06-02-2014, 03:27 PM
kerman نوشته: اسرائیل مگه چقدر جا داره تئودر عزیز؟کلّ جمعیت یهودیهای جهان از ۱۳ میلیون نفر بیشتر نمیرود که حدود ۶-۷ میلیون آن امروزه در اسرائیل زندگی میکنند ، برای بقیه که هیچی برای ۱۰ برابر آن هم جای کافی هست!
kerman نوشته: راستی اگر همه برگردن میخواد چه اتفاقی بیافته!؟:))شما باید از اول این جستار مطالعه کنید که بدونید دلیل صهیونیسم و بازگشت یهودیها چیست و چه خوبیهایی دارد! توضیح این مساله طولانی است
kerman نوشته: شما كه سابقه زندگی در كشوررابطه ۹۰% خوب است ، مردم میخواهند فقط زندگی کنند ، من خودم خیلی دوستان عرب از شمال اسرائیل دارم که حتی عروسی آنها نیز رفتم!
اسرائیل رو دارید روابط بین اعراب مسلمان و یهودی چطور هست
kerman نوشته: یهودیان همگی نژاد پرست و متعصب هستند!؟آیا همه ایرانیها تروریست و قاتل هستند؟ در هر ملیتی از این دسته جماعت پیدا میشود!
kerman نوشته: (البته شما خودتون فردی متعصب هستین گویا از امضا و پست اخرتون راحت میشه این برداشت رو داشت البته اگر اشتباه میكنم هم بگینمن یک سوسیالیست صهیونیست هستم چون فکر میکنم اینها چیزهای خوب و مفیدی هستند ، من اینجا تغییر موضع دادم قبلا چون فکر کردم نظرم اشتباه بوده ، مثلا قبلا خدا باور بودم الان ولی بی خدا ، شما من رو قانع کنی من کاپیتالیست طرفدار فلسطین میشوم!:e057:
"A Land without a People for a People without a Land"