فکر میکنم که آنها اشتباه میکنند و آنجا متعلق به ما هست ، ولی موضع آنها را درک میکنم .
kerman نوشته: خوب این خود سفسطه نیست؟! سوسیالیسم و صهیونیسم به نظر من سنخیتی باهم ندارند! سوسیالیسم با نژاد پرستی هیچ سنخیتی
ندارد!
صهیونیسم نژاد پرستی نیست مثل اینکه هر وطن دوستی دیگری نیست ، این حرفها از نا آگاهی شما سرچشمه میگیرد! همین که میگویم شما چپ نو هستید به این خاطر میگویم چون در چپ جدید هرک بخواهد چسی روشنفکری بگیرد به اسرائیل گیر میدهد! سوسیالیسم هم یک سیستم اقتصادی است ، یک حکومت پادشاهی هم میتواند سوسیالیست باشد مثل سوئد ، یک حکومت کمونیستی هم میتواند سوسیالیست باشد مثل ویتنام یا کوبا ، ..
"A Land without a People for a People without a Land"