05-28-2014, 11:50 AM
Ouroboros نوشته: به ضرر شما تمام میشود در بلندمدت، چون از پشت دیوار امن اینترنت و بیترس از دست رد خوردن دارید با دختر صحبت میکنید و «تصویری» که ارائه میکنید ممکن است هیچ شباهتی به «تصویری» که واقعا دارید نباشد. مخزنی هم وسیله است، هدف سکس است. شما مخ دختری را بزنید، بروید سر قرار و او از آنچه میبیند در قیاس با آنچه دیده بود نا امید بشود چه فایدهای دارد؟ شما برای بهتر شدن در ارتباط رودر روی چشمدرچشم ِ انسانی نیاز به تمرین از طریق ارتباط رو در روی چشمدرچشم انسانی دارید.من از اینکار برای ترمیمِ کاستیِ کمحرفی و تا اندازهای کمرو بودنِ خودم استفاده میکنم. من همانطور که قبلا گفتهام آدم منزوی، کمحرف و کمرویی هستم و این برای بازی واقعا بد است! اما در این مدت به وضح میبینم که توانِ چرندگوییهای دخترپسندانهام به طرزی قابلِ توجه رو به ارتقاست! در واقع بیشتر برای من یک تمرین است؛ وگرنه هر سه نفری که تور کردم را دک کردم چون در دو رابطهی دیگر درگیر هستم و نمیتوانم بیش از این را هندل بکنم!
راستی امیر جان، یکبار یادم هست که گفتید شما با بازی نهایتا میتوانید دختری یک شماره بالاتر از خودتان را تور بکنید، این واقعا درست است؟! هیچ خللی بر این قانون وارد نیست؟ یک نفر هست که من واقعا ماندهام با او چه بکنم، از آنجا که خیلی زیباست، میخواهم بیخود انرژی خودم را هدر ندهم!
کسشر هم تعاونی؟!